QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 07 27, 14:03)
O siaip tikrai paskaityk senas temas, sudaryk sarasiuka nariu, kurios taves nesupranta, kurios anot taves isvis nieko nesupranta, yra bukos, nepatyrusios dar kokios ir pasijusi tiesiog bukiu forume. Tu viena protinga belikusi. 
</p>

</p>
kad iki kol jusu 3 damos neapisreisket, mes cia gana visos buvom grazios ir portingos ir gana gerai viena kita supratom

kartais mes visos nesuprantam kazko konkreciai ir tai normalu, nes cia tik formumas ir mes ci atik rasom, viena kitos nematom, as perklausiu jei nesuprantu, jus taviksciai bandot itikinti mane, kad as kazka rasiau, nors to nerasau ir apie tai mes jau snekejom su jumis, kaip ir apie veiksmus ir etiketes, kaip ir apie seksa kaip ir apie meile, mityba ir viska ,kas ci abuvo aptrata, bet jums vis tiek nedasyla mano poziuris, jus vis tiek ta pati per ta pati rasot ir mane itikinejat, tuom, ka as tariamai turiu omeny, neatsibodo?

Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 07 28, 12:21)
Lutuke taip raso, kai nuomones nesutampa. pvz ziureti komentara auksciau. Papriestarauk ir tik laiko klausimas, kada prasides va tokio stiliaus komentarai. </p>
NUOMONE? kai zmogus paraso APIE MANE nesamone jau koki 150k, cia nuomone??? ka as darau gyvenime, kaip gyvenu, kokie mano santykiai su vyru? CIA NUOMONE? ai dar imama mano sukurta pries 5 metus tema, ir vienas neesminis momentas, kuris dar iskreipiamas, ir valkiojama kaip nudvesusi kate po foruma?cia NUOMONE?
nei vienai nesu rasiusi nieko panasaus, jei kalbam apie kazka, ne apie mane ir jei neiskraipo taip nesamoningai minciu, kurias rasau, kai jau bunu per kelias zinutes paaiskinusi ir paneigusi, pasakiusi, kad ne ne tai turiu omeny. Nesutikti su nuomone ne tik galima, bet kitaip ir nebuna, neimanoma, kad visu nuomones sutaptu, ir tame ir idomumas, net su Idomucia idomu man pabendrauti , jo poziurio taskus panagrineti, nors us kai kuo visiskai is esmes nesutinku, bet man idomu, kaip ir kodel kiti masto kitaip.
jei as jums rasyciau pvz kazka tokio apie jus NUOLAT tai laikytumet nuomone?
pvz kalbam apie mityba, beveik visos turim skirtinga i tai poziuri ir gerai, galima diskutuoti, bet jei as jums nuolat aiskinciau,kad jus mesa valgot, tik tam, kad itikti vyrui ir, kad jis jusu nepaliku ir taip gal kiekvienoje temoje visiskai net ne i tema tai priminciau, jus irgi reaguotumet kaip i mano nuomone?ar visgi piktybini nusisnekejima?
nu ir dabar irodykit savo protinius gebejimus ir pasistenkit si posta suprastis, please

Papildyta:
cia i sita Mylimukes posta as atsakinejau, kur cia nuomone?
QUOTE(mylimuke! @ 2018 07 27, 11:41)