Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2020 01 23, 11:11)
nepavydėk jai vaisingumo, jei norėtų, daugiau už tave pagimdytų biggrin.gif

O tu pavydi kazkam vaisingumo?
Siaip ji uz mane ir pagimdzius jau daugiau. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2020 01 23, 11:05)
Laba rytas, aš tainuat juokauavau: esu tokia vaisinga, ant manęs nors vyriškas kelnes užmesk.
pas mane gleiviu etapas ilgas, pati jauciu, na dabar, jau pora metu trumpesnis. anksciau vaisingumo langas tęsdavosi 10d, dabar kartais tik 4.

del pakankamu gleiviu kiekio ir yra sansu spermatozoidams išgyventi šiaip jau iprastai rūgscioje makšties terpeje.
p.s. spermatozoidu išgyvenamumas rūgscioje terpeje (per nevaisingas dienas) - kelios valandos. labai sunku būtu tokiu atveju užtaikyti ant ovululiacijos, kuri kas menesi vyksta tik 10-24valandas.
jei ne vaisingos , tąsios, skaidrios gleives, spermatozoidai neišgyventu 3-5 dienu, ir niekaip nesusitiktu išriedejusio iš kiaušides kiaušinelio.

Tai pas tave kas menesi ovuliacija? Su tavim tvarka? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 23 sausio 2020 - 10:15
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 23, 10:16)
O tu pavydi kazkam vaisingumo?
Siaip ji uz mane ir pagimdzius jau daugiau. rolleyes.gif
Papildyta:

Tai pas tave kas menesi ovuliacija? Su tavim tvarka? biggrin.gif

ne, nes man dzin smile.gif kaip matai, nenagrinėju kiek ten kam gimdyti ar negimdyti, kiek ovuliuot ar išvis neovuliuot biggrin.gif o tave tada ko tas taip domina?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 23, 11:18)
ne, nes man dzin smile.gif kaip matai, nenagrinėju kiek ten kam gimdyti ar negimdyti, kiek ovuliuot ar išvis neovuliuot biggrin.gif o tave tada ko tas taip domina?

Tai ko tada kisiesi, jeigu tau dzin?
Atsakyti
Aš tai nesveika, kas mėnesį ovuliacija vyksta....
Atsakyti

Aš tai nesveika, kas mėnesį ovuliacija vyksta....

Gamta turejo suvokti, kad daugiau vaiku neauginsi. Gal pabandyk tapti zaliavalge, kad dingtu ne tik ovuliacija, bet ir menesines? 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 23, 10:32)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72591204" data-time="1579767999"><div><p>Aš tai nesveika, kas mėnesį ovuliacija vyksta....</p></div></blockquote><p>Gamta turejo suvokti, kad daugiau vaiku neauginsi. Gal pabandyk tapti zaliavalge, kad dingtu ne tik ovuliacija, bet ir menesines? </p><p></p>

Ateis klimaksas ir pačios dings....
Atsakyti
Montekrista, cia del to 3 metu atsistatymo. Rasoma, kad būtent tiek reikia laukti, iki kito gimdymo, po ankstyvo persileidimo - bent puse metu.
bet realiai, ar tu tikrai tiek jausdavais išsekinta? aš nieko nejusdavau, energijos pilna, su kūdikiais kitos ir i kalnus iškart keliauja...
mane neštumai ir gimdymai realiai atnaujindavo. netgi psichologiškai. biggrin.gif
bet gal aš daugiau išimtis.

Monteverte, manau per dagu sureikšmini ritualus. del tu "kunigu" "išminties žinojimo". ir kaip tu tiki tos žinios turi buti perduodamos? su lazda bilsnojant, maldas kalbant, sec aliejais užtepant?
manau, sureiksmini per daug iv ritualus, apeigas. viskas - smegenyse. Paskaityk Murfy. mirksiukas.gif kai kuriems žmonems (silpniems) reikia tu ritualu. realiai daug daugiau daro saviitaiga -KIEK PATS TIKI TUO, ARBA NE, buciuodamas koki ten kryželi, (pvz,kad pasveiktum.)
žiūrek, moterys net kavos negeria jei puodelis ne" ju", arba negražus. viskas - nusiteikime ir smegenyse. Sąmoneje, iš kurios viskas teka i pasąmonę.

p.s. dar aš nustebau del romaniuko (kad cia nieko tokio). tema - energijos mainai ir karma. maniau, tu tiki visokiais ant žmoniu kabanciais dvasenais, tai jie gi ir turi nuolat lipti ant žmoniu. brunette.gif ir šokineti nuo žmoniu ant žmoniu. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 23 sausio 2020 - 10:47
QUOTE(given444 @ 2020 01 23, 10:46)
Montekrista, cia del to 3 metu atsistatymo. Rasoma, kad būtent tiek reikia laukti, iki kito gimdymo, po ankstyvo persileidimo - bent puse metu.
bet realiai, ar tu tikrai tiek jausdavais išsekinta? aš nieko nejusdavau, energijos pilna, su kūdikiais kitos ir i kalnus iškart keliauja...
mane neštumai ir gimdymai realiai atnaujindavo. netgi psichologiškai.  biggrin.gif
bet gal aš daugiau išimtis.
Monteverte, manau per dagu sureikšmini ritualus.  del tu "kunigu" "išminties žinojimo". ir kaip tu tiki tos žinios turi buti perduodamos? su lazda bilsnojant, maldas kalbant, sec aliejais užtepant?
manau, sureiksmini per daug iv ritualus, apeigas. viskas - smegenyse. Paskaityk Murfy.  mirksiukas.gif kai kuriems žmonems (silpniems) reikia tu ritualu. realiai daug daugiau daro saviitaiga -KIEK PATS TIKI TUO, ARBA NE, buciuodamas koki ten kryželi, (pvz,kad pasveiktum.)
žiūrek, moterys net kavos negeria jei puodelis ne" ju", arba negražus. viskas - nusiteikime ir smegenyse. Sąmoneje, iš kurios viskas teka i pasąmonę.

p.s. dar aš nustebau del romaniuko (kad cia nieko tokio). tema - energijos mainai ir karma. maniau, tu tiki visokiais ant žmoniu kabanciais dvasenais, tai jie gi ir turi nuolat lipti ant žmoniu. brunette.gif  ir šokineti nuo žmoniu ant žmoniu.  bigsmile.gif

Ar ta tavo draugė džiaugiasi netyčiniais pastojimais? Jei taip-valio. Jei ne, tuomet jos vyras eilinis egoistas.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 23, 08:49)
Bet gerai gi būtų, nėra seksualumo, nereikia nieko, nei gražesnio apatinio trikotažo, nei stengtis turėti dailesnes kūno linijas, nei kosmetiką naudoti, kad būtum patraukli gyvenimo partneriui.

Na o rimtai isivaizduok... kad tave myli ir esi patraukli nesvarbu ar ten stengiesi ar ne? Argi tai ne svajoniu partneris?
O stengtis galima del saves, kad geriau jaustis...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 23, 10:54)
Na o rimtai isivaizduok... kad tave myli ir esi patraukli nesvarbu ar ten stengiesi ar ne? Argi tai ne svajoniu partneris?
O stengtis galima del saves, kad geriau jaustis...

Myli yal, bet potraukiui atia? Juk saviapgaulė tikėti, kad tavo plius šimtas kg jį ar ją trauks.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 23, 11:46)
.

p.s. dar aš nustebau del romaniuko (kad cia nieko tokio). tema - energijos mainai ir karma. maniau, tu tiki visokiais ant žmoniu kabanciais dvasenais, tai jie gi ir turi nuolat lipti ant žmoniu. brunette.gif  ir šokineti nuo žmoniu ant žmoniu.  bigsmile.gif

Telegonija, pristatoma, kaip genetikos mokslo atšaka, yra PSEODOMOKSLINE teorija, teigianti, kad po kiekvienų lytinių santykių abiejų partnerių organizmai genetiniame lygmenyje išsaugo dalį informacijos iš kito partnerio. Todėl, pavyzdžiui, nuo vieno vyro pastojusios moters vaikas gali turėti kito, ankstesnio jos partnerio (ne savo tėvo) bruožų. Arba, vaikas gali turėti savo tėvo ankstesniosios partnerės (ne savo mamos) bruožų. Tai tinka kalbant apie visus žinduolius, ne tik žmones. Neaišku, kaip dėl kitų gyvūnų

Jeigu skaitei Sekso ausra, ten irgi raso apie P. Amerikos gentis, kad tikima, jog vienos moters vaiko gali buti keli tevai, nes su keliais pasimyli, ir paskui per nestuma kuo daugiau, tuo geriai, nes vaisius geriau auga.
Ir apskritai gerao, kad vaikas turi daug teciu, nes smarkiai isauga jam galimybe isgyventi, nes visada bus kam rupintis. biggrin.gif
Atsakyti
Hm, pagal Lutukės požiūrį, vyrui ir spermos nulrist nereikia, nereikia jai "atsigaminti". Sveiko vyro sperma kaip pasigamina apvaisinikui sykį per metus, pvz, taip ir gana biggrin.gif
Atsakyti