Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Eidama į darbą visada dažausi, kai laisvadienis ir kur einu, tik lūpų blizgis ir pudra.Jei niekur neinu, tai ir pudros nededu.

O šiaip akims ir antakiams esu pasidariusi permanentą.Nagai visada lakuoti,na  kojų nagus lakuoju tik vasarą.Nebent kur į baseinus važiuoju.tada lakas privalomas.

Apie kas dieną plaunamus plaukus, net nešnekėsiu.

Bikini sritis yra depiliuojam pagal partnerių susitarimą.Vieniem gražu tik juostelė, kitiem patinka kai visai nėra plaukų, yra ir tokių, kuriems reikia neliestos augmenijos.

Įdomu kas pas mane?O tai jau mano reikalas.

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 24, 21:28)

O tai ir p... reik butinai plikai? Kaip mergaite? g.gif

Ne. Bet ne taip kaip pas lutuke, naturalnai, kur pasiklyst galima.
Kam jai depiliuotis, jei sekso ir " baisiuju" spermu bei besvarumu" ner? Geriau nesimylet isvis. Visiska kontracepcija.
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 24, 21:36)
Vieniem gražu tik juostelė,

Po francuzki? biggrin.gif

Beje buvo laida. Kazkokia apie tenai sukuosenas. Tiek pasibaisejusiu buvo panasiai kaip ir su humoru zvelgianciu i tai.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 24, 22:35)
Su plaukais ant galvos nevalgoma...
Teko matyti barzdyla, valganti keba, austres, gerianti alu, valganti sriuba suba... per barzda ir usus bega, sluostosi, valosi...
Ne ka vaizdelis.
Uzejo tu barzdylu mada ir tiek .
Mano sunus dirbo Nyderlanduose prie maisto. Pagal mada augino barzda. Turejo deveti antbarzdzio kepurele( del higiienos).
Tuo tarpu Lietuvos kavinese/restoranuosevyr vyrejai be anbvarzdziu.. Nemalonu ir tiek.

O tai tu is pazastu valgai, kad tau nehigieniska, ar kaip? blink.gif biggrin.gif

Man juokinga, kad baseine reik but su kepurele ant galvos, o kad barzda n kartu ilgesne, tai ka ten ant jos uzsidesi lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 01 24, 22:45)
Ne. Bet ne taip kaip pas lutuke, naturalnai, kur pasiklyst galima.
Kam jai depiliuotis, jei sekso ir " baisiuju" spermu bei besvarumu" ner? Geriau nesimylet isvis. Visiska kontracepcija.

Juokas juokais, bet gal tie neprazengiami krumynai sulaiko sperma ir del to nepastoja lotuliukas.gif

Lisiteja,
O tu ana vieta tik pagal vyra derini? O tai jeigu tau patiktu visai plikai, o jis noretu liuto karciu, kaip sutartumet? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 24, 21:28)
As pasidariau maziau griezta plaukams su amzium biggrin.gif
Dar pasakykit, kad be makiazo iseit laukan nehigieniska biggrin.gif
Nors pati depiliuojuos, bet tikrai ne visa kuna, nesu bezdzione  biggrin.gif

O tai ir p... reik butinai plikai? Kaip mergaite? g.gif

Savo p ar jo p?
Pas vyrus ten turi būt plika. Būtinai.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 24, 20:58)
Anksciau rasei, kad stovejai prie laiptines ir ledus laizei biggrin.gif . Ir senis pagal tavo amziu, alkaska, pasake tau Komplimenta...
Nabage. Te 4u.gif

nabagė tai tu, visai atmintėlė paveda, tikrai nerašiau, kad prie laiptinės stovėjau, nes nestovėjau prie jokios laiptinės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 24, 21:51)
O tai tu is pazastu valgai, kad tau nehigieniska, ar kaip?  blink.gif  biggrin.gif

As su pazastimis ir pazastu nebuciuoju.
Atsakyti

Man juokinga, kad baseine reik but su kepurele ant galvos, o kad barzda n kartu ilgesne, tai ka ten ant jos uzsidesi lotuliukas.gif
Laboratorijose, kuriose irengtos svarios patalpos yra atskira tvarka jei barzda turi.  Ant galvos visi dedasi vienkartines kepures, o barzdociai ir ant barzdos uzsimauna specialia “barzdos kepure. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 24 sausio 2020 - 22:09
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 24, 21:01)
Tipo toks berniukas geriau, viska nusidzyrines? biggrin.gif

jausmas būtų kaip su nepilnamečiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 24, 22:07)
nabagė tai tu, visai atmintėlė paveda, tikrai nerašiau, kad prie laiptinės stovėjau, nes nestovėjau prie jokios laiptinės biggrin.gif

Eik tu, valkata nuo 12. Per snegenis gavai nuo savo abortu.
Atsakyti

jausmas būtų kaip su nepilnamečiu ]
sitas geras :D
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 24, 21:10)
Apsimysiu lotuliukas.gif ne tik depiliuoja, bet ir balina turbut, kad prie veido tiktu lotuliukas.gif

Barzda yra geris wub.gif  sakiau, jei MB nusiskus, pasiusiu ko ten, kur Monteverte savaji uz analini biggrin.gif
Bet jo, be barzdos butu kokiais 10 m jaunesnis, nenoriu but pedo-bear lotuliukas.gif
Nors ne, kailis ant likusio kuno dar liktu  wub.gif

ne kiekvieną barzdos ant tiek sendina. Kitus gal tik iki 5 metų max.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 24, 23:08)
As su pazastimis ir pazastu nebuciuoju.

Mes tai visa kuna buciuojam vienas kito wub.gif
Atsakyti