QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 09, 15:41)
Ar as apie save rasau, kodel tu nuolat pereini i asmeniskumus?

jei kalbama kokia tema is kart, o tu o tu kodel taip nedarai???tai absurdiska, as sakau, kad zmoniu visokiu yra, kazkam reikia to surmulio zmoniu, kazkam nereikia, kazkam vieno draugo reikia, kazkam 2ju, kazkam is vis nereikia, beto per gyvenima tie poreikiai skiriasi, buna liaikas pabuti vienam ir gal buna laikas pabendrauti su kazkuo. O as taip darau, kaip reikia man.
As gi sakiau mokslas atsilieka ir kol kas visko paaiskinti nesugeba, daugumai, masei tai tinka, bet ne visiem. Tu ka negirdejusi apie atsiskyrelius kalnuose, kurie sau laimingai ten ramiai gyvena?
Tame ir esme, kad pvz ta seima negyvena tarp 4 sienu, jie turi vienkiemy, uki, laukus, medzius, soda tikriausiai

tas tai juokingai nuskambejo bent viena drauga, kazkoki multika primine, priprogramavo tave labai stirpiai, o ka brolis, mama tetis netinka?

kodel butinai bendrauti su svetimu zmogum? kai bus poreikis merginai , draugui tai ir bendraus, o kai kam nei tam poreikio nera

VISI MES SKIRTINGI.
Kodel norisi per prievarta zmonem igrusti savo pasauleziura? Del to ir mano postus suvoki kaip moralizavima, nors tai buna tik pamasytma, pati tik per tokia prizme, tik per prievarta priimi pasauli ?turi drauga tureti ir viskas, jei neturi, vadinasi nenormalus, taip? Ka dar turi zmogus tureti, kad laikytumei ji normalu?
nemanai,kad vien del tokiu zmoniu kisanciu visus i rema, kai kam norisi atsiriboti nuo sociumo?
Papildyta:
tu kai nesupranti,ka perskaitai gal nekomentuok?
Vepla, straipsny aiskiai parasyta, kad gyvena seima atsiskyreliskai. Tai koks skirtumas socialine prasme, ar 20 kv kambary ar 20 a sode.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 09, 15:56)
Man visai neidomu, kaip Mylimuke ( ar kuri kita) gyvena, ka valgo ir kiek seksuoja.
As skaitau cia tik postus ir diskutuoju, net nevisada paskaitau,kas parase, o ne kazkokias ambicijas reiskiu. Su vienu postu to paties zmogaus galiu nesutikti, su kitu sutikti.
Tau vienaip atrodo forumo nariai, man gal kitaip. Visi mes turim svao matymo kampa ar ne?
O nuotraukos buvo tik for fun, jei kazkas kazka daugiau izvelge, tai tik jusu fantazijos
Kas neatsipagirioja?
Bet suniuku foto ikelei tik megstamiausiu savo nariu, cambalos Montekristos ir mano.
Nors Montekrista nieko neisskyre, pakomentavo visas cia bendraujancias beveik.
Stai taip ir pasimate, ko tu nemegsti ir kad basiai isizeidei del Montekristos isvalgu su suniukais ir katem

ir gali neneigt, kad viskas ne taip