gali būti nusistekenęs ir nuo 1 žmogaus santuokoje, nemanai?
energija atsinaujina, ląsteles atsinaujina. jei duodi erdves.
viena ir bare pasimylejusi save užplaks. itariu, gal tu ar Idomucia.
o kita - pvz, Magdalena.
Bet kodel i žmonijos istoriją iejo paleistuve, o ne "farizieju krūva"? anie nei dulkinosi, nei tvatijosi (nors iš tiesu gal ir mylejosi su ta pacia Magdalena), o ju vardu net nelikę ne žymes, tu persuktu kempiniu, moralizuojanciu teiseju. o vat moteris, dalinusii meilę i kairę ir dešinę - jos vardą žinome iki šiol.
Jezus pasake (ją apgindamas prieš mokinius): "Ji daug mylejo, jai daug ir atleista."
vlgi, noriu pasakyti - kad svarbu harmonija ir aukso vidurys.
Vakar kalbejot apie skrydžius. Aš taip noriu keliauti. arba pesciomis arba dvirkomis. Mylimuke klause apie žygius savaitgaliais. Nedarau to, nes esu isipareigojus dar mažiems vaikams. bet visad svajoju - paskaitau - buvau primiršus - db vel atsiminiau - kaip žmoniu grupes renkasi ir varo apie visą pasauli su kuprinemis, arba dvir, arba moto. (na, šitas man atkrenta, nors apie motociklą irgi turedavau svajoniu.) padirba, vel keliauja. visaip. keliauja ir pagal profesijas, pvz, pedagogai. buvau nustebus.
skaitau db knygą "Laukinė". nu nereali knyga. autobiografine.
26m. mergina, po mamos mirties ir skyrybu išsiruoše Ramiojo vandenyno pakrante 4825km (per tris menesius iveike).
gal 50ties ir išsiruošiu.
noriu pradžioje nueiti Šv.Jokūbo kelią. gal turit pažistamu , kas yra eję?
viena moteris man pasake samatą: nusiteik - 1km lygu 1e.
1000e?