QUOTE(Moonte @ 2020 01 10, 18:48)
O dazniausiai zmones laimingai nugyvena net nezinodami, kas ir kaip buvo, taip ir mirsta nesuzinoje.
Mano viens is sunenu buvo nesitikas zmonai. DAug mes su juo ta tema kalbejomes.
Pakako vieno karto, Jo zmona nezino, o ko nezino jai galvos neskauda. Ji laiminga, vaikai patenkinti. AR jo sazine rami, ne, ar jis bijo buti demaskuotas, irgi ne. Bet viska daro, kad jo seima butu laiminga.
Mano viens is sunenu buvo nesitikas zmonai. DAug mes su juo ta tema kalbejomes.
Pakako vieno karto, Jo zmona nezino, o ko nezino jai galvos neskauda. Ji laiminga, vaikai patenkinti. AR jo sazine rami, ne, ar jis bijo buti demaskuotas, irgi ne. Bet viska daro, kad jo seima butu laiminga.
o jei suzino senatvej, suzino kokiam s... mele gyveno, kad visas gyvenimas persmelktas melu, kad zmogus, kuri gerbe, mylejo pasitikejo visai ne toks ir dar kad kai kurie aplinkiniai melavo? gal ir gerai jei santykiai ne artimi, jei ten vienas i kaire kitas i desne, niekas neizno ir sirdies neskauda, o jei tam tikri dalykai realiai svarbus zmogui.
As, manau, melu mes zudome zmones, tai labai baisu.
Kokia cia is vis laime, as tai nesuprantu tokios laimes? Saziningai issisnekejus galima probelma ispresti gal tam tirkais atvejais, o meluoti tai niekas neturi teises, tik apgato zmogaus turi bti pasirinkimas testi tokius santykius ar ne, negalima ji melu laikyti prie saves. Nebent taip susitare is anksto, kad jei kas tu man geriua nesakyk, as nenoriu zinoti...