QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 27, 12:47)
Nelabai suprsntu ko tu cia puti akis ir fantazuoji apie kitu seimas, kai pati verkei, kad esi apsikrovus dviem vaikais, buitim ir viskuo, o vyras tik dirba ir isvis mazai ka padeda, ir dar sekso reikalauja.
Pailsi tik dabar, kai jau vaikai seniai i mokykla eina.
Na tikrai esi pavyzdys, kaip reikia mamoms paikset ir pabut su savim.
Mylimuke, tai buvo tik trumpas sunkus periodas musu visame vaiku auginimo periode, bet ir tuo laikotarpiu vyras su vaikais uzsiimdavo

as pabendaavusi ci ailgiau su jumis, manau, per daug tada jaudinausi ir per didelius reikalvimus vyrui keliau, pasirodo, kai kam tai normalus gyvenimas, kas man buvo krize...
o pavzydziu niekad niekur ir niekam saves nestatau. Stebiuosi tik kai kuriu nariu manymu, kad vaikam nerekia laiko praleisti atskirai su teciu ar mama ir kad kai kurie teciai taip nenori pabuti su savo vaikais veini, tureti savo laika, savo pramogu ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 27, 12:58)
Tau apie tokį tėvą vaikams kaip maniškis tik pasvajot
Kuris eina dulkina kitas moteris, o su savo vaikais uzsiimti nenmori vienas? nu ne mano svajones siek tiek kitokios
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 01 27, 12:57)
Kai tavo tevai issiskyre buvo, tai naturalu, kad viena diena i savaitgali jis su tavim leido laika.
kai mano tevai issiskyre man jau buvo 15 m

ir jokiu vienos dienos per savaite nebuvo, bendravom, kai budavo laiko ir tiek.
O cia snekejau apie vaikyste, tetis labai daug su manim uzsiimdavo, eidavom i parka zaisti, nuotrauku turiu daug is vaikystes, ko ne visi turi mano metu. Kaip suprantu tavo tevas irgi su tavim neuzsiimdavo, kaip ir tavo vyras?
Suprantu,kaip skaudu Idomuciai del zmonos isdavyste sir susikimo ju gyvenimo