Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Man sunku suprasti Moontes poziuri. As visa gyvenima norejau saziningumo iki kaulu smegenu, net jei skauda.
Labai geras berods Idomucios pvz su verslu, draugubir kinietiskom prekem. Na tikrai, artimas zmogus numenkinamas iki tiek, kad verslas, pinigai atrodo rimciau ir svarbiau?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 01 10, 22:07)
Kaip sakai, jis tratino kita. Jis ne recidivistas, kartojantis ta pati veiskma, kuris kenkia jam ir jo seimai. Kaip minejau jis pamoka ismoko.

Kita vertus, cambala, ar nebijai, kad tau nebus lygiai taip atleistos tavo kalidos, kaip tu neatleidi kitiems, net is esmes, nesuteiki minimalios galimybes. Iskart sikir baska. Zmones netobuli.

Visada sakiau, REALIAI panakinkite priezasti, del kurios moteris ketina daryti aborta, ir ji vaika gimdys. Jei to negalite to padaryti, neturite teises smerkti.

Na taip, atleisti reikia, bet labiausiai del saves
Ir tai ne tas pats, kas vel pasitiketi, kurti toliau seima ir tt.
Kartaisnos tiesu neverta testi, ir budamas saziningas zmogus kartais supras, kodel jam neatleidziama (jis nepriimamas atgal) ir tai priims.
Atsakyti
Moonte, kodel nepatinka kin
Todel, kad ji yra trintuke. Sugebejo apsimeluot, keliose temose. Brekcijai siule " neidomu gerbeja", su " neidomiaiis ejo i pasimatymus Nidoj", teige kad ziuri isvertus pilva su alum prie tv ekrano, ko pasekoje neige turinti tw namie...
Man nepatinka trintujai melagiai.
Atrado ji kita portala. Todel neturi laiko.
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2020 01 10, 19:45)
1. Žinojau, kad patiks. Manau, suprasite, kodėl aš beveik džiaugiuosi, kad jo nebėra šiame pasaulyje...

2. Viešai aš irgi rašiau apie jau išėjusius žmones, kuriuos gera prisiminti. Paminėjau tik du, bet tokių, kuriuos dažnai prisimenu ir su kuriai "kalbuosi", yra žymiai daugiau.

Per praeitas Vėlines apturėjau malonų nustebimą - eilinį kartą, lankant mano močiutės kapą, mano vyresnioji dukra papasakojo, kaip ji prisimena savo promočiutę... Nustebau, kad mano močiutė proanūkei sugebėjo tiek daug pasakyti apie savigarbą, padorumą, gėdą ir t.t., nors kai mano močiutė mirė, tai dukrai tebuvo tik 7 metukai, o man ~30 metelių, t.y. buvau beveik dar "pacankė", ir nebūčiau sugebėjusi taip elegantiškai, bet tuo pačiu mažam vaikui suprantamai, gyvenimo tiesų išdėstyti dukrai, kaip tai padarė mano močiutė

Metuose zmones, maziau kategoriski, labiau atlaidesni, yra supratingi, nes gyvenimo patirtis suteikia galimybe izvelgti tai, ko nemato skubanti, dirbanti, jaunoji karta. As visada skubejau, begau, dirbau, ir sunus kartu su manimi. Per ta skubejima, nevisada, susivoki aplinkoje, vaiko emocijose, nes truksta laiko, visur reikia suspeti. Kai metuose zmogus, turedamas laiko ir begaline meile savo vaikam, anukam, dalinasi savo ismintimi jiem suprantama kalba. Tai Dievo dovana. Gaila, kad nevisada sovokiame, kad susvetimeje, mes apdaliname visu pirma savo vaikus.
Ko as labiausiai gailiuosi, kad mano tetis mire, dar negimus sunui. Jei jis butu gyvas, sunaus pasauleziura butu turtingesne.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 10, 21:07)
Kaip

Kita vertus, cambala, ar nebijai, kad tau nebus lygiai taip atleistos tavo kalidos, kaip tu neatleidi kitiems, net is esmes, nesuteiki minimalios galimybes. Iskart sikir baska. Zmones netobuli ir kivekvienam turi buti suteiktas bent jau vienas sansas.

Kokios klaidos? koks sansas?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 10, 21:10)
Man sunku suprasti Moontes poziuri. As visa gyvenima norejau saziningumo iki kaulu smegenu, net jei skauda.
Labai geras berods Idomucios pvz su verslu, draugubir kinietiskom prekem. Na tikrai, artimas zmogus numenkinamas iki tiek, kad verslas, pinigai atrodo rimciau ir svarbiau?

rolleyes.gif
Tu jamama
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 10, 21:10)
Papildyta:

Na taip, atleisti reikia, bet labiausiai del saves
Ir tai ne tas pats, kas vel pasitiketi, kurti toliau seima ir tt.
Kartaisnos tiesu neverta testi, ir budamas saziningas zmogus kartais supras, kodel jam neatleidziama (jis nepriimamas atgal) ir tai priims.

Kai man buvo tiek metu kiek paciai, as masciau panasiai. Iki pamelynavimo gincyjausi su Mediniu. Dabar, ziurint kas vyskta aplinkui, del ko skiriasi zmones, man atrodo, kad tai tikrai nera priezastis skyrybom. Kuo toliau, tuo labiau galvoju, kad skirtis reikia saltu protu, kai mastymo neitakoja ambicijos, puikybe, skausmas, savigaila, saviplaka ir visoks kitas emociju buketas.

Manau, kad Jusu kartai bus dar sudetingiau, nes labai suniveliuotos ribos, atsiranda nauju nesitikimybes formu ir galimybiu buti nesitikimam. Visa tai, ko is esmes budami jauni neturejo mano kartos zmones.

Velgi, as nesu pati patyrusi, kai isduodmas mano pasitikejimas. Bet, as turiu kita patirti, kaip minejau sunena, kuris buvo neistikimas savo zmonai. Kuris atgailauja del to... Ir, labai viliuosi to nekartos.

Ko as nesuprantu, kodel manoma, kad tersti kitam siela yra gerai?
Nekarta teko stebeti, kai recidivistas prisika sutuoktiniui dusia, pasakes tiesa, nuramines savo sazine. Klapso akutemis, ko tu nori, as gi prisipazinau, mano nusizengimas kaip ir legalizuotas, tu informuota. O jei dar neduok Dieve moteriske tokiam atlesitu. Uuuuuu... Tada jau turi is dalies prisiimti atsakomybe, kad nesioja ragus, ji juk informuota buvo.

Kita vertus, kas duos garantijas, kad kitas bus neva geresnis. ar istiesu tas neistikimybes faktas, anuliuoja visa tai kas buvo? Na jei taip lengvai del vienkartinio nukrypimo paleidziamas zmogus, gal tos meiles ir nebuvo?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 01 10, 21:30)

Paprastas, elementarus, kuri turetu gauti kiekveinas suklydes. O klaidas darome visi, tame tarpe ir as ir pati, cambala. Zinoma, musu klaidos gali buti skirtingos, bet ne ka maziau gali itakoti kitu gyvenimus. Mes ne Dievai, mums lemta klysti, atgailauti ir galimai vel daryti kitokas, bet kalidas, kurias dazniausiai mus mylintis zmones atleidzia, suteikdami sansa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 10 sausio 2020 - 21:44
QUOTE(Moonte @ 2020 01 10, 21:37)
Paprastas, elementarus, kuris turetu gauti kiekveinas suklydes.

Bla bla bla. Ar jusu isrisima galetu gaut ubunte? biggrin.gif
As ubunte saudyciau . Prisiekiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 10 sausio 2020 - 21:48
Ir vel negatyvas.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 10, 21:46)
Bla bla bla. Ar jusu isrisima galetu gaut ubunte? biggrin.gif

Koki isrisima? AS ne Dievas. Kita vertus, as gi jos nemyliu, tik mylintis zmones yra pakantesni vienas kito silpnybems.

Ir dar, jei pastebejai, as nekalbejau apie atleidima recidivistam, zmonems, kurie sistematiskai, be atgailos daro tas pacias klaidas.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 10, 22:30)
Papildyta:

rolleyes.gif
Tu jamama

Kaip suprast?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2020 01 10, 21:50)
Ir vel negatyvas.

Kame?

Toks gyvenimas. Kodel hipotetine diskusija apie gyvenimiska situacija yra negatyvas? Juk niekas neperejo i asmeniskumus, nekibo vienas kitam i atlapus.
Atsakyti
Tai kokia isvada šiandieniu diskusiju?

Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 01 10, 22:52)
Kame?

Toks gyvenimas. Kodel hipotetine diskusija apie gyvenimiska situacija yra negatyvas? Juk niekas neperejo i asmeniskumus, nekibo vienas kitam i atlapus.

Kaip tai nepereita i asmeniskumus? Akla pasidarei?
Tik iejau i tema ir is karto i akis paskutinis postas 'as užmusčiau umbutrę'
Cia normalaus zmogaus postas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 10 sausio 2020 - 22:00
Moonte,
Prisipazinimas yra teigiamas zingsnis, bet tai nera tolygu kaltes ispirkimui, kodel tapatini?
Kodel nesakyti, neva neskaudinti? O jei paaiskes po n laiko? Bus slykstu iki apsivemimo,suters VISA ta laika, kuris buvo pragyventas su isdavyste.
Sazininga yra duoti zmogui pasirinkti, ar jis gales atleisti ir su tokiu zmogum gyventi toliau.
Atsakyti