Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Ale jautrumas davatkų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 27, 10:22)
As dar karta, kartoju. Kuo detas "veidrodinis metodas" ir melas?

aš apie jokį melą nekalbėjau, nežinau iš kur ištraukėt jį
Atsakyti
Labas rytas, kokios jus nuobodzios, sakau kazka idomiau paskaitysiu ir vel santykiu aiskinimia, kas ka gali ir ko negali kur rasyti, ypatigai sioje temoje labai tinka, cia kaip prostitutes kazka apie skaistybe sneketu lotuliukas.gif Tai ka idomaus savaitgali nuveiket?
Vakar buvau prie juros pasivaikscioti zmoniu kaip vasara daug, atsile jau, kas surfingauja, kas siaip vaiksto, as pabradziojau siek tiek, labai faina kunas vsias atisgauna pavaisciojus basai krantine pe rsmeliuka, per akmenukus, tokia nemokama reflexology wub.gif .
Daug zmoniu: poru, seimu, su vaikais, suniukais ,net su zirgais buvo zmoniu grupe, grazu, ir t.t. ir gana daug tevu (vyru) su vaikais, prisiminiau cambala, kai ji man nuolat prikaisioja, kad mano vyras su vaikais isvaziuoja vienas kartais savaitgaliais ir taip susimasciau, kazkin ar nors vienas airis del to nustebtu, cia taip iprasta tai, kaip lietus ir saule. Sekmadienis daugiau seimu diena, o sestadieni ryte tai is vis nuejus i kokia zaidimu aikstele tai 80 porc jauciu teciu su vaikais, ne mamu biggrin.gif
Nejau, tikrai Lietuvoje tiek mazai vyru uzsiima suvaikais, neleidzia mamytem pusdieni pailseti ramiai? O ir siaip gi svarbu tureti ta one to one time su savo vaikais, po viena ar su visais, su tecu, su mama ir visiem kartu pabuti visaip ir visko gi reikia.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 25, 23:48)
I vakarykste tema dar,
Va sitam tai atsiduociau nedraugavus  wub.gif

Nu va del vyru tikrai nesipestume biggrin.gif O tau ne per senas?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 26, 00:39)
Vakar ziurejau laida "40 metu scenoje". Sita visuomet labai patiko
tada buvo 18 metu
dabar 55

nu su tavim tikrai nesipestume del partneriu pasirinkimo lotuliukas.gif Bet jau biski sena ar ne? biggrin.gif
Bnet vis tiek idomiai ar ne jautieis moterim, o traukia irgi moterys, kiap taip?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 26, 10:00)
Dazniausia skyrybu priezastis seksas yra

As tai neisivaizduoju be sekso santykiu

Seksas tik pasekem atspindys santykiu, tik vysnia ant torto, bet, taip, jei susituokia del gero sekso, garantija, kad isiskirs del to pacio sekso , nu jei pas zmones tokios vertybes, jei nera sugebejimo myleti sukurti artima rysi, tai uzsinores nauju ispudziu, nauju drugeliu, nauju kunu, ekstrymu vis daugiau ir daugiau unsure.gif

O kai sukaks 60, 80 iskosi jaunesniu 20m ? biggrin.gif
Atsakyti
Vyras su vaikais būna kiek aš, atskirų tėčio dienų daryti nebūtina. Ne išsiskyrę gi. Bet būna, kai jie vieni, į filmuką ar dar kur, o aš tinginiauju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 27, 11:32)
Vyras su vaikais būna kiek aš, atskirų tėčio dienų daryti nebūtina. Ne išsiskyrę gi. Bet būna, kai jie vieni, į filmuką ar dar kur, o aš tinginiauju biggrin.gif

Nelabai suprantu, i kina su vaikais nueina, bet tevu dienu daryti nereikia, niekas ir nesako apie kakzoki specialu daryma, sneku apie pramogas tecio su vaikais, arba mamos su vaikais, arba visu kartu, kaip norisi taip ir darom, bent mes. Bet kinas tai paskutiniai vietoj, daugiausia stengiames lauke kazka su vaikais nuveikti, gamtoj pabuti.
Bet cambalai tai kazkoks kosmosas, tai ir kilo klausimas ar Lietuvoje taip teciai neuzsiim asu vaikais ar gal jos vyras su vaiku visai neuzsieme...
Atsakyti
Nzn apie ką kalba, nežinau kaip kas cambalai.
Mes dažniausiai keturiese laiką leidžiam. Pirmas vaikš klausimas savaitgalį-kur važiuosim? biggrin.gif tai po būrelių, užsiėmimų tenka pasiplanuoti veiklas
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 27, 11:38)
Bet cambalai tai kazkoks kosmosas, tai ir kilo klausimas ar Lietuvoje taip teciai neuzsiim asu vaikais ar gal jos vyras su vaiku visai neuzsieme...

kaip nebus kosmosas, kai pasirenka į vyrus Ožį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 27, 11:38)

Ir vel tu cambsi, viska makaluodama pagal savo sauksto turio smegenis? Gi vel raudosi kad tave skriaudzia, kad tavo temas tampo.
Man nera kosmosas tevai su vaikais kazkur, bet tavasis vyras is namu net savaitgaliais grizdamas bega su vaikais.

Mes savaitgalius visi kartu leisdavom, iki kol suaugo. Tau sito nesuprast, nes tavo vyras vaikus nors per iseigines gelbsti nuo motkos smegenu lesimo.

Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 27, 11:50)

Cambalai tai viskas gerai, tik ubunte vis savo nenusisekusi gyvenima narso, paskui verkia, kad ja tampo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 27 sausio 2020 - 11:55
QUOTE(cambala @ 2020 01 27, 11:53)
Man nera kosmosas tevai su vaikais kazkur, bet tavasis vyras is namu net savaitgaliais grizdamas  bega su vaikais.

Nepriklausomai nuo to kaip ir kur ir kokias grafikais vyras dirbo, bet visada uzsiimdavo su vaikais ir jam leisti laika su vaikais yra malonumas, o kada dar leisti, jei tik savaitgaliai laisvi?
Kaip suprantu tavo vyras su sunum nelabai uzsiimdavo ar ne? net jus abu juos numesdavot kazkam ir varydavot vieni atostogauti, del to tau tas labai keista, kad net labai itemptai dirbantis vyras atranda laiko pusdieni bent, pabuti su vaikais savo? senos abydos sneka?
Atsakyti
Kaip grazu wub.gif
https://m.delfi.lt/b...php?id=83358239

Niekaip nesuprantu, kaip geras seksas poroj gali trukdyti kurti dvasingus ir harmoningus dantykius? Gi tik padeda.
Blogai va, kai reikia sekso metu plansete maigyt.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 27, 11:50)
Mes dažniausiai keturiese laiką leidžiam. Pirmas vaikš klausimas savaitgalį-kur važiuosim? biggrin.gif tai po būrelių, užsiėmimų tenka pasiplanuoti veiklas

Taigi parasiau, ji ne karta isreiske nuostaba, kad mano vyras su vaikais vienas kartais pramogauja. biggrin.gif Bet va ir tu rasai,kad vyras nelabai buna vienas us vaikais kazkur? Tai visgi LIetuvoje tai nera labai populiaru, kad pvz sestadieni atsikele vyrai nusivestu vaikus pvz i zaidimu aikstele, leistu mamytei pameigoti ilgiau?

O mes visaip, ir vyrui pasiimti vaikus ir su jais kazkur nuvaziuoti ir patinka, ir svarbu, ir reikalinga, mamom irgi reikia polisio, ypac, kol vaikai maziukai. Kai tik nustojau zindyti, be problemu ima vaikus ir vezasi i zvejybas, prie juros, i parkus ir t.t. Bet ir mano tetis toks buvo, gal pasirtinkau vyra pagla teva? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 27 sausio 2020 - 12:01
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 27, 12:00)
Kaip grazu wub.gif
https://m.delfi.lt/b...php?id=83358239
Niekaip nesuprantu, kaip geras seksas poroj gali trukdyti kurti dvasingus ir harmoningus dantykius? Gi tik padeda.
Blogai va, kai reikia sekso metu plansete maigyt.

Taip, tarsi viena trukdytų kitam smile.gif
Man nesinorėtų gimdant fotiko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montekrista.back: 27 sausio 2020 - 12:03