Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2020 01 24, 16:16)
sintetikos labai vengiu, tad neturiu ką dėt biggrin.gif

Tai kad nevengi, buvau tau idejus su 95-100 proc medvilne ne viena , bet tau priimtinesni kur tik 50 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 24, 15:12)
aš savo stiliaus ir pardžių neišduodų tongue.gif
tai netapatu įdėti bele kokį vyrą

Kazkada verkslenai, kad nerandi drabuziu. Lutuke buvo tokia nuoroda idejus, labai susizavejai, dekavojai jai. O skurliai ten buvo pigiena, ziedu valdovu stilius.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 24, 15:14)
Tavo vyras nesugebejo nieko baigti, o tu baigei, bet tau tas nepadejo. biggrin.gif

dar karta klausiu, kaip zmogaus protas priklauso nuo baigtu mokykslu? Intelektas nekyla mokantis aukstojoj, kaip ir nekrenta.
o siaip ko tau tas mano vyras taip parupo, ka tu zinai is vsi apie ji,ka jis baiges, ka veikia, ir ka sugebejo ar nesugebejo padaryti per gyvenima? grynos davatkos esat, jum sbele tik papletkint, kas kai psu kuio kur lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 24, 15:18)
Tai kad nevengi, buvau tau idejus su 95-100 proc medvilne ne viena , bet tau priimtinesni kur tik 50 biggrin.gif

susirgai cambalos liga? iš kur ištraukei, kad priimtinesni?
nu tai gal įdėjai kokį kaimas style? o gal net nemačiau ką ten įdėjai.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 01 24, 15:20)
Kazkada verkslenai, kad nerandi drabuziu. Lutuke buvo tokia nuoroda idejus, labai susizavejai, dekavojai jai. O skurliai ten buvo pigiena, ziedu valdovu stilius.

nu bet stilius ir dar kieno, valdovo vat biggrin.gif negi imsiu tavo stoties prostitutinės stilių?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 24, 15:17)
Taip susinervinai, kad tik kas antra zodi sugebi perskaityt? biggrin.gif

aha ziauriai susinervinau, gal dar pasakysi del ko, kad zinociau nu zinai, ko as nervinuosi dabar? lotuliukas.gif

ikelia sotrulio nuotrauka ir aiskina, kad patinka nestori, nu jie tokie nestori patinka, tai Satja pats tas, dar siek tiek vyriskesnio sudejimo, beja.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 24, 15:18)
kad ne, man kartais tavęs net gaila, pati savim stebiuosi biggrin.gif

N aji karta pakartosiu - tu kaip ant delno nulieta mataisi. Tavo nuotaikos kaitos iskart matosi.
Kaip kad pvz lutukes. Ji kada nervuojasi - deda kruva smailiku ir jai tada pinasi raideles.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 24, 16:20)
dar karta klausiu, kaip zmogaus protas priklauso nuo baigtu mokykslu? Intelektas nekyla mokantis aukstojoj, kaip ir nekrenta.
o siaip ko tau tas mano vyras taip parupo, ka tu zinai is vsi apie ji,ka jis baiges, ka veikia, ir ka sugebejo ar nesugebejo padaryti per gyvenima? grynos davatkos esat, jum sbele tik papletkint, kas kai psu kuio kur lotuliukas.gif

Zinom tiek, kiek pati cia pasakojai. O su savo tokia atvira kakarine tai daug esi pripasakojus per tiek sedejimo SM biggrin.gif. Net nespeji vartytis kartais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 24, 15:23)
N aji karta pakartosiu - tu kaip ant delno nulieta mataisi. Tavo nuotaikos kaitos iskart matosi.
Kaip kad pvz lutukes. Ji kada nervuojasi - deda kruva smailiku ir jai tada pinasi raideles.

tu dar ne aiškeriagė? linkėjimai elfams, po kiek vizitas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 24, 15:23)

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
bele kaip dabar susinervavau, kad mane taip isrisai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 24, 15:22)

nu bet stilius ir dar kieno, valdovo vat biggrin.gif negi imsiu tavo stoties prostitutinės stilių?

Ech kaip tau nors viena pakopa noretusi auksciau, nuo to begalinio prie zemes inksciancio suneko dalios biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 24, 16:22)
susirgai cambalos liga? iš kur ištraukei, kad priimtinesni?
nu tai gal įdėjai kokį kaimas style? o gal net nemačiau ką ten įdėjai.
Papildyta:

Matei ir komentavai rolleyes.gif atmintele stringa? Kitus konspektuoji, o save pamirsti? biggrin.gif
Kokie ten papildai atminciai buna? Ar visus ispardavei, sau nepasilikai nieko lotuliukas.gif

Nu bet juokinat siandien mergos, vaisingoji musu Danguole su sintetine Monteverte lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 24, 15:24)
tu dar ne aiškeriagė? linkėjimai elfams, po kiek vizitas? biggrin.gif

Paprasciausia psichologija su aiskeriagyste nk bendro neturi, ciuciuk.
Atsakyti