Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 24, 20:07)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72592496" data-time="1579881120"><div><p>Dazyti, nedasutele. Virsuje tamsus plaukai ir vos sviesesnes sruogos( tai sruogos ir yra dazytos).
Lisitejos paklausk, ji iskart pamatys.

Tai cia zinok faktas, kad kas tau patinka - nepatinka daugeliui 8r atvirksciai.
Rasei, kad tavo vuras panasus i Satja ir kad tau tavo vyras grazus. Paskui jau kai pradejom zvengt, pradejai vartytis.</p></div></blockquote><p>Taip, teisingai pastebėta,plaukai dažyti.Plaukai plaukais, bet ta barzda, tai iš viso be ryšio.Bent jau man.
</p>

Kas gero, tai barzda pas ji wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2020 01 24, 20:27)
kodel, kad sumoterisketu? Gal jaudina, kai vyras ant grindu keliais sliauzioja? Na gi, visokiu skoniu/zaidimu pas zmones buna  bigsmile.gif
As vyrui irgi NELIEPIU nieko plaut, bet kas cia zino, jei pamatyciau taip, gal irgi ant sekso patrauktu  lotuliukas.gif

Man tai labai patikti, kai virtuvej stovi, galiu apziurineti is nugaros ir fantazuoti apie deserta blush2.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2020 01 24, 19:27)
As vyrui irgi NELIEPIU nieko plaut, bet kas cia zino, jei pamatyciau taip, gal irgi ant sekso patrauktu  lotuliukas.gif

Exe irgi nemegdavo prievartos, bet sake, kad gavus i sonus, malonumas kur kas didesnis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 24 sausio 2020 - 19:38
QUOTE(cambala @ 2020 01 24, 18:35)
Normalios 12-13 metu mergaites tokio amziaus dar su lelem zaidzia ir jos nelabai galvoja apie savo lytiskuma.
Bet jei augai asocialu terpej - tai ten buna raso, kad net savo vaikus tvirkina.
Ten nebuvo diskusija apie brendima . Ten buvo eilines tavo pagyros kaip alkoholikas i tave seiledamasis ziurejo kai tu ledus laizei. Nekilo tau klausimas - o gal kazkaip ne taip laizei? Juk gyreisi pirmaisiais bernais 12- 13 metu teturedama.

Aš ir negalvojau, aš šunį tuo metu vedžiojau ir ledus valgiau, nu bet ėmė mane ir pagyrė, kad aš graži merga biggrin.gif Nu o tau taip ir tvojo per savivertę, kad niekaip negali vargšelė pamiršt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 24, 18:47)
Gal per daug vyriskas, nori kad sumoterisketu? Man niekas neliepia nieko plauti. Va nesenai atnese obuoliu supjaustytu skiltelemis, nes kitaip - nevalgau

man irgi taip atneša, nors valgau visaip biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 24, 19:07)
Tai cia zinok faktas, kad kas tau patinka - nepatinka daugeliui 8r atvirksciai.
Rasei, kad tavo vuras panasus i Satja ir kad tau tavo vyras grazus. Paskui jau kai pradejom zvengt, pradejai vartytis.</p></div></blockquote><p>Taip, teisingai pastebėta,plaukai dažyti.Plaukai plaukais, bet ta barzda, tai iš viso be ryšio.Bent jau man.
</p>

vyras be barzdos kaip be pimpio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 24, 20:38)
Exe irgi nemegdavo prievartos, bet sake, kad gavus i sonus, malonumas kur kas didesnis

Per sonus skauda. Geriau per uzpakali plaiukstelk keleta kartu taip, kad delnas liptu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2020 01 24, 19:52)
Per sonus skauda. Geriau per uzpakali plaiukstelk keleta kartu taip, kad delnas liptu  biggrin.gif

Pavelavaii su patarimais koki 20 metu...
Exe pabegus
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 24, 20:48)

vyras be barzdos kaip be pimpio biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 24, 19:54)
Pavelavaii su patarimais koki 20 metu...
Exe pabegus

per šonus daužei, vaikus skandinot, na tikra meilė iki gyvos galvos smile.gif gerai, kad dar gyvą išnešė mirksiukas.gif
Atsakyti
Fui, vyras su barzda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 24, 21:05)
Fui, vyras su barzda  biggrin.gif

Viskas tau fui, kas ne fui? biggrin.gif
Atsakyti
Aš vyro su barzda neturejus. Paziuret grazu, jei barzda sutvarkyta, bet nezinau, koks jausmas butu liesti ar buciuotis su barzdociu.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 24, 20:07)
Viskas tau fui, kas ne fui? biggrin.gif

Nzn, šian fui daug kas biggrin.gif fui diena biggrin.gif
Atsakyti
ax.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti