Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2020 01 24, 15:25)
Ech kaip tau nors viena pakopa noretusi auksciau, nuo to begalinio prie zemes inksciancio suneko dalios biggrin.gif .

nu kai tu nudriskus kėša, tai aš galiu ir šunėku pabūt, negaila gi dėl int. draugystės. Gerai tave pataršau danteliuose kas dieną biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 24, 15:23)
Zinom tiek, kiek pati cia pasakojai. O su savo tokia atvira kakarine tai daug esi pripasakojus per tiek sedejimo SM biggrin.gif. Net nespeji vartytis kartais biggrin.gif

tai vat,kad zinot tiek, kiek parasiau, o apie vyra rasiau labai nedaug, bet zinoma jusu fantazija labai laki su tuo nesigincysiu biggrin.gif Ir neturetu jis tau rupeti siaip, kaip manai ar turetu?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 24, 15:26)
Matei ir komentavai  rolleyes.gif  atmintele stringa? Kitus konspektuoji, o save pamirsti? biggrin.gif
Kokie ten papildai atminciai buna? Ar visus ispardavei, sau nepasilikai nieko lotuliukas.gif
Nu bet juokinat siandien mergos, vaisingoji musu Danguole su sintetine Monteverte lotuliukas.gif

tai tik parodo ant kiek tu ir tavo kamizelkos man yra dzin, supranti? biggrin.gif 4u.gif o tu vis lauki ir sapnuoji kada gi aš jas nusipirksiu ir tau padėkosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 24, 15:26)
Paprasciausia psichologija su aiskeriagyste nk bendro neturi, ciuciuk.

kokia cia psichologijos saka cambaline -siusiukine ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 24, 16:23)
aha ziauriai susinervinau, gal dar pasakysi del ko, kad zinociau nu zinai, ko as nervinuosi dabar? lotuliukas.gif

ikelia sotrulio nuotrauka ir aiskina, kad patinka nestori, nu jie tokie nestori patinka, tai Satja pats tas, dar siek tiek vyriskesnio sudejimo, beja.

Satja su trigubu pagurkliu ir i stala besiremianciu pilvu

vartotojo įkelta nuotrauka

Ir Bardemas, nu tikrai storulis, baisiau uz Satja lotuliukas.gif
Foto 2019m

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 24, 16:24)
tu dar ne aiškeriagė? linkėjimai elfams, po kiek vizitas? biggrin.gif

Manau tave nemokamai priims lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 24, 16:28)
tai tik parodo ant kiek tu ir tavo kamizelkos man yra dzin, supranti? biggrin.gif  4u.gif o tu vis lauki ir sapnuoji kada gi aš jas nusipirksiu ir tau padėkosiu biggrin.gif

Tikrai ne, pirk savo sintetika, man daugiau geru ir graziu rubu liks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 24, 15:27)
nu kai tu nudriskus kėša, tai aš galiu ir šunėku pabūt, negaila gi dėl int. draugystės. Gerai tave pataršau danteliuose kas dieną biggrin.gif

Kartais net bezdione buni, ne tik dvarniaska. Ane, monteverte? Juk rasiau - kiek noresiu, tiek tave tampysiu biggrin.gif .
O nervai tavo grOAziui kenkia. Juk tau protas nebutinas, nes ten pas tave du saukstai turio 4u.gif ( pas lutuke tik vienas)svarbu grOAzis, ne? biggrin.gif
Atsakyti
Matai ka su kuo lygini ziurint mirksiukas.gif nuotraukos tikrai visokios gali buti. Jei ka Satja man visai negrazus vyras, bet sudejimas jo gana normalus, nu uz ta bardem man tirkrai butu geriau, svarbu labai ismintingas vyras, as siaip ji keliau ne del grozio, o del to,ka jis pasakoja , bet zinoma jusu fantaizja nuskubejo kazkur i grybynus biggrin.gif
Bardem
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 24 sausio 2020 - 15:39
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 24, 15:32)

Koks nemalonus zmogus. Veidas kaip gryno aferisto.

Papildyta:
Lutukes skonis aiskus. Prie Satjos lb tinka moteris su mini suknele ir tympem.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 24, 15:32)

o jis kartais nelinkęs numetinėti ir priaugt? biggrin.gif https://www.laweekly...res-759x500.jpg
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 01 24, 15:34)
Kartais net bezdione buni, ne tik dvarniaska. Ane, monteverte? Juk rasiau - kiek noresiu, tiek tave tampysiu biggrin.gif .
O nervai tavo grOAziui kenkia. Juk tau protas nebutinas, nes ten pas tave du saukstai turio 4u.gif ( pas lutuke tik vienas)svarbu grOAzis, ne? biggrin.gif

ne, ne kiek norėsi, o kiek Dievulis leis. Niekada nesusimąstei, kad tiek negatyvo siųsdama ant kitų narių, gausi trigubai atgal? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 24, 15:36)
Jei ka Satja man visai negrazus vyras, bet sudejimas jo gana normalus, nu uz ta bardem man tirkrai butu geriau, svarbu labai ismintingas vyras, as siaip ji keliau ne del grozio, o del to,ka jis pasakoja ,

Tavo tas satja storas, beformis vyras, aptukusiu pagurkliu.
Jis ismintingas tokiai auditorijai kaip tu. Viena ismintiga tavoji Given pazista, po nusikalstamos veiklos i guru mokytoja pavirto, varda pakeites. Bet ir atranda tokie durneliu pasekeju.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 24, 15:36)
Matai ka su kuo lygini ziurint  mirksiukas.gif nuotraukos tikrai visokios gali buti.

tai va tsakau. Aš irgi pamačiau pirmą jo fotkę (nes pagal pavardę aš jo nežinau). Žiūriu sėdi toks visas įmitęs Bardemiukas, galvoju wtf, kas čia tai Montekristai gražaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 24, 15:45)
o jis kartais nelinkęs numetinėti ir priaugt? biggrin.gif https://www.laweekly...res-759x500.jpg
Papildyta:

ne, ne kiek norėsi, o kiek Dievulis leis. Niekada nesusimąstei, kad tiek negatyvo siųsdama ant kitų narių, gausi trigubai atgal? biggrin.gif

Buuu, prasideda menkavertes gasdinimai biggrin.gif . Nieko naujo.
Atsakyti