Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Moonte @ 2020 01 10, 18:48)
O dazniausiai zmones laimingai nugyvena net nezinodami, kas ir kaip buvo, taip ir mirsta nesuzinoje.

Mano viens is sunenu buvo nesitikas zmonai. DAug mes su juo ta tema kalbejomes.
Pakako vieno karto, Jo zmona nezino, o ko nezino jai galvos neskauda. Ji laiminga, vaikai patenkinti. AR jo sazine rami, ne, ar jis bijo buti demaskuotas, irgi ne. Bet viska daro, kad jo seima butu laiminga.

o jei suzino senatvej, suzino kokiam s... mele gyveno, kad visas gyvenimas persmelktas melu, kad zmogus, kuri gerbe, mylejo pasitikejo visai ne toks ir dar kad kai kurie aplinkiniai melavo? gal ir gerai jei santykiai ne artimi, jei ten vienas i kaire kitas i desne, niekas neizno ir sirdies neskauda, o jei tam tikri dalykai realiai svarbus zmogui.

As, manau, melu mes zudome zmones, tai labai baisu.

Kokia cia is vis laime, as tai nesuprantu tokios laimes? Saziningai issisnekejus galima probelma ispresti gal tam tirkais atvejais, o meluoti tai niekas neturi teises, tik apgato zmogaus turi bti pasirinkimas testi tokius santykius ar ne, negalima ji melu laikyti prie saves. Nebent taip susitare is anksto, kad jei kas tu man geriua nesakyk, as nenoriu zinoti...
Atsakyti
. 4u.gif ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 10 sausio 2020 - 22:34
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 10, 22:27)
1. Ar tikrai tas vienkartinis nusizengimas turi tokia didele itaka, kad reiktu nuslepti ir tersti melu, slapastymusi tolimesnius santykius? smile.gif
2.
Butent. Jeigu zinai, kad nuosirdus prisipazinimas butu zingsnis link galimo susitaikymo, argi nepasakytum? Bent jau kruopele pagarbos atgautum.
............
Apie svetimu zmoniu neistikimybe manau, kad netureciau buti ju santykiu budelis. Nebent metodiskai nachaliskai visa tai testusi.
Juk is kur man zinoti, ar jiems priimtina nutyleti, ar sakyti skaudzia tiesa?

1. Tai priklauso nuo santykiu ir aplinkybiu. Aciu Is Sviesos puikiai iliustravo situacija.

2. Mylimuke, negi suklydes zmogus praranda pagarba? Va tokiu kampu statant klausima, net hipotetiskai gvildenat sia situacija, suklydes zmogus tai zinodamas, tikrai neskubes pripazinti.

Tame ir esme, kad mes kartais patys savo skambiais pareiskimais, pastatome barjera.
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2020 01 10, 19:45)
nors kai mano močiutė mirė, tai dukrai tebuvo tik 7 metukai, o man ~30 metelių, t.y. buvau beveik dar "pacankė", ir nebūčiau sugebėjusi taip elegantiškai, bet tuo pačiu mažam vaikui suprantamai, gyvenimo tiesų išdėstyti dukrai, kaip tai padarė mano močiutė

zmogus iki 7 m beveik ir susiformuoja, pats pagridnas vertybes ir t.t.
Manau seneliu reiksme labai didele zmogaus gyvenime.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 10, 23:27)
Viskas cia gerai, cambala savam amplua, kaip ir pati. Zmoniu nepakeisi. Tai as daugiau drungnas vandenelis, ir kuo toliau tuo labiau drungnu darausi. O jus abi turite tvirta savo nuomone, kaip apie ivykius, taip ir apie zmones.

Kad ir as, praejusi karta pasikarsciavau, perskaiciusi tavo ir cambalos diskusija. Burbanti, na nemoku as nesioti uzantyje akmenu, nemoku, negaliu ir nenoriu, tai ne man. Todel stengiuosi priimti zmones tokiais kokie jie yra, tame ir tave, netobula karalievna.

Moonte, desimt metu atgal mes buvom desimt metu jaunesnes biggrin.gif Mums cia viskas buvo nauja ir idomu, todel ir pacios buvom idomesnes. Tas pats ir su visais kitais. Kiek man atsibodo skaityti tas pacias jusu istorijas, tiek jums atsibodo mano tie patys bajeriukai.
Isvada - sitame forume truksta vyru biggrin.gif
Atsakyti
Cambala, ar pastebejai "Zalioje stoteleje" pardavineja pomidoru seklas su nuolaida. Gal kas sudomins mirksiukas.gif

Paziurejau, turi daug neaukstaugiu, anstyvu veisliu, tinkamu auginti ne siltnamyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 10 sausio 2020 - 22:44
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 10, 20:04)
Visiskai sutinku, net ir sekse gali patart (aciu dievui, kad ne "padet" fiziskai biggrin.gif). Taip butent, iki ribos. Bet sprendziamaji balsa del viso to dazniausiai turi tevai/sutuoktiniai.
Papildyta:

Bet budama su savim i SM vis tiek lendi. Tai koks cia buvimas vienai? Tas pats bb tik kitoj rankoj, kai nesustodama vis diskutuoji. Net jeigu viena vidury misko butum.

draugai lenda i jusu lova su patarimais? nu man tai jau butu per daug...

ne, tada nebunu cia.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2020 01 10, 22:42)
Moonte,  desimt metu atgal mes buvom desimt metu jaunesnes  biggrin.gif Mums cia viskas buvo nauja ir idomu,  todel ir pacios buvom idomesnes. Tas pats ir su visais kitais. Kiek man atsibodo skaityti tas pacias jusu istorijas,  tiek jums atsibodo mano tie patys bajeriukai.
Isvada -  sitame forume truksta vyru  biggrin.gif

Velniskai, bet yra kaip yra.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 10, 23:37)
1. Tai priklauso nuo santykiu ir aplinkybiu. Aciu Is Sviesos puikiai iliustravo situacija.

2. Mylimuke, negi suklydes zmogus praranda pagarba? Va tokiu kampu statant klausima, net hipotetiskai gvildenat sia situacija, suklydes zmogus tai zinodamas, tikrai neskubes pripazinti.

Tame ir esme, kad mes kartais patys savo skambiais pareiskimais, pastatome barjera.

Ar tu gerbi meluojancius? Is esmes neistikimybe juk yra melas
. Meluojama, nes isipareigojant pasizadama buti istikimu (poros istikimybes supratimo ribose).
Tai nuslepimas jau yra antras melas.
Labiau pasitikesi tuo, kuris melavo tik karta, ar tuo, kuris desimt?
Pagarba, pasitikejima, kaip prarandi, taip gali ir suaigrazinti.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 10, 21:37)
O jei dar neduok Dieve moteriske tokiam atlesitu. Uuuuuu... Tada jau turi is dalies prisiimti atsakomybe, kad nesioja ragus, ji juk informuota buvo.

Kita vertus, kas duos garantijas, kad kitas bus neva geresnis. ar istiesu tas neistikimybes faktas, anuliuoja visa tai kas buvo? Na jei taip lengvai del vienkartinio nukrypimo paleidziamas zmogus, gal tos meiles ir nebuvo?

labai nekokios priezastys nenoreti zinoti tiesos, net tas nei tas neatitinka realybes, jei zmogui atleidi, neprisiimi atsakomyebs uz jo veiksmus, jei nera geresniu ta ka buti su bet kokiu? blink.gif

Tai aisku, kad meiles nebuvo, jei duodamasi su kitu, kokia cia meile, oi ejau ups parvirtau ir ilindo? bigsmile.gif O jau cia kitas kaip sureguos esmes nekeicia, nieko gero jau su ta seima nebus, bus nuolatinis nepasitikejimas, baimes anksciau ar veliau subirs, arba gyvens tokiuose neigiamuose emocijose...

svarbiausia, kad to net nepasakius tas dalykas vsi tiek ardys seima ir sveikata....nes viskas dvasiniame lauke, pasamoneje tai yra, pasamone tai zino vis tiek....Todel ir sako daznai,kad moterys tai nujaucia...
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 10, 22:03)
As asmeniskai noreciau zinoti. Jei mano artimas zmogus zinotu apie neistikimybe ir man nepasakytu, laikyciau tai kaip ir isdavyste, nebent butu kazkokios papildomos salygos kaip pvz nestumas to pazistamo atveju. smile.gif 

Va cia tai suprantu, tikrai nesciai draugei to nesakysi, nors aplamai nesakyciau , pirmiausia su tuo vyru pakalbeciau, kad jis pats prisipazintu, bet gal jau po gimdymo, nezinau sunki labai situacija, geriau jau nebuti liudininkais tokiu dalyku...

Arba kita kokia sunki situacija, per radija buva tema vaikinas norejosi skirtis su mergina, su kuria jau gyveno kartu, bet jos mama sunkiai susirgo ir pasimete, kaip ir nebesinori testi , o iseiti tokiu metu irgi kiauliska, bet vel jei mama mirs, vel bus ne kas tai kada tas geras laikas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 10 sausio 2020 - 23:03
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 11, 00:00)
labai nekokios priezastys nenoreti zinoti tiesos, net tas nei tas neatitinka realybes, jei zmogui atleidi, neprisiimi atsakomyebs uz jo veiksmus, jei nera geresniu ta ka buti su bet kokiu? blink.gif

Tai aisku, kad meiles nebuvo, jei duodamasi su kitu, kokia cia meile, oi ejau ups parvirtau ir ilindo? bigsmile.gif O jau cia kitas kaip sureguos esmes nekeicia, nieko gero jau su ta seima nebus, bus nuolatinis nepasitikejimas, baimes anksciau ar veliau subirs, arba gyvens tokiuose neigiamuose emocijose...

...

Nori pasakyt, visi kurie tau melavo, prarado tavo pasitikejima amziams? Vyras, vaikai bent karta yra pamelave, neabejoju.
Is esmes nesvarbu del ko pamelavo, melas yra melas, tai ir pasitikejimo praradomas is esmes toks pat.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2020 01 10, 22:08)
As visa gyvenima sakiau 'jau suzinosiu kad diedas vartesi pataluose su kazkuo -   pyzdiec bus,   skirsiuos,   draskysiuos,   iskastruosiu ir paleisiu  biggrin.gif ...'
O ar tikrai taip daryciau,   jei suzinociau?
Nesu tikra.

nei draskyciaus, nei kastruociau paleisciau ir laimes palinkeciau. Mano vyras ne is tu, kuriam kitosrupetu,jis toks adnaliub, bet jei jau parupti, manau tai butu rimta, tai kam trukdyti mylimo zmogaus laimei?
Bet aisku, kol nepatiriam, tai negalim buti tikri kaip pasielgtumem..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 10 sausio 2020 - 23:12