Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Lutuke, visos tau cambalinės, tu juk viena su pilnatine frontą laikai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 25, 15:47)
Lutuke, visos tau cambalinės, tu juk viena su pilnatine frontą laikai biggrin.gif

biggrin.gif o kaip užsiutai, nes aš tave gerai čia išryškinau seksulka tu mūsų negaunanti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 25, 16:46)
jį visi žino, net ir jo žmona smile.gif jis atvirai moterims siūlosi, sustoja prie jų gatvėje, nes jam tikrai reikia anot jo smile.gif

Tai cia tu vadini "ne kalba, o daro"? smile.gif
Cia jau visiskai spermos prispaustom smegenim reik but, kad gatvej uzkabinet moteris.
Puikus pavyzdys, kaip "daug kalba, mazai daro" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 25, 15:47)

Oi ne, tik jus su Mylimuke pasekejos savo karalienes sizofreniju. Kitos nares pajuokauja, visos kazkokiu nesamoniu pasakom, bet jus jau grynai jos pedom minat biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 25, 16:24)
Cia jau visiskai spermos prispaustom smegenim reik but, kad gatvej uzkabinet moteris.

taves rimtai niekas nera uzkalbines gatveje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 25 sausio 2020 - 16:36
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 25, 16:24)

aš nerašinėju to, ko nežinau. Taigi matosi, kai jis išeina iš svetimų durų, kaip eina išsipuošęs, su gėlėm. Tai gal ne Labanakt vaikučiams eina žiūrėt, a? biggrin.gif Be to, žinau ir moterų, kuros teigia, kad su juo fiti miti.
Bet žiūrėk kas gaunasi. Jūs dvi tai galite čia būti karščiausios, viską išbandę realiai ir niekas suabejot negali, o mano kaimynas tai jau ne biggrin.gif Tik nepradėkit rėkti, kad ir jūs darote, ne tik jis. Nes apie tai ir rašiau: jam forumams tikrai laiko nelieka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 25 sausio 2020 - 16:50
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 25, 16:16)
biggrin.gif o kaip užsiutai, nes aš tave gerai čia išryškinau seksulka tu mūsų negaunanti biggrin.gif

? Ką išryškinai?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 25, 17:35)
Oi ne, tik jus su Mylimuke pasekejos savo karalienes sizofreniju. Kitos nares pajuokauja, visos kazkokiu nesamoniu pasakom, bet jus jau grynai jos pedom minat  biggrin.gif
Papildyta:

O tave pastoviai uzkabineja gatvej, siulosi ir tu bent jau tokiu demesiu labai dziaugies? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 25, 17:48)
aš nerašinėju to, ko nežinau. Taigi matosi, kai jis išeina iš svetimų durų, kaip eina išsipuošęs, su gėlėm. Tai gal ne Labanakt vaikučiams eina žiūrėt, a? biggrin.gif Be to, žinau ir moterų, kuros teigia, kad su juo fiti miti.
Bet žiūrėk kas gaunasi. Jūs dvi tai galite čia būti karščiausios, viską išbandę realiai ir niekas suabejot negali, o mano kaimynas tai jau ne biggrin.gif Tik nepradėkit rėkti, kad ir jūs darote, ne tik jis. Nes apie tai ir rašiau: jam forumams tikrai laiko nelieka biggrin.gif

Gal nueina issipuoses tikedamasis, o spyga gauna lotuliukas.gif
Mums tai nereik patvirtinimo, cia tik musu Danguole itikineja, kad ji labai gerai pasimyli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 25, 16:35)
Oi ne, tik jus su Mylimuke pasekejos savo karalienes sizofreniju. Kitos nares pajuokauja, visos kazkokiu nesamoniu pasakom, bet jus jau grynai jos pedom minat  biggrin.gif
Papildyta:

Nu man sexo gatvėj nesiūlo unsure.gif
Atsakyti

Gal nueina issipuoses tikedamasis, o spyga gauna lotuliukas.gif

Jei jau taip demostratyviai eina,kad visa gatvė mato, tai tikrai iš normalios moters tik špygą su rankena gauna.Tokie, kurie mėgsta parodomuosius išėjimus nelabai ko verti.

Atsakyti
Kazkaip prisiminiau
Tu man parodyk, ka turi, as tau parodysiu, ka moku biggrin.gif

https://youtu.be/38Nm3lvup48
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 25, 16:54)
O tave pastoviai uzkabineja gatvej, siulosi ir tu bent jau tokiu demesiu labai dziaugies?  unsure.gif

Oi, tikrai nepastoviai, bet kai buvau jauna ir grazi tikrai yra taip buve biggrin.gif , ar dziaugiuosi? O kuom cia dziaugtis, toks gyvenimas, daugiau erzindavo, nei patikdavo. O tau irgi tai naujiena, kad vaikinai merginas ir gatveje kabina? lotuliukas.gif nu tu jaunesne, gal jusu laikais tik internete, nezinau, bet man o laikais tai buvo visai normalu. biggrin.gif
Atsakyti
Zmonos daznai del vyru meiluziu laikosi sekancios taktikos:
"Tu man nieko nepasakok, o as taves nieko neklausiu"

Seksas neegzistuoja ir niekam jo nereikia.
Atsakyti