Sveiki.
Kam kableti, o kam patyleti apie diskretiskuma. Niekada netasiau ir netasysiu, kitu nariu postus is kitu temu, net nepreparuoju postu citatomis (nes taip gali tendencingai iskraipyti minti), tiesiog man asmensikai tai yra TABU. Pamenat KIN izvalga, kad nedarome ne del kitu, o butent del saves, savo isitikinimu, vertybiu, siuo atveju, nepriklausomai, kokie tie nariai chamai bebutu. AS NE JIE, neketinu nusiristi iki to lygio, kuri smerkiu. Given444, ir karingumas-ugningumas cia ne prie ko, tai elementari kulturos stoka.
Lutuke, kai dar buvo ubuntu, is temos, kuria uzvede moteris, mastanti apie savizudybe, i kita tema atitempe mano posta, kur kalbama apie mano mamos gyvenimiska situacija. SAvo atviravimu norejau padeti moteriai paziureti i sitaucija kitu kampu, ikvepti ja. Bet deja... Lutuke, kaip visada, savo mesliuku bande visa tai suvulgarinti (ji kaip visada to neatsimena).
Del temoje esanciu rietenu. O su kuo Lutuke sugeba neva diskutuoti, apart Given, Montevertes ir kartais Idomucios? Visos jos diskusijos virsta rietenomis, izeidinejimais. Ir del to, itariu, kalti visi aplinkiniai nesugebentis diskutuoti, Lutukes lygmeniu.
Kita vertus. Zmogus, kaip lutuke, ne karta apie save teike pagrazinta, neatitinkancia tikroves informacija, kuri priestarauja jos deklaracijom, todel desninga, kad IDEMIAI SKAITANTYS POSTUS ZMONES TAI ATSIMENA IR PRIEMNA. Na o kai bandoma eilini karta meluoti, issisukinejama, pacios reikalaujama irodymu, is serijos "kur as tai rasiau" ir t.t. Na tuomet ir atnesami "autores uzmirsti perlai". Taigi, kodel reikia piktintis, kai pats savo eiliniu melu provokuoji, kad melas butu paviesintas. Gal paprasciau NEMELUOTI.