Lutuke, visos tau cambalinės, tu juk viena su pilnatine frontą laikai
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 25, 15:47)
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 25, 16:46)
jį visi žino, net ir jo žmona
jis atvirai moterims siūlosi, sustoja prie jų gatvėje, nes jam tikrai reikia anot jo 
Tai cia tu vadini "ne kalba, o daro"?
Cia jau visiskai spermos prispaustom smegenim reik but, kad gatvej uzkabinet moteris.
Puikus pavyzdys, kaip "daug kalba, mazai daro"
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 25, 15:47)
Oi ne, tik jus su Mylimuke pasekejos savo karalienes sizofreniju. Kitos nares pajuokauja, visos kazkokiu nesamoniu pasakom, bet jus jau grynai jos pedom minat
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 25, 16:24)
Cia jau visiskai spermos prispaustom smegenim reik but, kad gatvej uzkabinet moteris.
taves rimtai niekas nera uzkalbines gatveje?
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 25, 16:24)
aš nerašinėju to, ko nežinau. Taigi matosi, kai jis išeina iš svetimų durų, kaip eina išsipuošęs, su gėlėm. Tai gal ne Labanakt vaikučiams eina žiūrėt, a?
Bet žiūrėk kas gaunasi. Jūs dvi tai galite čia būti karščiausios, viską išbandę realiai ir niekas suabejot negali, o mano kaimynas tai jau ne
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 25, 16:16)
? Ką išryškinai?
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 25, 17:35)
Oi ne, tik jus su Mylimuke pasekejos savo karalienes sizofreniju. Kitos nares pajuokauja, visos kazkokiu nesamoniu pasakom, bet jus jau grynai jos pedom minat 
Papildyta:
Papildyta:
O tave pastoviai uzkabineja gatvej, siulosi ir tu bent jau tokiu demesiu labai dziaugies?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 25, 17:48)
aš nerašinėju to, ko nežinau. Taigi matosi, kai jis išeina iš svetimų durų, kaip eina išsipuošęs, su gėlėm. Tai gal ne Labanakt vaikučiams eina žiūrėt, a?
Be to, žinau ir moterų, kuros teigia, kad su juo fiti miti.
Bet žiūrėk kas gaunasi. Jūs dvi tai galite čia būti karščiausios, viską išbandę realiai ir niekas suabejot negali, o mano kaimynas tai jau ne
Tik nepradėkit rėkti, kad ir jūs darote, ne tik jis. Nes apie tai ir rašiau: jam forumams tikrai laiko nelieka 
Gal nueina issipuoses tikedamasis, o spyga gauna
Mums tai nereik patvirtinimo, cia tik musu Danguole itikineja, kad ji labai gerai pasimyli
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 25, 16:35)
Papildyta:
Papildyta:
Nu man sexo gatvėj nesiūlo
Gal nueina issipuoses tikedamasis, o spyga gauna
Jei jau taip demostratyviai eina,kad visa gatvė mato, tai tikrai iš normalios moters tik špygą su rankena gauna.Tokie, kurie mėgsta parodomuosius išėjimus nelabai ko verti.
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 25, 16:54)
O tave pastoviai uzkabineja gatvej, siulosi ir tu bent jau tokiu demesiu labai dziaugies? 
Oi, tikrai nepastoviai, bet kai buvau jauna ir grazi tikrai yra taip buve