QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 07 27, 14:03)
1,2 Apsidairyk aplink truputi. Paskaityk temas, kuriose dalyvavai senais nikais. Jeigu nenori, tai ok, tau matyt taip patinka.O kad tu rasai, jog tavo nuomone yra faktai ir tiesa, tai nemeluoju. Esi ne viena karta taip pareiskusi.
</p><p>
3. Tu zinai, ka as esu patyrusi. Ok ir vel. Tebunie ;)
</p><p>4. Mano nuomone. Gi parasiau "man atrodo", o ne, "yra taip ir taip".
</p><p>5. Nemaciau as to tavo atsakymo.

</p><p>6. Aha, nuvilia, galetum pavyzdi parodyti. Dabar tiesiog parodei, kuo laikai pasnekova. Tai kaip sauksi, taip atsilieps.
</p><p>7. Nieko nesupratau, bet tiek to.
</p><p>8. Na vakar nebuvo cia santykiu aiskinimasis. Tiesiog issiskyre nuomones. O siaip tikrai paskaityk senas temas, sudaryk sarasiuka nariu, kurios taves nesupranta, kurios anot taves isvis nieko nesupranta, yra bukos, nepatyrusios dar kokios ir pasijusi tiesiog bukiu forume. Tu viena protinga belikusi.

</p>

masciau atrasyti ar ne, kazkaip atrodo protinga moteris esat, bet man atrasot kaip ta Idomucios senuke marazmatike. Rimtai galvojau kaip cia kulturingiau atrasyti.
as pasakoju savo patirti, jus rasot, kad neisivaizduojat, kaip gali buti seksas be aistros, as jums atrasau, kad jei nepatyret tai ir neisivaizduojat, jus man atrasot, kad ka as zinau apie jusu patirti

Jus tai patyret, bet vis tiek neisivaizduojat kaip tai gali buti?
cia kaip ir pries kelis psl temos bandet man irodyti, kad as kazkam aiskinau, kad vyrai po skyrybu vaiku nepalieka, cituodama mano posta Moontei visai kita tema ir paskui aiskinot, kad as del to su cambala gincyjausi nu vienu zodziu, pabendrauju ir galvoju kas jums yra, jums gal uztrumpina kokius varstelius su manim bendraujant? kitu punku jau gal ir neliesiu....
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 07 27, 23:18)
kokiuose tokiuose metuose?