QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 25, 17:24)
Zmonos daznai del vyru meiluziu laikosi sekancios taktikos:
"Tu man nieko nepasakok, o as taves nieko neklausiu"
Seksas neegzistuoja ir niekam jo nereikia.
Manau, abipusiai ar moteris laksto ar vyras, ar abu, ilgai to uzslepti neimanoma, visi viska zino arba issikiria arba toleruoja ir prisitaiko.
O kas lakste tas ir lakstys, tai kai sako riekai issilakstyti iki vestuviu, man visai absurdai...
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 25, 17:32)
gal dabar vyrai kiek labiau bijo dėl tų me too visų. Na ir plius dabar info perteklius internete, visur silikoninės fyfos aplink su 5 makiažo sluoksniais. Bet kai aš buvau dar visikai jaunutė, paauglytė, ypač mažesniuose miestuos eto viso nebuvo. Tai būtent realios simpatiškos merginos moterys ir buvo ant bangos. Nei vienos nestebina įvairūs kabinimai ir pasiūlymai net žiemos metu, apie vasaros pypsėjimus gatvėje, sustojimus su klausimais: gal šalto šampano, gal pavežti. Čia gal dideliuose miestuose žmonių minioje visis paskęsta ir ištirpsta, bet maži miesteliai tikri sekso lizdai. Montekrista, susimąstyk ar ten gyveni
Nu tikrai, taip budavo , eini pasivaikscioti su drauge, tai perejus permiesta keli pasiulymai

ir visi isitikine, kad isejai tik ju ieskoti

Dabar, aisku, gal internete labiau iesko bendrauja... tikrai nezinau kaip dabar jaunimas elgiasi. Bet akivaizdu, kad Motekristai nepasiseke
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 25, 17:29)
norėtum. Jis turtingas, tvarkingai atrodo, simpatiškas, susitvarkęs. Vien dėl finansinės paramos n moterų sutinka. Na ir visi žino, kad žmona žino ir nieko nedaro. Ji nepuola tų meterų gatvėje, nes matomai žino, kad vyrui reikia tikrai labai daug kiek ji negali suteikti
Mano drauge pasakojo, kad virs ju gyvena veinisius vyras, ir daznai parsveda namo vis kitas moteris tai sake ten festivaliai iki paryciu, visas ju buts skleidziasi, sako ir is kur tiek pajegumo

jauciu jos vyrui nejauku

visokiu buna , visokiu reikia, svarbu, kd i poras sueitu panasus.