Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2020 01 09, 15:12)
tavo tėvui buvo insultas. Po to džiaugeisi kaip atsigavo, dar dirbo ir normal pagyveno. Dabar kai prispyriau, girdi kitaip. Nu kas gi dar nežino tavo vartymosi? tau tavo postus po tavo akim pakiši, o tu toliau akis vartai ir kriuksi kaip pily gyveni, viskas ore, tu čia laimingiausia ir pan. biggrin.gif  4u.gif

Beprote, niekur nerasiau, kad VISI po insulto tampa demenciniais.Tikimybe yra, ir gan didele.
Ar jau is savo isterijos nebesuvoki teksto?

Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 09, 15:14)
Labai keistas prasymas  blink.gif , man nereikia saves isivaizduoti, as save matau ir jauciu.

Ir kokia tu save matai ir jauti? Pasidalink, mes norim zinoti bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 09, 15:15)
Beprote, niekur nerasiau, kad VISI po insulto tampa demenciniais.Tikimybe yra, ir gan didele.
Ar jau is savo isterijos nebesuvoki teksto?

o tavo mamai buvo insultas? kažkodėl tik apie tėvo insultą rašinėjai. Mama tavo savarankiškai gyveno viena ir nejučia viskas jai prasidėjo. Tu taip rašei. Tai dabar meluosi ir mvartysies? Abu insultininkais padarysi?
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 09, 15:17)
Ir kokia tu save matai ir jauti? Pasidalink, mes norim zinoti bigsmile.gif .

Dar idomesnis klausimas, pasiziuriu i veidrodi ir matau kokia esu, nuotraukos cia tikrai nekelsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 09 sausio 2020 - 15:27
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 09, 15:17)
o tavo mamai buvo insultas? kažkodėl tik apie tėvo insultą rašinėjai. Mama tavo savarankiškai gyveno viena ir nejučia viskas jai prasidėjo. Tu taip rašei. Tai dabar meluosi ir mvartysies? Abu insultininkais padarysi?

Ne, jai uzkaljejusios kraujagysles, skleroze buvo. Ir ne nejucia prasidejo, o pati pradejo skustis daktaram, kad pamirsta.
Jei skenuoji kazka savo zvaira akim, tai gal akinius savo nuo zvairumo uzsidek, nes nebematai ka skaitai
Ir kalba eina apie tai, kad tu nezinai nei kas tavo artimuju laukia nei kas taves. Gal jau po metu sedesi prie tevo patalo, nes jis sirgs ta liga del kurios is Moontes saipeis.
Tik visiskas beprotis kaip tu gali teigti kad jis nugyvens 100 metu be ligu ir pastoviai jaunas ir grOAzus.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 09, 15:20)

Nu mataiu as gi tave grazesne pavaizdavau, ir tau sakei patiko. Matai vadinasi as apie tave geresnes nuomones , nei esi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 09, 15:20)

Puma tu.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 09, 15:26)
Dar idomesnis klausimas, pasiziuriu i veidrodi ir matau kokia esu, nuotraukos cia tikrai nekelsiu.

Taves tavo foto niekas nepraso. Ikelk koki gyvuna, kuris tavo manymu atitinka tave.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 09, 15:27)

o tu ka tik nesisaipei is jos mamos?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 01 09, 15:30)
Taves tavo foto niekas nepraso. Ikelk koki gyvuna, kuris tavo manymu atitinka tave.

Manes jokie gyvunai neatitinka, gal jau uz teks ta pati per ta pati klausineti? nes atsakymas bus tas pats.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 09, 15:27)
Ne, jai uzkaljejusios kraujagysles, skleroze buvo. Ir ne nejucia prasidejo, o pati pradejo skustis daktaram, kad pamirsta.
Jei skenuoji kazka savo zvaira akim, tai gal akinius savo nuo zvairumo uzsidek, nes nebematai ka skaitai
Ir kalba eina apie tai, kad tu nezinai nei kas tavo artimuju laukia nei kas taves. Gal jau po metu sedesi prie tevo patalo, nes jis sirgs ta liga del kurios is Moontes saipeis.
Tik visiskas beprotis kaip tu gali teigti kad jis nugyvens 100 metu be ligu ir pastoviai jaunas ir grOAzus.

na aš ne tavo mados, kad mintinai mokyčiaus kitų žmonių gyvenimą smile.gif
tu nežinai ką aš žinau, tu nežinai kaip ir kuo aš gyvenu, kiek man duota iš Visatos, tiap kad tylėk, žiūrėk savo reikalų, nes jų dar įvairių turėsi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 09, 15:30)
Ikelk koki gyvuna, kuris tavo manymu atitinka tave.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 09, 15:32)

cia tu mane ar save taip matai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 09, 15:28)
Nu mataiu as gi tave grazesne pavaizdavau, ir tau sakei patiko. Matai vadinasi as apie tave geresnes nuomones , nei esi  biggrin.gif

Tai kad grožis su palyginimu nieko bendro biggrin.gif nuotaika svarbu
Atsakyti