Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2020 01 24, 14:25)
Negi tau tikrai nejuokingos jos sapaliones apie seksa? Bet gi neatsakysi biggrin.gif .

man dzin kitų žmonių sekso reikalai, jei nuoširdžiai. Aš galiu tik pasidyvit paskaičius, kai žmonės jau nieko švento ir tauraus nebeturi gyvenime, kad išsidirbinėja, pvz. ieškosi papildomų partnerių ar pan. Tik tiek.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 24, 14:32)
Tai darykit ką nors. Bl amžius ne nuosprendis, kad išsipūst

ddarau mirksiukas.gif

QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 24, 14:34)

koks tau grazus?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 24, 14:27)
Melage. Rasei, kad tavo vyras marskiniu neturi ir nenesioja.
Kokiu kostiumu turi? Nebent sportiniu ir sliubini likusi.

čia mano neturi ir nenešioja, gerk Bilobil biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 24, 14:34)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif dėkojai už pagalbą viena užsidariusi kambary kaukdama, norėdama prisigerti ir teigdama, kad 4 kampus laikai. Joa biggrin.gif  4u.gif

Buvo iv zinuciu. As gerai zinau ka rasiau, atmintim nesiskundziu kol kas. Bet faktas, kad savo zvaira akim skenavai viska, o cia bandai lot kaip dvarniaska ant vaziuojancio dviracio, gauni i dantis ir inksti toliau.
tongue.gif
Neiseina tau, lisk i buda.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 24, 14:31)
Bl, tokia sveikuole, o vyras ir pati pilvoti...

tai kad ne ji sveikuolė, čia mes su given sveikuolės. Ne nu, žmogau... Kada paskutinį kartą atmintį tikrinais? biggrin.gif
Papildyta:
Ko? Nu negražūs man pilvoti ištinę vyrai.

įdėk gražų, vertinsim. Cambsės tapkių nešiojimas, aišku, nesiskaitys
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 24, 14:36)
man dzin kitų žmonių sekso reikalai, jei nuoširdžiai. Aš galiu tik pasidyvit paskaičius, kai žmonės jau nieko švento ir tauraus nebeturi gyvenime, kad išsidirbinėja, pvz. ieškosi papildomų partnerių ar pan. Tik tiek.

Dabar jau dzin? Tai ko atstovauji lutuke? Juk paciai ima juokas apie jos sapaliones, ar ne?
Diskusija dabar ne apie zmoniu sventuma ir tauruma.
Atsakyti
biggrin.gif tau ir oralinio nereik biggrin.gif

Monterista, as niekad cia nerasiau, ka mes su vyru lovoje darom ar nedarom, iskyrus sakiau, kad analinis man slykstu. Lova- tai mus dvieju reikalas, tikrai ne jusu. mirksiukas.gif galiu pasakyti tiek,kad abu labai gerai pasitenkinam ir abiem buna gera, net anoje temoje kur vis cambala negali pamirsti 6 metus rasiau, kad kai mylimes, tai probelmu nera toje srityje, viskas gerai. Tiek manau jum uztenka zinoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 24, 14:37)
Buvo iv zinuciu. As gerai zinau ka rasiau, atmintim nesiskundziu kol kas. Bet faktas, kad savo zvaira akim skenavai viska, o cia bandai lot kaip dvarniaska ant vaziuojancio dviracio, gauni i dantis ir inksti toliau.
tongue.gif
Neiseina tau, lisk i buda.

nebuvo ax.gif jei būtų buvę ir gerų dienų, nesriūbautum dėl vienos blogos, ne tavo stilius. Tu tada daug nerašei, tikrai dėl kiekvieno šūdo nevirkavai. Virkavai, kai jau visai blogai buvo, nes buvo
Ir visada imi įžeidinėt, kai pataikau biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 24 sausio 2020 - 14:43
Bardem - l efektingas vyras rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 24, 14:41)
Monterista, as niekad cia nerasiau, ka mes su vyru lovoje darom ar nedarom, iskyrus  sakiau, kad analinis man slykstu. Lova-  tai mus dvieju reikalas, tikrai ne jusu. mirksiukas.gif galiu pasakyti tiek,kad abu labai gerai pasitenkinam ir abiem buna gera, net anoje temoje kur vis cambala negali pamirsti 6 metus rasiau, kad kai mylimes, tai probelmu nera toje srityje, viskas gerai. Tiek manau jum uztenka zinoti  biggrin.gif

Nedarai ir tiek rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 24, 14:39)
tai kad ne ji sveikuolė, čia mes su given sveikuolės. Ne nu, žmogau... Kada paskutinį kartą atmintį tikrinais? biggrin.gif
Papildyta:

įdėk gražų, vertinsim. Cambsės tapkių nešiojimas, aišku, nesiskaitys

Tik nereik lia lia. Tavo glusa lutuke issijuosus aiskino apie pieno produktu zala, nors po kiek laiko rase, kad valgo sriuba su grietine.
Aa, tu sveikuole, taves taip tavo tevai klauso, o cia kazkada rasei, kad tavo mamos sikna stora ir pilvas atsikises( diskusijoj apie linines sukneles).
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 24, 14:43)
Bardem - l efektingas vyras rolleyes.gif

tyčiojies? biggrin.gif kuo jis geresnis už Satja? blink.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 01 24, 14:41)
Dabar jau dzin? Tai ko atstovauji lutuke? Juk paciai ima juokas apie jos sapaliones, ar ne?
Diskusija dabar ne apie zmoniu sventuma ir tauruma.

ar aš ją sekse atstovauju? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 24, 14:42)
nebuvo ax.gif jei būtų buvę ir gerų dienų, nesriūbautum dėl vienos blogos, ne tavo stilius. Tu tada daug nerašei, tikrai dėl kiekvieno šūdo nevirkavai. Virkavai, kai jau visai blogai buvo, nes buvo
Ir visada imi įžeidinėt, kai pataikau biggrin.gif  4u.gif

Tu pataikai sau i savo zaliaja biggrin.gif .
Atsakyti