Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 25, 17:54)
Oi priminei...
Oficialus vakaras, švediška vakarienė, didelis LT verslinYkas, pilvas net diržu suspaustas, toj vietoj liula, kur pimpis turėtų slėptis, ir kad mačo, tai dieve dieve.. asistuoja, proseką tik siūlo neša, ką jūs. Kolega juokėsi iš tokio "gerbėjo", kuris įpratęs imti įvaizdžiu ir pinigais... Lut su monteverte, jaučiu, būtų iki dangaus laimingos tokiu dėmesiu. Fui fui

Nu ir? tai pasirodo esi ragavus tokio dėmesio, tai ką čia cielką laužei ką tik? biggrin.gif
Nu tu ir negudrėlė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 25, 17:59)
Matai, mano aplinka kitokia nei tavo smile.gif

be abejo, pas mus svingerių nėra biggrin.gif
Atsakyti
Bet tai Moneteverte jau ne pirma karta pratryksta dziaugsmu del vulgariu priekabiu paauglystej.
Matomai, istrigo gerai mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 25, 18:02)
Nu ir? tai pasirodo esi ragavus tokio dėmesio, tai ką čia cielką laužei ką tik? biggrin.gif
Nu tu ir negudrėlė biggrin.gif

Toks dėmesys manęs nedžiugina kaip jūsų. Jis įkyri ir šlykštus.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 25, 17:56)
Jų l žema savivertė, todėl BET KOKIOS vyriško dėmesio apraiškos sutinkamos kaip jų vertės įrodymas.
Papildyta:

Bandai projektuoti savo patirtį į kitus? smile.gif

Tai matai kaip issiduodi, jei mes pasakojam, kad tai vyksta, o tai tu priimi kaip vertes irodyma, liudna tada tau, jei tik taip suvoki vyru demes, o kai dar jo negavusi, tai is vis turetu buti liudna... unsure.gif
cia tas pats kas paskayciau, jog nusipirakau sokoladini torta ir tu man aiskintum, kad as tai keliu svaiverte ar pnz, juk cia tavo pacios pasauleziuros ir pajautimu porjektavimas.

Tai palauk, kuriai is musu meiluziu ir svingeriavimu reikia? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 25, 18:03)
Bet tai Moneteverte jau ne pirma karta pratryksta dziaugsmu del vulgariu priekabiu paauglystej.

aš į tai žiūriu natūraliai, kaip į gyvenimo dalį ir nedarau tragedijų. Reikia mokėti skirti kur tikros tragedijos, o kur ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 25, 18:03)

Įtariu, be tėvo augo. Arba su šaltu tėvu. Psichologija.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 25, 19:04)
Tai matai kaip issiduodi, jei mes pasakojam, kad tai vyksta, o tai tu priimi kaip vertes irodyma, liudna tada tau, jei tik taip suvoki vyru demes, o kai dar jo negavusi, tai is vis turetu buti liudna... unsure.gif
cia tas pats kas paskayciau, jog nusipirakau sokoladini torta ir tu man aiskintum, kad as tai keliu svaiverte ar pnz, juk cia tavo pacios pasauleziuros ir pajautimu porjektavimas.
Tai palauk, kuriai is musu meiluziu ir svingeriavimu reikia?  bigsmile.gif

Jus priemet kaip vertes irodyma, nes pasigyret, dziaugiates tokiu demesiu. biggrin.gif
Kitom eitu ir nueitu.
Ir dar manot, kad kiti turi pavydet lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 25, 18:03)
Toks dėmesys manęs nedžiugina kaip jūsų. Jis įkyri ir šlykštus.

o kur tu išskaitei žodžius: kaip faina, mes labai džiaugiamės, kaip norim pakartot, kokie geri laikai buvo ar pan.?
Tu pasiklydusi fantazijų pasaulyje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 25, 18:04)
Tai palauk, kuriai is musu meiluziu ir svingeriavimu reikia?  bigsmile.gif

Pati supranti bent, ką rašai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 25, 17:58)
Atvirai siulosi saskem pazaist?
Na nereik apsimetinet durnesne nei esi. Jau beveik ir ner kur.

nu siulosi, bet tai gal taktiskai? o ne teisiai sviesiai einam pasidulkinti? gal kokias patirtis turejai, taip ir isivaizduoji? o kad pasiulo kazkas kazka taktiskai, taigi, tame nieko blogo. blogai, jei prievartauja.isu pazinciu tiksals tas pats- seksas, svarbu kaip tai vyksta...
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 25, 18:04)
Įtariu, be tėvo augo. Arba su šaltu tėvu. Psichologija.

buvau ir esu tėvuko katytė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 24, 20:30)
Sakykit ka norit, bet kai grizta cambala, Montevertes tokie postai linksmi pasidaro, zvengiu iki asaru kartais lotuliukas.gif

traaagiški, ne linksmi. koks jūs sielu lygis, kad smagumą randat.
man kaip tik Monteverte patinka kai yra normali, o ne kai skiria demesi C ir pati ritasi i jos lygi. (arba atsiskleidžia tame paciame.)

kodel Lutukę Danguole vadini? Ar Danguole - toks klaikus vardas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 25 sausio 2020 - 18:32