QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 24, 20:07)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72592496" data-time="1579881120"><div><p>Dazyti, nedasutele. Virsuje tamsus plaukai ir vos sviesesnes sruogos( tai sruogos ir yra dazytos).
Lisitejos paklausk, ji iskart pamatys.
Tai cia zinok faktas, kad kas tau patinka - nepatinka daugeliui 8r atvirksciai.
Rasei, kad tavo vuras panasus i Satja ir kad tau tavo vyras grazus. Paskui jau kai pradejom zvengt, pradejai vartytis.</p></div></blockquote><p>Taip, teisingai pastebėta,plaukai dažyti.Plaukai plaukais, bet ta barzda, tai iš viso be ryšio.Bent jau man.
</p>
Lisitejos paklausk, ji iskart pamatys.
Tai cia zinok faktas, kad kas tau patinka - nepatinka daugeliui 8r atvirksciai.
Rasei, kad tavo vuras panasus i Satja ir kad tau tavo vyras grazus. Paskui jau kai pradejom zvengt, pradejai vartytis.</p></div></blockquote><p>Taip, teisingai pastebėta,plaukai dažyti.Plaukai plaukais, bet ta barzda, tai iš viso be ryšio.Bent jau man.
</p>
Kas gero, tai barzda pas ji
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2020 01 24, 20:27)
kodel, kad sumoterisketu? Gal jaudina, kai vyras ant grindu keliais sliauzioja? Na gi, visokiu skoniu/zaidimu pas zmones buna
As vyrui irgi NELIEPIU nieko plaut, bet kas cia zino, jei pamatyciau taip, gal irgi ant sekso patrauktu
As vyrui irgi NELIEPIU nieko plaut, bet kas cia zino, jei pamatyciau taip, gal irgi ant sekso patrauktu
Man tai labai patikti, kai virtuvej stovi, galiu apziurineti is nugaros ir fantazuoti apie deserta