QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 25, 16:13)
Na zindymo klausimas geras, nesusimasciau niekad

klausykites, mergos.
kad mases ant veganu del oralinio stumia - tai viena.
bet jūs gi protingos.
sperma, kraujas, skysciai - tai organizmo DALIS.
del to žmogaus nenužudai, jis nežūsta, nesikankina, nekriokia skerdžiamas, akys neiššsivercia.
vaikui gi kraują nusiurbi, kai riekia, kai žaizda, sau prirštą kraujuotą paciulpi, taip pat ir su kitais skysciais.
oralinis - no problem veganams. ar del oralinio žmogus nuskerdžiamas?
mes kalbam apie suffering.
ir dar. žmogus - žmogui. cia mūsu rūšis.
žindyk vaikus kad ir iki 4 metu, bet kam paskui iki mirties gerti kito žinduolio pieną?
p.s. Iš_Šviesos, aš lb persiprašau del tavo endiometriozes. nieko nebandžiau nei gydyti, juolab tavęs. kiek atmenu, tai pasidalinau tik moters pasakojimu, kaip jai buvo. Pakeitus mitybą - pasveiko, darsyk pakeitus - simptomai vis chroniškai grižta, nes yra polinkis. nenori - nepriimk.
Mes juk labejom apie mitybos švarumą iš esmes ir su tuo susietas ligas; kaip genetinis polinkis i ligas pasireiškia maitinantis netinkamai.
netinka tau, tai ok. niekad to nestataciau kaip ultimatumo. aš pati nesu nei sveikuole, nei žaliavalge. kažkaip labai audringai sureagavai.
kiek žmoniu - tiek istoriju.
kita pažistamu pora buvo nevaisinga. jie nieko nekeite mityboje, valgo mesą, turbut gere didž papildus, (reikes paklausti tiksliaii), ir db - jau trceią vaiką turi. pas moteri - vyrauja vyriški hormonai, nes balsas pas moteri - žemas, duslus, kaip vyro.
taigi, gyvenk visaip, blyn. ir nekreipk demesio i mano baisius postus.
kaip ir Monteverte rašo, gal tu jauti nuoskaudą, kad tau vegetare būnant, pablogejo sveikata. kažką ne taip darei, ne tiek valgei, ir organizmas nusilpo. pilna atveju, kaip tavo. ne tu viena.