Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 25, 17:02)
Nu man sexo gatvėj nesiūlo unsure.gif

Abydna? lotuliukas.gif
Nu tai sekso tiesiai ir nesiulo dazniausiai bent biggrin.gif ne Afrikoje gyvenam, afrikieciai man tai tik yra siule tiesiogiai vaika padaryti lotuliukas.gif Lietuviai moka siek tiek biski nors subtiliau, siulo susipazinti pirma , bent siulydavo dabar nezinau, kaip buna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 25, 17:04)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72593351" data-time="1579964095"><div><p>Gal nueina issipuoses tikedamasis, o spyga gauna vartotojo įkelta nuotrauka

</p></div></blockquote><p>Jei jau taip demostratyviai eina,kad visa gatvė mato, tai tikrai iš normalios moters tik špygą su rankena gauna.Tokie, kurie mėgsta parodomuosius išėjimus nelabai ko verti.
</p>

norėtum. Jis turtingas, tvarkingai atrodo, simpatiškas, susitvarkęs. Vien dėl finansinės paramos n moterų sutinka. Na ir visi žino, kad žmona žino ir nieko nedaro. Ji nepuola tų meterų gatvėje, nes matomai žino, kad vyrui reikia tikrai labai daug kiek ji negali suteikti
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 25, 17:04)
Jei jau taip demostratyviai eina,kad visa gatvė mato, tai tikrai iš normalios moters tik špygą su rankena gauna.Tokie, kurie mėgsta parodomuosius išėjimus nelabai ko verti.
</p>

Normali moteris is vis nesusides su vedusiu ar jis demonstuorsis ar ne mirksiukas.gif Bet siaip tikrai kaimynai, pazystami tikrai zino tuos niuansus, kad ir slepia zmones , todel ir sakiau neistikimyebs nuslepti praktiskai neimanoma, nu vienkartine tam tikra laika gal, bet sakoma yla vis tiek islenda is maiso.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 25, 17:23)
Oi, tikrai nepastoviai, bet kai buvau jauna ir grazi tikrai yra taip buve  biggrin.gif , ar dziaugiuosi? O kuom cia dziaugtis, toks gyvenimas, daugiau erzindavo, nei patikdavo. O tau irgi tai naujiena, kad vaikinai merginas ir gatveje kabina? lotuliukas.gif nu tu jaunesne, gal jusu laikais tik internete, nezinau, bet man o laikais tai buvo visai normalu. biggrin.gif

gal dabar vyrai kiek labiau bijo dėl tų me too visų. Na ir plius dabar info perteklius internete, visur silikoninės fyfos aplink su 5 makiažo sluoksniais. Bet kai aš buvau dar visikai jaunutė, paauglytė, ypač mažesniuose miestuos eto viso nebuvo. Tai būtent realios simpatiškos merginos moterys ir buvo ant bangos. Nei vienos nestebina įvairūs kabinimai ir pasiūlymai net žiemos metu, apie vasaros pypsėjimus gatvėje, sustojimus su klausimais: gal šalto šampano, gal pavežti. Čia gal dideliuose miestuose žmonių minioje visis paskęsta ir ištirpsta, bet maži miesteliai tikri sekso lizdai. Montekrista, susimąstyk ar ten gyveni biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 25, 17:24)
Zmonos daznai del vyru meiluziu laikosi sekancios taktikos:
"Tu man nieko nepasakok, o as taves nieko neklausiu"
Seksas neegzistuoja ir niekam jo nereikia.

Manau, abipusiai ar moteris laksto ar vyras, ar abu, ilgai to uzslepti neimanoma, visi viska zino arba issikiria arba toleruoja ir prisitaiko.
O kas lakste tas ir lakstys, tai kai sako riekai issilakstyti iki vestuviu, man visai absurdai...
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 25, 17:32)
gal dabar vyrai kiek labiau bijo dėl tų me too visų. Na ir plius dabar info perteklius internete, visur silikoninės fyfos aplink su 5 makiažo sluoksniais. Bet kai aš buvau dar visikai jaunutė, paauglytė, ypač mažesniuose miestuos eto viso nebuvo. Tai būtent realios simpatiškos merginos moterys ir buvo ant bangos. Nei vienos nestebina įvairūs kabinimai ir pasiūlymai net žiemos metu, apie vasaros pypsėjimus gatvėje, sustojimus su klausimais: gal šalto šampano, gal pavežti. Čia gal dideliuose miestuose žmonių minioje visis paskęsta ir ištirpsta, bet maži miesteliai tikri sekso lizdai. Montekrista, susimąstyk ar ten gyveni biggrin.gif

Nu tikrai, taip budavo , eini pasivaikscioti su drauge, tai perejus permiesta keli pasiulymai lotuliukas.gif ir visi isitikine, kad isejai tik ju ieskoti lotuliukas.gif
Dabar, aisku, gal internete labiau iesko bendrauja... tikrai nezinau kaip dabar jaunimas elgiasi. Bet akivaizdu, kad Motekristai nepasiseke biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 25, 17:29)
norėtum. Jis turtingas, tvarkingai atrodo, simpatiškas, susitvarkęs. Vien dėl finansinės paramos n moterų sutinka. Na ir visi žino, kad žmona žino ir nieko nedaro. Ji nepuola tų meterų gatvėje, nes matomai žino, kad vyrui reikia tikrai labai daug kiek ji negali suteikti

Mano drauge pasakojo, kad virs ju gyvena veinisius vyras, ir daznai parsveda namo vis kitas moteris tai sake ten festivaliai iki paryciu, visas ju buts skleidziasi, sako ir is kur tiek pajegumo lotuliukas.gif jauciu jos vyrui nejauku lotuliukas.gif visokiu buna , visokiu reikia, svarbu, kd i poras sueitu panasus.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 25, 17:36)
Nu tikrai, taip budavo , eini pasivaikscioti su drauge, tai perejus permiesta keli pasiulymai lotuliukas.gif ir visi isitikine, kad isejai tik ju ieskoti lotuliukas.gif
Dabar, aisku, gal internete labiau iesko bendrauja... tikrai nezinau kaip dabar jaunimas elgiasi. Bet akivaizdu, kad Motekristai nepasiseke  biggrin.gif

taip, pas mane identiška patirtis. Nenueidavom su draugėm ar net viena niekur ramiai. Iš sporto eini, kalbina, į kiną eini, kalbina, net į grožio saloną kartą nusekė biggrin.gif
Montekrista tikrai dabar vargšė užsigrauš, kam jai papasakojom biggrin.gif
Atsakyti

APIE TAI, KA KALBEJOM :D Siaip sakoma vyrai rupinasi arba savo seima arba savo isvaizda. :D

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 25, 18:23)
Oi, tikrai nepastoviai, bet kai buvau jauna ir grazi tikrai yra taip buve  biggrin.gif , ar dziaugiuosi? O kuom cia dziaugtis, toks gyvenimas, daugiau erzindavo, nei patikdavo. O tau irgi tai naujiena, kad vaikinai merginas ir gatveje kabina? lotuliukas.gif nu tu jaunesne, gal jusu laikais tik internete, nezinau, bet man o laikais tai buvo visai normalu. biggrin.gif

Normalu, kad vyrai siulosi, uzkabineja? Nu ok... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 25, 17:26)
Abydna? lotuliukas.gif
Nu tai sekso tiesiai ir nesiulo dazniausiai bent  biggrin.gif ne Afrikoje gyvenam, afrikieciai man tai tik yra siule tiesiogiai vaika padaryti lotuliukas.gif Lietuviai moka siek tiek biski nors subtiliau, siulo susipazinti pirma , bent siulydavo dabar nezinau, kaip  buna  biggrin.gif

Aga, tiesiog įvertinimo viršūnė būtų...
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 25, 17:44)
Normalu, kad vyrai siulosi, uzkabineja? Nu ok...  unsure.gif

Tau irgi abydna, kad taves neuzkalbina?
Zinoma normalu, jei graziai kulturingai, kas tame nenormalaus, kaip susipazinti jaunimui?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 25, 17:44)
Normalu, kad vyrai siulosi, uzkabineja? Nu ok...  unsure.gif

tokie laikai buvo. Dar ankstesniais laikais, kai aš mažas vaikas buvau, net neklausdavo: įtempia į mašiną ir viskas. Panevėžys tuo labai garsėjo, cambalinė su banditu susidėjus buvo (matomai davė pati, kad jėga neįtemptų), tai gal daugiau papasakos apie tuos laikus
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 25, 17:45)
Aga, tiesiog įvertinimo viršūnė būtų...

Tau labai svarbu, kiap tave vertina i viska ziuri kaip i iverrtinima?
Atsakyti