QUOTE(given444 @ 2020 01 23, 10:46)
Montekrista, cia del to 3 metu atsistatymo. Rasoma, kad būtent tiek reikia laukti, iki kito gimdymo, po ankstyvo persileidimo - bent puse metu.
bet realiai, ar tu tikrai tiek jausdavais išsekinta? aš nieko nejusdavau, energijos pilna, su kūdikiais kitos ir i kalnus iškart keliauja...
mane neštumai ir gimdymai realiai atnaujindavo. netgi psichologiškai.
bet gal aš daugiau išimtis.
Monteverte, manau per dagu sureikšmini ritualus. del tu "kunigu" "išminties žinojimo". ir kaip tu tiki tos žinios turi buti perduodamos? su lazda bilsnojant, maldas kalbant, sec aliejais užtepant?
manau, sureiksmini per daug iv ritualus, apeigas. viskas - smegenyse. Paskaityk Murfy.

kai kuriems žmonems (silpniems) reikia tu ritualu. realiai daug daugiau daro saviitaiga -
KIEK PATS TIKI TUO, ARBA NE, buciuodamas koki ten kryželi, (pvz,kad pasveiktum.)
žiūrek, moterys net kavos negeria jei puodelis ne" ju", arba negražus. viskas - nusiteikime ir smegenyse. Sąmoneje, iš kurios viskas teka i pasąmonę.
p.s. dar aš nustebau del romaniuko (kad cia nieko tokio). tema - energijos mainai ir karma. maniau, tu tiki visokiais ant žmoniu kabanciais dvasenais, tai jie gi ir turi nuolat lipti ant žmoniu.

ir šokineti nuo žmoniu ant žmoniu.
netiesa. Jei viskas būtų taip paprasta, tai nieko ir nereiktų. Koks durnius pinigus leistų visai atributikai? Kam statytų didžiulius statinius, rūbus puošnius gamintų, aliejukus, gintariukus, žvakes, plotkelius keptų ir t.t.? Ateitų tiesiog žmonės pas kunigėlį kaip pas psichologą, tas jiems pasakytų, kad viskas jums bus gerai, jūs geri žmonės, Dievulis jus myli. Na ir dingtų visos žmonių bėdos

O ar taip yra? Ne. Kalbant apie psichologus, tai kiek žmonių pas juos lankosi, kelis pakeičia ir niekaip neišsigydo, nors nori. Nes - viskas gana sudėtingiau.
Ne, dvasiokai neperbėginėja ant kitų. Jie asmenininiai

Gal iperbėginėti nebent tik per kraujo ryšio kanalus: mama-vaikas, tėvas-vaikas, bet tavieji niekaip pas mane neperbėgtų