Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Lutuke, viskas lb individualu. Diskusiją galima vystyti iki begalybes.
gali būti nusistekenęs ir nuo 1 žmogaus santuokoje, nemanai?

energija atsinaujina, ląsteles atsinaujina. jei duodi erdves. smile.gif kiekvienam skirtingai. viskas- smegenyse ir požiūryje.
viena ir bare pasimylejusi save užplaks. itariu, gal tu ar Idomucia. ax.gif
o kita - pvz, Magdalena. smile.gif nesakau, kad reikia gyvent kaip ji.
Bet kodel i žmonijos istoriją iejo paleistuve, o ne "farizieju krūva"? anie nei dulkinosi, nei tvatijosi (nors iš tiesu gal ir mylejosi su ta pacia Magdalena), o ju vardu net nelikę ne žymes, tu persuktu kempiniu, moralizuojanciu teiseju. o vat moteris, dalinusii meilę i kairę ir dešinę - jos vardą žinome iki šiol.
Jezus pasake (ją apgindamas prieš mokinius): "Ji daug mylejo, jai daug ir atleista."
vlgi, noriu pasakyti - kad svarbu harmonija ir aukso vidurys.

Vakar kalbejot apie skrydžius. Aš taip noriu keliauti. arba pesciomis arba dvirkomis. Mylimuke klause apie žygius savaitgaliais. Nedarau to, nes esu isipareigojus dar mažiems vaikams. bet visad svajoju - paskaitau - buvau primiršus - db vel atsiminiau - kaip žmoniu grupes renkasi ir varo apie visą pasauli su kuprinemis, arba dvir, arba moto. (na, šitas man atkrenta, nors apie motociklą irgi turedavau svajoniu.) padirba, vel keliauja. visaip. keliauja ir pagal profesijas, pvz, pedagogai. buvau nustebus.
skaitau db knygą "Laukinė". nu nereali knyga. autobiografine.
26m. mergina, po mamos mirties ir skyrybu išsiruoše Ramiojo vandenyno pakrante 4825km (per tris menesius iveike).
gal 50ties ir išsiruošiu. bigsmile.gif
noriu pradžioje nueiti Šv.Jokūbo kelią. gal turit pažistamu , kas yra eję?
viena moteris man pasake samatą: nusiteik - 1km lygu 1e.
1000e?verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 21 sausio 2020 - 11:20
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 21, 11:17)
butu nusikalitmas senam nupirdusiam diedui pasirinkti skaiscia 20mete

Tai kad dabar jau reikia dairytis tarp 13ka meciu, o tai jau BK straipsniai
Papildyta:
given444,

daug kartu sakeme skirtumus bet esme ne skirtumai, o kaip jie itakoja gyvenima.

Va nori kazkur ten Jokubo kelia nueiti... Kazkas negerai su tavimi viduje.

jei butu gerai, tai nuvaziuotum ta kelia su automobiliu ar kurr idomiau.

As nenoriu kazkur ten bastytis kaip benamis gyvunas, daug dalyku apmastyti galima ir nepakelus uzpakalio is lovos
Atsakyti
Yra filmas toks apie tą laukinę
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 21, 09:13)

ar sekso neturejimas butinai padaro zmogu trykstanti tulzim?

grižtant prie geismo tematikos, vat cia ir yra esme.
atsisakyti lengva. bet ką daryti su slopinimu? niekas ir nežino. dauguma religiju sako: susilaikyk. nedaryk. ateistiškoji morale netgi tą teigia, bet kas po to? susilaikyti techniškai - kaip ir no problem. bet nereiškia, kad tavo geismas eme ir dingo kaip i vandeni.

o tada ir prasideda idomūs dalykai. kiekvienas žmogus slopina ivairiai.
yra blogi (žalingi psichikai būdai) būdai, yra geri.
vienam nereikia, niekad nereikejo, jo toks libido, tokios traumos, kitam - niekaip nesiseka, jis metasi ant ***, arba augina pilvus (pažiūrekit, kiek storu kunigu, vienuoliu, vaišnavu, kodel? jiems maistas tapo sexu; taigi, energijos perkelimas).

taigi, niekas niekur nedingsta. kitas, žiūrek, perkelia i kuryba, veiklas, jam gerai, o kitam jokia kūryba nepadeda, vsi tiek pramuša.
vieniems sportas padeda, o vyrams - dažniausiai, tik dar daugiau adrenalino sužadina (kalbejo patys vyrukai ax.gif ).

neseniai su drauge kalbejom sia tema. šnekejom, kad tarp vaišnavu daugiau skyrybu nei tarp kataliku, nes pagal vedas, sexas tik del vaiku. todel masiškai skiriasi šeimos. katalikai bent jau su savo sutuoktiniu gali myletis per nevaisingas dienas, o krišnaitai? uh.
tai ji ir pasake: "Man idomu, kaip jauciasi visi tie žmones visa tai nuslopinę? kai jie pritaria toms taisyklems iš išores, idomu, ką iš tiesu jie jaucia viduje, tik nedrista sakyti?"
paklusti, gi, no problem - gali kiekvienas. bet kas po to?

ir šiaip mes kai kalbama apie sexą, partneriu skaiciu, davimą, susilaikymą ar ne, i vsos puikiai žinome, kad viskas daug komplikuociau. gali ir nesimyleti išvis, bet laimes tau tai neatneš.
gali būti ir geras tevas, žmonos neprievartauti del sexo, vaikus žiūreti, bet puikiai atmenu temą, kurioje moteris, vos ne pati raudodama SM, prieš daug metu raše: "jis - puikus tevas, su vaikais būna, žaidžia, tvarko namus.... uždirba...nu, nebemyliu aš jo ir viskas...meile baigesi.... reikia ji paleisti.." tai visos kaip puole: duok tą vyrą man biggrin.gif
ždž, gali būt net "geras", tai negarantuoja, kad nebūsi paliktas, kad tave "nustos myleti".
viskas - nuo ryšio.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 21, 12:19)
skaitau db knygą "Laukinė". nu nereali knyga. autobiografine.
26m. mergina, po mamos mirties ir skyrybu išsiruoše Ramiojo vandenyno pakrante 4825km (per tris menesius iveike).
gal 50ties ir išsiruošiu. bigsmile.gif
noriu pradžioje nueiti Šv.Jokūbo kelią. gal turit pažistamu , kas yra eję?
viena moteris man pasake samatą: nusiteik - 1km lygu 1e.
1000e?verysad.gif

42 metų artimas pažįstamas, po skirybų, parde visą turtą ir iškeliavo su dviračiu. Pasiskaiciavo, kad užteks 10 metų mažiausiai.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 21, 11:19)
Lutuke, viskas lb individualu. Diskusiją galima vystyti iki begalybes.
gali būti nusistekenęs ir nuo 1 žmogaus santuokoje, nemanai?
energija atsinaujina, ląsteles atsinaujina. jei duodi erdves. smile.gif kiekvienam skirtingai. viskas- smegenyse ir požiūryje.
viena ir bare pasimylejusi save užplaks. itariu, gal tu ar Idomucia. ax.gif
o kita - pvz, Magdalena. smile.gif nesakau, kad reikia gyvent kaip ji.
Bet kodel i žmonijos istoriją iejo paleistuve, o ne "farizieju krūva"? anie nei dulkinosi, nei tvatijosi (nors iš tiesu gal ir mylejosi su ta pacia Magdalena), o ju vardu net nelikę ne žymes, tu persuktu kempiniu, moralizuojanciu teiseju. o vat moteris, dalinusii meilę i kairę ir dešinę - jos vardą žinome iki šiol.
Jezus pasake (ją apgindamas prieš mokinius): "Ji daug mylejo, jai daug ir atleista."

Zinau , ka rasai, bet noriu atrasti ta sakni, kas visgi itakoja, kad zmogus arba su vienu arba su 17 gali nusistekenti, kas mus nustekena? jei ne skaiciuje visgi esme, ko rasai jau tukstanciai blogai, tai gal visgi ne blogai? Sakai poziuryje viskas, tai jei greit isimyli ir permiegi su kiekvienu isimyletu, tai gerai?
Biblija biblijai, nelabai zinom, kas is tiesu ten buvo, paziurekim i siandiena, i savo gyvenimus, ka matom aplink. Beja, is kur istraukei, kad Magdelena miegojo su daug vyru? lyg ir nera apie tai rasoma. tai tik spejimas gi smile.gif
kas gi visgi uztersia zmogaus sirdi? ir kaip mus itakoja lyt santykiai?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 21, 11:32)
bet puikiai atmenu temą, kurioje moteris, vos ne pati raudodama SM, prieš daug metu raše: "jis - puikus tevas, su vaikais būna, žaidžia, tvarko namus.... uždirba...nu, nebemyliu aš jo ir viskas...meile baigesi.... reikia ji paleisti.." tai visos kaip puole: duok tą vyrą man  biggrin.gif
ždž, gali būt net "geras", tai negarantuoja, kad nebūsi paliktas, kad tave "nustos myleti".
viskas - nuo ryšio.

Labai idomus pavyzdys. Man tos kurios nustoja, pradeda mylett yra siuksles, nes tai nera jokios meiles.
Tai kaip vaikas uzsimano kokio zaislo, o nusibodus trenkia ji i kampa.

Meile baigtis negali, nebent ten ivyksta kokie ekstremalus patologiniai asmenybes pokyciai...
Jei i kita zmogu ziurima kaip i asmenybe ir rysys kuriamas su asmenybe, tai niekas baigtis negali. Nes rysys sukurtas visai KITU PAGRINDU. O jausmai drugeliaii tampa sukuriama, pakeeiciama priemone rysiuis sutiprinti ir paivairinti.
Sakysim as MB esu isimylejes daug kartu, po to tai praeidavo ir likdavo viskas tiesiog ramus jausmai po to vel. Irr ji taip...

Taigi temoje isryskinti pasaliniai dalykai (kazkas nereiksmingo praejo, kazkas naudingo norima griebti) ir visai neminimi pagrindiniai.
Sakysim tas geras vyra suvokiamas kaip kokia nupirkta namu apyvokos masina..

Tai tas duokit ji man nieeko nesiskiria nuo atsibodo tas raudonas automobilis, noriu juodo dzipo

Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2020 01 21, 11:36)
42 metų artimas pažįstamas, po skirybų, parde visą turtą ir iškeliavo su dviračiu. Pasiskaiciavo, kad užteks 10 metų mažiausiai.

O po to?
Bomzynas?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 21, 11:32)
grižtant prie geismo tematikos, vat cia ir yra esme.
atsisakyti lengva. bet ką daryti su slopinimu? niekas ir nežino. dauguma religiju sako: susilaikyk. nedaryk. ateistiškoji morale netgi tą teigia, bet kas po to? susilaikyti techniškai - kaip ir no problem. bet nereiškia, kad tavo geismas eme ir dingo kaip i vandeni.
neseniai su drauge kalbejom sia tema.  šnekejom, kad tarp vaišnavu daugiau skyrybu nei tarp kataliku, nes pagal vedas, sexas tik del vaiku. todel masiškai skiriasi šeimos. katalikai bent jau su savo sutuoktiniu gali myletis per nevaisingas dienas, o krišnaitai? uh.
ir šiaip mes kai kalbama apie sexą, partneriu skaiciu, davimą, susilaikymą ar ne, i vsos puikiai žinome, kad viskas daug komplikuociau. gali ir nesimyleti išvis, bet laimes tau tai neatneš.
gali būti ir geras tevas, žmonos neprievartauti del sexo, vaikus žiūreti, bet puikiai atmenu temą, kurioje moteris, vos ne pati raudodama SM, prieš daug metu raše: "jis - puikus tevas, su vaikais būna, žaidžia, tvarko namus.... uždirba...nu, nebemyliu aš jo ir viskas...meile baigesi.... reikia ji paleisti.." tai visos kaip puole: duok tą vyrą man  biggrin.gif
viskas - nuo ryšio.

Manau, slopinti negalima, reikia ismokti transformuoti, yra tam praktikos, tik, kiek kas pasiryzes jom sekti biggrin.gif Tai jau gyvenimo kelias pats savaime.
Atrodo Lietuvoje kazkas paskleide labai klaidinga vedu mokyma, nera to veduose, yra gi kamasutra. aplamai visi vaisnaitai, krisnaitai juk tik sektos, del to gal pas juos ir tas poziuris toks siek tiek iskrypes , kaip pas kriskcionis kokie jachovistai biggrin.gif O siaip susilaikyti vaisingom dienom tai nuodeme sau biggrin.gif bet aisku visos renkames.

va va ir ateina tos komplikacijos su seksu be meiles ir seimos kurimo, visgi tai ne tik kokia maloni veikla , ji ir gyvybes pradzia, reikia slopinti savo vaisinguma , jei nori tik sekso, bet nenori seimos, nenori vaiku. ....taigi as manau ,kad myletis galima(geriausia), kai myli, kai kuri seima, o va kiek sugebi zmoniu myleti, kiek sugebi santykiu sukurti per gyvenima, gal tiek ir gerai?

o meile ji nesibaigia ir nepraeina, nebent zmones turi kazkokiu iliuziju apie tai, kas tai turi buti meile...arba jos ir nebuvo ji neisaugo nuo isimylejimo....

Kur idejau linka video anksciau, gal bus idomu, kaip tik apie tai irgi sneka, ka mes diskutvaom paskutinem dienom, ka daryti vyrui, kaip susivaldyti, kaip neissikirti ir kaip ta meile vystosi seimoje, kas isimylejimai ir kiek ju gali buti per gyvenima...ir t.t. man patiko.
KODĖL SKIRIASI POROS? KAIP TO IŠVENGTI? // DARIUS RAŽAUSKAS // ZIZAS PODCAST

Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 21, 11:45)
Meile baigtis negali, nebent ten ivyksta kokie ekstremalus patologiniai asmenybes pokyciai...
Jei i kita zmogu ziurima kaip i asmenybe ir rysys kuriamas su asmenybe, tai niekas baigtis negali. Nes rysys sukurtas visai KITU PAGRINDU. O jausmai drugeliaii tampa sukuriama, pakeeiciama priemone rysiuis sutiprinti ir paivairinti.
Sakysim as MB esu isimylejes daug kartu, po to tai praeidavo ir likdavo viskas tiesiog ramus jausmai po to vel. Irr ji taip...

taip , pritariu, jausmai, geismai gali banguoti, gali nebuti, ir vel atsirasti, bet tai ne meile.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 21 sausio 2020 - 12:04
Reikia suprasti kita zmogus su kuo turi reikala. Vien buti geru yra beprasmiska, gali buti geru su tigru - tave sues, ne uz tai kad blogas geras, o kad tai tigras ir jis isalko.

Su exe padariau ta klaida.

Aplamai TIKETI ZMONEMIS NEGALIMA, tik savo stebejimais ir analizes isvadomis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 21 sausio 2020 - 12:03
QUOTE(given444 @ 2020 01 21, 11:19)

bet klausyk, tai irgi juokinga, kas dabar žino ką jis pasakė ar nepasakė smile.gif gal tiesiog jo vardu tokie žmonės buvo apginti ir viskas. Na kaip dabar, demokratiškai. Bet žiūrėk, nepaisant visų demokratijų, prostitucija daug kur nėra gerbtina, siektina, net ir baudžiama ar ne?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 21, 12:03)
Reikia suprasti kita zmogus su kuo turi reikala. Vien buti geru yra beprasmiska, gali buti geru su tigru - tave sues, ne uz tai kad blogas geras, o kad tai tigras ir jis isalko.

Su exe padariau ta klaida.

Aplamai TIKETI ZMONEMIS NEGALIMA, tik savo stebejimais ir analizes isvadomis

teisingai, svaim nevisada gali pasitiketi, tai ka cia kitais biggrin.gif Dievu galima tiketi biggrin.gif
velgi taip reikai issirinkti mzogu, kuris atitinka tave, tavo vertybe,s ka vsiada sakau, ne visi gal sugeba myleti,kitiem gal uztenka orgazmo, malonumo ar patogaus gyevnimo , kitiem dar kazko, bet tai atitinkamas ir bus gyvenimas iki pirmu bedu.
O jei sutinki ta kuris nori seimos visam gyvenimui ir su tavim ir varge, ir dziaugsme , tai su juo daugiau sansu,kad sukursi seima, stengemes visi buti geri, tik nevisada iseina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 21, 12:07)
teisingai, svaim nevisada gali pasitiketi, tai ka cia kitais  biggrin.gif Dievu galima tiketi  biggrin.gif

bet tik įsitikinus, kad tikrai Dievas su tavim kalba, nes gali būti prikibęs melagis dvasėnas biggrin.gif
Atsakyti