Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 27, 12:52)
Matai pasirodo buvai geresnis tevas, nei Montekristos ir cambalos vyrai  unsure.gif
Mano tetis irgi labai daug su manim uzsiimdavo.

Tau apie tokį tėvą vaikams kaip maniškis tik pasvajot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 27, 13:56)
is jusu zinuciu ir kaip deliojat mintis, matosi,kas jums prioritetas, matai neimanoma, kad viskas butu svarbu vienodai, vis tiek renkames kam duodam pirmenybe. mirksiukas.gif

Kas tau matosi ir kas tau neimanoma, tai nieko nepasako apie tai, kaip is tikruju yra.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 27, 12:58)
Kas tau matosi ir kas tau neimanoma, tai nieko nepasako apie tai, kaip is tikruju yra.

Jai kažkaip matosi ir nors tu ką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 27, 12:53)
Pas mus tsi išsiskyrusių tėčių diena biggrin.gif o jei rimtai, tai, matyt, šeimose, kur tėvas retai matomas, natūralu, kad viena savaitgalio diena yra jo ir vaikų, mamai tikrai reikia laiko sau.

Todel lutuke ir prisimena kaip tevas su ja daug uzsiimdavo.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 27, 12:47)
Nelabai suprsntu ko tu cia puti akis ir fantazuoji apie kitu seimas, kai pati verkei, kad esi apsikrovus dviem vaikais, buitim ir viskuo, o vyras tik dirba ir isvis mazai ka padeda, ir dar sekso reikalauja.
Pailsi tik dabar, kai jau vaikai seniai i mokykla eina.
Na tikrai esi pavyzdys, kaip reikia mamoms paikset ir pabut su savim.  thumb_yello.gif

Mylimuke, tai buvo tik trumpas sunkus periodas musu visame vaiku auginimo periode, bet ir tuo laikotarpiu vyras su vaikais uzsiimdavo mirksiukas.gif as pabendaavusi ci ailgiau su jumis, manau, per daug tada jaudinausi ir per didelius reikalvimus vyrui keliau, pasirodo, kai kam tai normalus gyvenimas, kas man buvo krize...
o pavzydziu niekad niekur ir niekam saves nestatau. Stebiuosi tik kai kuriu nariu manymu, kad vaikam nerekia laiko praleisti atskirai su teciu ar mama ir kad kai kurie teciai taip nenori pabuti su savo vaikais veini, tureti savo laika, savo pramogu ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 27, 12:58)
Tau apie tokį tėvą vaikams kaip maniškis tik pasvajot smile.gif

Kuris eina dulkina kitas moteris, o su savo vaikais uzsiimti nenmori vienas? nu ne mano svajones siek tiek kitokios biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 01 27, 12:57)
Kai tavo tevai issiskyre buvo, tai naturalu, kad viena diena i savaitgali jis su tavim leido laika.

kai mano tevai issiskyre man jau buvo 15 m biggrin.gif ir jokiu vienos dienos per savaite nebuvo, bendravom, kai budavo laiko ir tiek.
O cia snekejau apie vaikyste, tetis labai daug su manim uzsiimdavo, eidavom i parka zaisti, nuotrauku turiu daug is vaikystes, ko ne visi turi mano metu. Kaip suprantu tavo tevas irgi su tavim neuzsiimdavo, kaip ir tavo vyras? unsure.gif
Suprantu,kaip skaudu Idomuciai del zmonos isdavyste sir susikimo ju gyvenimo
Atsakyti
Nelabai suprantu, ką ten mano vyras, anot tavęs, dulkina, bet tu, matyt, geriau žinai smile.gif
Kodėl tau reikia sau įrodyti, kad jis geras tėvas? Aš, pvz, žinau, kad mb puikus tėvas, nereikia to įrodinėti. Tai tas pats, kas įrodinėti, jog šiandien pirmadienis.
Atsakyti
Lutuke, tu niekada nesuprasi kas yra normali seima. Nes tu augai kazkokioj ne tokioj terpej( kur buvo normalu girdyti vaika- mergaite), savo seimos irgi neturi.
Atsakyti
Noriu pasitikslinti-Lutuke, tu manai, kad Idomucia geras tėvas?...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 27, 12:57)
Kai tavo tevai issiskyre buvo, tai naturalu, kad viena diena i savaitgali jis su tavim leido laika.

kas kad tavo gyveno kartu, bet nesugyveno, pati rašei biggrin.gif 4u.gif

ir iš viso
[quote=cambala,2016 02 08, 23:28]
mano nuomone yra nepadorus vyrai ir moterys tokie, kurie knisasi ir narplioja kitu gyvenimus. Ypac savo panosej nepasiziurintys.
bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 27, 13:04)

nuotrauku turiu daug is vaikystes, ko ne visi turi mano metu.

Is kur zinai kas kokiu vaikystes nuotrauku turi?
Papildyta:
[quote=Monteverte,2020 01 27, 13:13]
kas kad tavo gyveno kartu, bet nesugyveno, pati rašei biggrin.gif 4u.gif

ir iš viso
[quote=cambala,2016 02 08, 23:28]
mano nuomone yra nepadorus vyrai ir moterys tokie, kurie knisasi ir narplioja kitu gyvenimus. Ypac savo panosej nepasiziurintys.
bigsmile.gif
[/quote]
Taip, skiringi charakteriai buvo. Kai suaugom ir isejom is tevu namu - jie irgi atskirai apsigyveno. Bet vienas pas kita i svecius vaiksciodavo.
Manai kazka turiu slept?

Cia apie save ir lutuke mano fraze ikelei?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 27, 13:10)
Noriu pasitikslinti-Lutuke, tu manai, kad Idomucia geras tėvas?...

biggrin.gif
Tiesiog lutukei idealus butu. Juk moteris pratusi prie smurto.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 27, 13:18)
Taip, skiringi charakteriai buvo. Kai suaugom ir isejom is tevu namu - jie irgi atskirai apsigyveno. Bet vienas pas kita i svecius vaiksciodavo.
Manai kazka turiu slept?

Cia apie save ir lutuke mano fraze ikelei?
Papildyta:

biggrin.gif
Tiesiog lutukei idealus butu. Juk moteris pratusi prie smurto.

tai ko ant kitų varai? užjaustum, jei irgi šeimos nedarnios. Bet tu gi sociopatė, tau tokie jausmai nesuvokiami, tai tu dar daugiau žmogų trypi, o kai atgal gauni, tai putojies tada dar daugiau.
A, tai tu tik kitus mokai kaip teisingai gyvent, bet sau netaikai? Išverstaskūrė kiaulės snukiu esi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 27, 13:20)
tai ko ant kitų varai? užjaustum, jei irgi šeimos nedarnios. Bet tu gi sociopatė, tau tokie jausmai nesuvokiami, tai tu dar daugiau žmogų trypi, o kai atgal gauni, tai putojies tada dar daugiau.
A, tai tu tik kitus mokai kaip teisingai gyvent, bet sau netaikai? Išverstaskūrė kiaulės snukiu esi? smile.gif

Mokau teisingai gyventi? blink.gif
Zvaira akim nemaisai savo issigimusios lutukes su kitu postai?
Gali neatsakinet, au au, bek pagal dviratuka, gi vel inksi i dantis gavus biggrin.gif .
Atsakyti