Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

tema apie vyrus, o jus apie sunpalaikius. Jus vyru nevertos uztenka jums sobaku ir chamiaku

Eik tu žinai kur?Kur Leninas ranka rodo...

Kai kuriuos diedus irgi reikėtų kastruoti,kad savo sėklos nesėtų į visas puses.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 08, 13:07)
Vėžiniais susirgimais gyvūnai,o taip pat žmonės susimoka už ilgą gyvenimo trukmę.</p><p>Draugė turi globos namelius,tai patikėk manimi kokių tik istorijų nepripasakoja.Mano valia būtų,įvesčiau privalomą kastraciją mišrūniukams.

prie ko cia ilga trukme, gyvenimo kokybe o ne trukme sukelia iv ligas.
na taip kas gyvunus, kas zmones "neveislinius" nori kastruoti, laimei to nera...
Vienas turtuolis is vis sake, jei vyras neuzdirba milijono iki 30 berods, ji reikia kasturoti...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 08, 13:16)
na taip kas gyvunus, kas zmones "neveislinius" nori kastruoti, laimei to nera...
Vienas turtuolis is vis sake, jei vyras neuzdirba milijono iki 30 berods, ji reikia kasturoti...

Nuvaryk į prieglaudas. Tada žiokis.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 08, 13:16)

Nuvaryk į prieglaudas. Tada žiokis.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 08, 13:02)
tema apie vyrus, o jus apie sunpalaikius. Jus vyru nevertos uztenka jums sobaku ir chamiaku

galgi tu vyras? smile.gif gi sakai, kad ne visai smile.gif
Atsakyti
Oi , Idomucia pamiršau būtų ji meino meškėnas. Didelis, rūstus, vis bandantis tilpti į mažiausią dėžutę
Atsakyti

Lutuke,bandau paaiškinti paprastai.Nekastruotas gyvūnas gyvena daug trumpiau.Nes einat pas panas daug patinų žūna,pateles išsekina neštumai.Katė per metus gali rujoti net 4 kartus.Organizmas nespėja atsistatyti,ir žiūrėk vėl laukiasi.O koks kaimuose populiacijos reguliavimas?Nereikalingas prieauglis išmetamas,skandinamas.Ar tau čia normalu? Jei gyvūnas neišeina į lauką,ir neturi galimybės susiporuoti,prasideda psichikos problemos,menami neštumai.Tarp kitko,teko matyti tokį dalyką. Kai gyvūniukui nereikia pratęsti giminės,jis kastruotas,tada gyvena gal trigubai ilgiau.O tada išlenda ligos būdingos senatvei. Nebeturiu laiko daugiau aiškinti,kitos gal daugiau papildys.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 08 sausio 2020 - 13:36
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 08, 13:35)
<p>Lutuke,bandau paaiškinti paprastai.Nekastruotas gyvūnas gyvena daug trumpiau.Nes einat pas panas daug patinų žūna,pateles išsekina neštumai.Katė per metus gali rujoti net 4 kartus.Organizmas nespėja atsistatyti,ir žiūrėk vėl laukiasi.O koks kaimuose populiacijos reguliavimas?Nereikalingas prieauglis išmetamas,skandinamas.Ar tau čia normalu? Jei gyvūnas neišeina į lauką,ir neturi galimybės susiporuoti,prasideda psichikos problemos,menami neštumai.Tarp kitko,teko matyti tokį dalyką. Kai gyvūniukui nereikia pratęsti giminės,jis kastruotas,tada gyvena gal trigubai ilgiau.O tada išlenda ligos būdingos senatvei. Nebeturiu laiko daugiau aiškinti,kitos gal daugiau papildys.</p>

Nepildysiu, beviltiška.
Mano šitai šunei po pačios pirmosios rujos buvo netikras nėštumas, papai vahė, reikėjo vaistus girdyt. Susitvarkė ir kai buvo galima, sterilizavom, kaip pirkimo sutarty ir buvo numatyta.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 08, 13:35)
<p>Lutuke,bandau paaiškinti paprastai.Nekastruotas gyvūnas gyvena daug trumpiau.Nes einat pas panas daug patinų žūna,pateles išsekina neštumai.Katė per metus gali rujoti net 4 kartus.Organizmas nespėja atsistatyti,ir žiūrėk vėl laukiasi.O koks kaimuose populiacijos reguliavimas?Nereikalingas prieauglis išmetamas,skandinamas.Ar tau čia normalu? Jei gyvūnas neišeina į lauką,ir neturi galimybės susiporuoti,prasideda psichikos problemos,menami neštumai.Tarp kitko,teko matyti tokį dalyką. Kai gyvūniukui nereikia pratęsti giminės,jis kastruotas,tada gyvena gal trigubai ilgiau.O tada išlenda ligos būdingos senatvei. Nebeturiu laiko daugiau aiškinti,kitos gal daugiau papildys.</p>

pas mano dedukus kaime pas visus kaimynus veterinarų pagalbos visą gyvenimą nemačiusius katės ir katinai, vidutiniškai išgyvendavo 17 metų. Jokių skiepų, jokių spec. maistų, jokių kergimųsi kontroliavimo.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 08, 13:44)
pas mano dedukus kaime pas visus kaimynus veterinarų pagalbos visą gyvenimą nemačiusius katės ir katinai, vidutiniškai išgyvendavo 17 metų. Jokių skiepų, jokių spec. maistų, jokių kergimųsi kontroliavimo.

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 08, 14:02)

Nu...
Bliet kaip man jos daėdė. Kalba arba apie ėdalą, arba apie gyvūnus. Visai prasti ju diedai, kad ne mintimis jos prie ju neprisiliečia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 08 sausio 2020 - 13:56
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 08, 13:48)

debilė esi, visiška nenuovoka
aš n pažįstu ir pažinojau šunų ar kačių, kurie natūraliai auginti ir ilgai gyveno
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 08, 14:44)

Tai po siai dienai kaimuose daugumas gyviu nei skiepyti, nei kastruoti. Tie skiepai tai grynai pinigu plovimas
Atsakyti