Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(arbuzas77 @ 2018 07 27, 19:47)
Na cia kad ant dusios lengviau butu , nebandziau, nebuvo noro po atradimu

Ta parsme, prisikakot sau ant dusios, kad ant dusios lengviau butu? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 07 27, 16:58)
Aišku, su nekantrumu wub.gif Įtakoja, norim to ar ne ax.gif

pas mus kaip tik prasidejo lietus ir dangus apsiniaukes, tai nezinau ar kas matysis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 07 27, 21:00)
pas mus kaip tik prasidejo lietus ir dangus apsiniaukes, tai nezinau ar kas matysis  unsure.gif

I pietvakarius nuo Londono irgi lyja ir apsiniauke
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 07 27, 18:41)
gerulė vieta, bet tai ką žinau... nemokama gi turėtų būti, sugalvok tu man, kiekvieną gražesnį akmenį apmokestint blink.gif

kapitalizme viskas privatu ir uz viska reikia moketi, gerai, kad pats dangus, vanduo ir oras kol kas nemokami, nors vanduo tik is dalies...
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 07 27, 21:06)
I pietvakarius nuo Londono irgi lyja ir apsiniauke

itariu abiejose salynuose lyja ir Lietuvoje lietu pranasavo... kaip tik po tiek menesiu saules ir sausros biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 07 27, 18:08)
Poreikis tai jau yra puse veiksmo, reikia tik atitinkamu aplinkybiu. pavyzdziui ISGERTI. Ir tada jau zmones nesusivaldo.

Arba pasirodys, kad reikia sutuoktiniui atkersyti... tada vel kombinacija, kuri gali suveikti.

nu ziurint koks poreikis, jei poreikis miegot su daug vyru, tai aisku tereikia tinkamu aplinkybiu.
Bet jei moteris myles vyra arba kad ir viena, bet tures savas vertybes, tai jokios aplinkybes nieko nereiks.

o cia is vis koks lygis kersyti? kaip galima kazka samoiningai blogo daryti savo vaiku tevui ar mamai? nu zinau, kad jusu filosofija ne tokia, bet man klaiku tokios "vertybes"...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 27 liepos 2018 - 20:17

Šitokį debesį užtraukė, nematysiu jokio užtemimo.O taip gerai pasiruošiau, net vyno butelį atsidariau.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 07 27, 11:38)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72163583" data-time="1532680698"><div><p>Nesupratau, tai kur kalbos kaip susirasti svetimą vyrą, kai tau tiek kiek ir turi būti?</p></div></blockquote><p>Kaip susirasti svetima vyra tai gali rasti pagundose biggrin.gif
</p>

Kao tau virš 25'kių, tai jau visi vyrai buna pabuvoje kitu rankose, todel ir 'svetimi' biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 07 27, 21:44)
<p>Šitokį debesį užtraukė, nematysiu jokio užtemimo.O taip gerai pasiruošiau, net vyno butelį atsidariau.
</p>

https://www.facebook...CkZOtnIKfdrLrhQ

tiesiogine transliacija smile.gif
Papildyta:
As tai labiau norejau Marsa is arciau pamatyti smile.gif
sako vyrai is Marso, tai gal priartejus jam ju daugiau paduos i zeme lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 07 27, 20:17)
Ta parsme, prisikakot sau ant dusios, kad ant dusios lengviau butu?  blink.gif

Viena kart prisvaiges ikritau pas ex drauge su geliu vazonu smile.gif))o ta su kitu bicu miega biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
esme slykstu pasidare ,nesinorejo nei santykiu kazkokiu tuo labiau kekso . dabar ex maciau su kitu ,nu ka jau ten tokio -ir taip viskas aisku -bet eiti ir kaisioti be le kur nesinori .
seima -cia visai kas kita ,bendri vaikai , bendras turtas -taip greitai nemesi .. o gal tai kazkelintas tas kartas , nusispjauna ir antra puse taip mazina skausma .
Labai renkuosi zmones ,tikrinu visaip - zodziu pasitikejima ne lengva igauti .. va kartais kokiai Elenytei padedu o ta atsikelia ir pabega sikna isrietus ir net nesisveikina .
Jo vat Idomucia -buvo geras palyginimas apie Hitleri - state padejo bet zmonem jis nepatiko smile.gif
meilei -nereikia turtu ,pats nuejau pas neturtinga ,bet- jie gime tokie ir liks tokie nestabilus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 27 liepos 2018 - 21:16
Tokiuose metuose tinka patarle ; nesidziaug rades -neverk pametes biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 07 27, 21:00)
pas mus kaip tik prasidejo lietus ir dangus apsiniaukes, tai nezinau ar kas matysis  unsure.gif

deja ir pas mus tas pats, ot tai šikinėje gyvenam smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 07 27, 22:07)

aha, No Signal zoo_taz.gif

joo, o Marse vandens gi rado, nemažai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 07 27, 22:07)
As tai labiau norejau Marsa is arciau pamatyti smile.gif

As siaip ir teleskopa turiu. Nusipirkau karta toki didiuli, kad vos i universalo automobili tilpo. MB nieko per daug nesake, nes myli. Tik sako, kazkokie nemoteriski pas tave hobiai.
Paskui pardaviau, nes apsiniaukusiu naktu LT daug, tik vieta uzima, tai turiu mazesni.

Nusipirk ir pamatysi
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 07 27, 14:03)
1,2 Apsidairyk aplink truputi. Paskaityk temas, kuriose dalyvavai senais nikais. Jeigu nenori, tai ok, tau matyt taip patinka.O kad tu rasai, jog tavo nuomone yra faktai ir tiesa, tai nemeluoju. Esi ne viena karta taip pareiskusi.
</p><p>3. Tu zinai, ka as esu patyrusi. Ok ir vel. Tebunie ;)
</p><p>4. Mano nuomone. Gi parasiau "man atrodo", o ne, "yra taip ir taip".
</p><p>5. Nemaciau as to tavo atsakymo. smile.gif
</p><p>6. Aha, nuvilia, galetum pavyzdi parodyti. Dabar tiesiog parodei, kuo laikai pasnekova. Tai kaip sauksi, taip atsilieps.
</p><p>7. Nieko nesupratau, bet tiek to.
</p><p>8. Na vakar nebuvo cia santykiu aiskinimasis. Tiesiog issiskyre nuomones. O siaip tikrai paskaityk senas temas, sudaryk sarasiuka nariu, kurios taves nesupranta, kurios anot taves isvis nieko nesupranta, yra bukos, nepatyrusios dar kokios ir pasijusi tiesiog bukiu forume. Tu viena protinga belikusi. smile.gif
</p>

blink.gif masciau atrasyti ar ne, kazkaip atrodo protinga moteris esat, bet man atrasot kaip ta Idomucios senuke marazmatike. Rimtai galvojau kaip cia kulturingiau atrasyti.
as pasakoju savo patirti, jus rasot, kad neisivaizduojat, kaip gali buti seksas be aistros, as jums atrasau, kad jei nepatyret tai ir neisivaizduojat, jus man atrasot, kad ka as zinau apie jusu patirti doh.gif Jus tai patyret, bet vis tiek neisivaizduojat kaip tai gali buti? blink.gif blink.gif blink.gif
cia kaip ir pries kelis psl temos bandet man irodyti, kad as kazkam aiskinau, kad vyrai po skyrybu vaiku nepalieka, cituodama mano posta Moontei visai kita tema ir paskui aiskinot, kad as del to su cambala gincyjausi nu vienu zodziu, pabendrauju ir galvoju kas jums yra, jums gal uztrumpina kokius varstelius su manim bendraujant? kitu punku jau gal ir neliesiu....
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 07 27, 23:18)
Tokiuose metuose tinka patarle ; nesidziaug rades -neverk pametes  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

kokiuose tokiuose metuose? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 27 liepos 2018 - 23:14