Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2020 01 24, 14:12)
Tu galvoji tavo vyras tu pikantisku dalykeliu kitur negavo? Naivi esi. Kazi ar estum sausa bulka dienu dienas metai is metu ir nenoretum maisto ivairesnio?
Papildyta:

😂😂😂

Nu kodėl. Pvz neišvaizdžiam vyrui būti ištikimu labai lengva rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 24, 14:10)
Pasileidimo dugnas? Tavo vyras jame būtų laimingiausias pasaulyje  rolleyes.gif tik va tu ten niekaip neįsipaišytum rolleyes.gif

Tau svarbiausai tavo vyro laime? taip ir pagalvojau...o kad tau jau senai blogai tau dzin? unsure.gif
Bet zinok tikrai ne visi zmones gaslus ir pasileide, ne vsiiem reikia tik sekso....kai kas nori siek tiek daugiau...
todel tu ir neskiri kaip gali buti kitaip su tuo paciu vyru ar ne, tau gi reikia nauj kunu naujiem ispudziam?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 24, 14:13)
Tau svarbiausai tavo vyro laime? taip ir pagalvojau...o kad tau jau senai blogai tau dzin?  unsure.gif
Bet zinok tikrai ne visi zmones gaslus ir pasileide, ne vsiiem reikia tik sekso....kai kas nori siek tiek daugiau...
todel tu ir neskiri kaip gali buti kitaip su tuo paciu vyru ar ne, tau gi reikia nauj kunu naujiem ispudziam?

Taip, man l svarbi jo laimė. O kuo man blogai tai nzn, ne aš gi virkavau forume, kokį bjaurybę turiu namie rolleyes.gif aš iš gyvenimo gaunu tai, ko noriu ;)
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 24, 14:12)

lengva tam, kuris myli savo moterį tikra meile
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 24, 14:10)
Kai kursi būtinai pranešk, norėsiu vytis tuos milijardinius šviesmečius, prisidėt. A vnuž pavyks?

Is ko nusprendei kad reikalingas tavo prisidejimas?
Jei nori kokia Misija atlikt - dasibelsk iki lutukes sauksto turio smegenu ir nors draugiskai jai az parasyk, kad nesityciotu taip is saves.
Atsakyti

oi mano vyras net labai grazus tongue.gif Bet net juokas sueme , koks skirtumas tas vyro grozis, manai negrazus jau visi istikimi? lotuliukas.gif taip save guodiesi, sakai vyras grazus, vis tiek bus neistikiams, tai abu busim kartu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 24, 14:16)
oi mano vyras net labai grazus  tongue.gif Bet net juokas sueme , koks skirtumas tas vyro grozis, manai negrazus jau visi istikimi? lotuliukas.gif taip save guodiesi, sakai vyras grazus, vis tiek bus neistikiams, tai abu busim kartu?  unsure.gif

Jei gražus, ją jis su tavimi veikia? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 24, 14:15)
Is ko nusprendei kad reikalingas tavo prisidejimas?
Jei nori kokia Misija atlikt - dasibelsk iki lutukes sauksto turio smegenu ir nors draugiskai jai az parasyk, kad nesityciotu taip is saves.

kad smarkiau besityčiojančio nei tu iš savęs čia nėra. Ji bent atvirai prisipažino, kad taip, krizė buvo, po to ją kartu išsprendė. O tu gi tos krizės, kuri pas tave buvo net nepripažįsti. Mol' forume dvi cambalos yra, ne tu ten apie Ožį rašei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 24, 14:14)
lengva tam, kuris myli savo moterį tikra meile

butent, bet jom to nesuprasti...
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 24, 14:14)
Taip, man l svarbi jo laimė. O kuo man blogai tai nzn, ne aš gi virkavau forume, kokį bjaurybę turiu namie rolleyes.gif aš iš gyvenimo gaunu tai, ko noriu ;)

taip sau ir toliau sakyk, dar kelis metelius ir pratemsi ziurek.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 24, 14:17)
butent, bet jom to nesuprasti...

Taip myli, kad net darbą specialiai toliau nuo namų rado rolleyes.gif ir taaaip myli, kad grubus buvo biggrin.gif ak, filmo verta meilė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 24, 14:16)
Jei gražus, ją jis su tavimi veikia? biggrin.gif

Matai, jis ne tik grazus, bet ir portingas mirksiukas.gif
Atsakyti

O tai neisvaizdus jau sekso noret negali?
Kiek cia lutuke rase apie savo vyra, kiek cia rase, kad jai storulis satja grazus vyras, tai speju lutukes toks nlb isvaizdus. Ir stilius atstumiantis - i darba spirtiniais sortais, maikem, treningais, marskiniu neturi, drabuziu nesilygina... Na man tai toks fe. Bet mes kaip zinom jis gi ir sekso nori ir oralinio.
Atsakyti