Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2020 01 09, 15:55)
Savo geriausius sportbacius iki dabar atsimenu balti nat odos" Diadora"
Bet spekuliuot tevam nereikejo, kad kazka nupirkt - is komandiruociu privezfavo+ teta  DFR gyveno - prisiusdavo.
Taip kad kiskis savo levis, su jais puse musu kl bernu vaiksciojo. Rado kuom pasigirt biggrin.gif .
Papildyta:

Tai eik i tevu karsinimo tema ir knisk. Ar jau pamirsai ka skenavai savo zvaira akim?

As tiek ju turejau, kad net neatsimenu pavadinimu biggrin.gif
Tai kaip visada - uzsienyje gyvenantys lietuviai jums kaip seneliai šalčiai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 09 sausio 2020 - 14:58
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 09, 14:36)
taip, bet ji vis bando pritempti, kad tipo jau kone laikas buvo, taigi jau mamai tiek ir tiek metų tipo buvo. Tai tegu ir paviešina tuos metus. Aš jai tada pasakysiu ar mano artimiausi giminės tokių metų serga tokiom ligom ar dar ne. Nu ir bus aišku pas ką ta giminė durnesnė. Nes ji vis plėšosi kaip nori įrodyti, kad kiti durni.

As tau galiu pasakyt, kad jei tavo tevui ar motinai ar tau bus insultas - didele tikimybe kad busit demenciniai, ko pasekoje issivystis Alzheimeris.
Ir taip, suaugusios dvi bobos , sedincios per nakti ptie vaiko mokyklines prijuostes brezinio yra tupos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 09 sausio 2020 - 14:58
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 09, 15:41)
Ar as apie save rasau, kodel tu nuolat pereini i asmeniskumus?  blink.gif jei kalbama kokia tema is kart, o tu o tu kodel taip nedarai???tai absurdiska, as sakau, kad zmoniu visokiu yra, kazkam reikia to surmulio zmoniu, kazkam nereikia, kazkam vieno draugo reikia, kazkam 2ju, kazkam is vis nereikia, beto per gyvenima tie poreikiai skiriasi, buna liaikas pabuti vienam ir gal buna laikas pabendrauti su kazkuo. O as taip darau, kaip reikia man.  mirksiukas.gif

As gi sakiau mokslas atsilieka ir kol kas visko paaiskinti nesugeba, daugumai, masei tai tinka, bet ne visiem. Tu ka negirdejusi apie atsiskyrelius kalnuose, kurie sau laimingai ten ramiai gyvena?
Tame ir esme, kad pvz ta seima negyvena tarp 4 sienu, jie turi vienkiemy, uki, laukus, medzius, soda tikriausiai  mirksiukas.gif
lotuliukas.gif tas tai juokingai nuskambejo bent viena drauga, kazkoki multika primine, priprogramavo tave labai stirpiai, o ka brolis, mama tetis netinka?  biggrin.gif kodel butinai bendrauti su svetimu zmogum? kai bus poreikis merginai , draugui tai ir bendraus, o kai kam nei tam poreikio nera  biggrin.gif VISI MES SKIRTINGI.

Kodel norisi per prievarta zmonem igrusti savo pasauleziura? Del to ir mano postus suvoki kaip moralizavima, nors tai buna tik  pamasytma, pati tik per tokia prizme, tik per prievarta priimi pasauli ?turi drauga tureti ir viskas, jei neturi, vadinasi nenormalus, taip? Ka dar turi zmogus tureti, kad laikytumei ji normalu?
nemanai,kad vien del tokiu zmoniu kisanciu visus i rema, kai kam norisi atsiriboti nuo sociumo?
Papildyta:

tu kai nesupranti,ka perskaitai gal nekomentuok? doh.gif

Vepla, straipsny aiskiai parasyta, kad gyvena seima atsiskyreliskai. Tai koks skirtumas socialine prasme, ar 20 kv kambary ar 20 a sode.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 09, 15:56)
Man visai neidomu, kaip Mylimuke ( ar kuri kita) gyvena, ka valgo ir kiek seksuoja.
As skaitau cia tik postus ir diskutuoju, net nevisada paskaitau,kas parase, o ne kazkokias ambicijas reiskiu. Su vienu postu to paties zmogaus galiu nesutikti, su kitu sutikti.
Tau vienaip atrodo forumo nariai, man gal kitaip. Visi mes turim svao matymo kampa ar ne?
O nuotraukos buvo tik for fun, jei kazkas kazka daugiau izvelge, tai tik jusu fantazijos smile.gif

Kas neatsipagirioja?

Bet suniuku foto ikelei tik megstamiausiu savo nariu, cambalos Montekristos ir mano.
Nors Montekrista nieko neisskyre, pakomentavo visas cia bendraujancias beveik.
Stai taip ir pasimate, ko tu nemegsti ir kad basiai isizeidei del Montekristos isvalgu su suniukais ir katem mirksiukas.gif ir gali neneigt, kad viskas ne taip tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2020 01 09, 14:56)
As tiek ju turejau,  kad net neatsimenu pavadinimu  biggrin.gif
Tai kaip visada -  uzsienyje gyvenantys lietuviai jums kaip seneliai šalčiai  biggrin.gif

Kam idomu ka tu turejai? Matosi kad vargeta emigrante buvai ir liksi
Normalus zmogus gi nedelios issteneto vaikui paltuko i sm.
Arba atvirksciai. Giminaite is tevu dovanu gaudavo kazka is aukso.
Ir vertino labiau nei gintara.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 09, 15:01)

Bet suniuku foto ikelei tik megstamiausiu savo nariu, cambalos Montekristos ir mano.
Stai taip ir pasimate, ko tu nemegsti ir kad basiai isizeidei del Montekristos isvalgu su suniukais ir katem  mirksiukas.gif  ir gali neneigt, kad viskas ne taip  tongue.gif

Ji parode kaip jai skauda.
Nors jos " jumoras" buvo tupas, 12 metu vaiko.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 09, 15:01)
Vepla, straipsny aiskiai parasyta, kad gyvena seima atsiskyreliskai. Tai koks skirtumas socialine prasme, ar 20 kv kambary ar 20 a sode.
Papildyta:

Stai taip ir pasimate, ko tu nemegsti ir kad basiai isizeidei del Montekristos isvalgu su suniukais ir katem  mirksiukas.gif  ir gali neneigt, kad viskas ne taip  tongue.gif

o tau ziuriu neina be tu durne, vepla niekaip? lotuliukas.gif
Labai didelis skritumas gyventi mieste bute ir vienkiemyje labai net. Zmogus nera tik viena prasme kokia, jis sudetinga butybe.

Kitom parasiau veisles, reikejo butinai ir nuotraukas prideti?, kas atejo i galva, o kitom man niekas nesirisa biggrin.gif ai nu jo tavo tik viena nuotrauka idejau vaje, o tavo draugiu net po kelias, pasijautei nuskriausta? lotuliukas.gif deja va taip man galvoje tik tokie vaizdiniai kilo, tai ka padarysi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 09, 14:55)
Tai eik i tevu karsinimo tema ir knisk. Ar jau pamirsai ka skenavai savo zvaira akim?

tai bijai prisipažint, kad ankstokai?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 09, 16:07)
o tau ziuriu neina be tu durne, vepla niekaip? lotuliukas.gif
Labai didelis skritumas gyventi mieste bute ir vienkiemyje labai net. Zmogus nera tik viena prasme kokia, jis sudetinga butybe.

Kitom parasiau veisles, reikejo butinai ir nuotraukas prideti?, kas atejo i galva, o kitom man niekas nesirisa  biggrin.gif  ai nu jo tavo tik viena nuotrauka idejau vaje, o tavo draugiu net po kelias, pasijautei nuskriausta? lotuliukas.gif deja va taip man galvoje tik tokie vaizdiniai kilo, tai ka padarysi?  biggrin.gif

Geriau psichiatrui pasipasakok apie savo vaizdinius, o ne cia, cia kvalifikuotu mediku ner.
Nors, aisku, galim paskaityt interneta, nustatyt diagnoze ir skirt gydyma. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 09, 15:10)
tai bijai prisipažint, kad ankstokai?

Ko tureciau bijot?
Tu va sizofrenija beveik 40 ies sergi ir tai nieko.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 09, 14:57)
As tau galiu pasakyt, kad jei tavo tevui ar motinai ar tau bus insultas - didele tikimybe kad busit demenciniai, ko pasekoje issivystis Alzheimeris.
Ir taip, suaugusios dvi bobos , sedincios per nakti ptie vaiko mokyklines prijuostes brezinio yra tupos.

tavo tėvui buvo insultas. Po to džiaugeisi kaip atsigavo, dar dirbo ir normal pagyveno. Dabar kai prispyriau, girdi kitaip. Nu kas gi dar nežino tavo vartymosi? tau tavo postus po tavo akim pakiši, o tu toliau akis vartai ir kriuksi kaip pily gyveni, viskas ore, tu čia laimingiausia ir pan. biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 09, 15:11)
Geriau psichiatrui pasipasakok apie savo vaizdinius, o ne cia, cia kvalifikuotu mediku ner.
Nors, aisku, galim paskaityt interneta, nustatyt diagnoze ir skirt gydyma.  rolleyes.gif

oi jus daktares kwin, viena ligas mato, tavo drauge irgi ziuriu jau diagnozes pripaisineja biggrin.gif jum nei interneto nereikia,jus uzsigime talentai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 09, 15:07)
lotuliukas.gif deja va taip man galvoje tik tokie vaizdiniai kilo, tai ka padarysi?  biggrin.gif

O tu gali ideti fotke kai TU SAVE isivaizduoji?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 09, 15:13)
O tu gali ideti fotke kai TU SAVE isivaizduoji?

Labai keistas prasymas blink.gif , man nereikia saves isivaizduoti, as save matau ir jauciu.
Atsakyti