Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 24, 14:19)
Matai, jis ne tik grazus, bet ir portingas  mirksiukas.gif

Matėm tau gražių vyrų foto čia keltų, meitėliai pilki biggrin.gif POrtingi
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 24, 14:19)
Matėm tau gražių vyrų foto čia keltų, meitėliai pilki biggrin.gif POrtingi

įdėk koks tau gražus
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 24, 14:18)
Taip myli, kad net darbą specialiai toliau nuo namų rado rolleyes.gif  ir taaaip myli, kad grubus buvo  biggrin.gif ak, filmo verta meilė rolleyes.gif

jo esminsi zodis lotuliukas.gif o dabar specialiai, is principo susirado arti lotuliukas.gif

oi pasakok vaikam pasakas, kad niekad nesipykai su vyru, gali nesipykti nebent su zmogum, kuris yra tau visiskai dzin...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 24, 14:21)
jo esminsi zodis lotuliukas.gif o dabar specialiai, is principo susirado arti lotuliukas.gif

oi pasakok vaikam pasakas, kad niekad nesipykai su vyru, gali nesipykti nebent su zmogum, kuris yra tau visiskai dzin...

Pati rašei, visos pamenam.
Mano vyras NIEKADA nebuvo su manimi grubus. Įsivaizduok tik, būna tokių santuokų.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 24, 15:16)
oi mano vyras net labai grazus  tongue.gif Bet net juokas sueme , koks skirtumas tas vyro grozis, manai negrazus jau visi istikimi? lotuliukas.gif taip save guodiesi, sakai vyras grazus, vis tiek bus neistikiams, tai abu busim kartu?  unsure.gif

Rasei, kad pilvotas ir praplikes jau.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 24, 14:19)
O tai neisvaizdus jau sekso noret negali?
Kiek cia lutuke rase apie savo vyra, kiek cia rase, kad jai storulis satja grazus vyras, tai speju lutukes toks nlb isvaizdus. Ir stilius atstumiantis - i darba spirtiniais sortais, maikem, treningais, marskiniu neturi, drabuziu nesilygina... Na man tai toks fe. Bet mes kaip zinom jis gi ir sekso nori ir oralinio.

kliedesiuk, jei failuoji tai failuok , kaip priklauso, lininiais sortasi,LININIAIS biggrin.gif ir marskiniu turi ir kostiumu, tik i dabra jam ju nereikia biggrin.gif
svarbu, kad jus zinot lotuliukas.gif aptarnavot?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 24, 15:19)
Matai, jis ne tik grazus, bet ir portingas  mirksiukas.gif

Vidurine tebaiges smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 24, 14:17)
kad smarkiau besityčiojančio nei tu iš savęs čia nėra. Ji bent atvirai prisipažino, kad taip, krizė buvo, po to ją kartu išsprendė. O tu gi tos krizės, kuri pas tave buvo net nepripažįsti. Mol' forume dvi cambalos yra, ne tu ten apie Ožį rašei biggrin.gif

Pas mane krizes nebuvo. Kiek ten knisei tevu karsinimo tema, tai turejai isskaityti, kad dekojau savo vyrui ir sunui uz pagalba.
Tai kad au au toliau biggrin.gif
Neiisprende ji savo krizes su vyru. Sedi dienu dienas visose temose, peza, vartosi, meluoja. Todel ir kratesi to savo *Sani* nico, nes niekas pas ja i gera nepasikeite.
Negi tau tikrai nejuokingos jos sapaliones apie seksa? Bet gi neatsakysi biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 24, 14:23)
Rasei, kad pilvotas ir praplikes jau.

nu ir ? bigsmile.gif as irgi pilvota ir man ne 20 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 24, 15:25)
nu ir ? bigsmile.gif as irgi pilvota ir man ne 20  biggrin.gif

Gyreisi gi, kad jau numetei pilva joga darydama.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 24, 14:23)
kliedesiuk, jei failuoji tai failuok , kaip priklauso, lininiais sortasi,LININIAIS  biggrin.gif ir marskiniu turi ir kostiumu, tik i dabra jam ju nereikia  biggrin.gif
svarbu, kad jus zinot lotuliukas.gif aptarnavot?

Melage. Rasei, kad tavo vyras marskiniu neturi ir nenesioja.
Kokiu kostiumu turi? Nebent sportiniu ir sliubini likusi.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 24, 14:22)
Pati rašei, visos pamenam.
Mano vyras NIEKADA nebuvo su manimi grubus. Įsivaizduok tik, būna tokių santuokų.

ka rasiau,kad specialiai susirado, svaigules lotuliukas.gif

iskyrus lova ar ne, ten atsigriebia? unsure.gif fui tokios santuokos...
Atsakyti