Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2020 01 27, 13:38)
As galvoju, kad tu beskaitydama tiesiog ausis draskaisi burna praziojus ir apsiseilejus is malonumo.
Tu jau net nebesusigaudai kas ka kada rimtai ar tave noredamas paerzint raso biggrin.gif

Cambala , tai pasistenkit gal labiau kazkaip, kad paerzinti mane, nes neveikia, jei toks jusu tikslas cia foruma biggrin.gif . Man visai veinodai kas kaip su kuo seksuoja, skritingai nuo taves. mirksiukas.gif Bet jei zmogus raso, kad svingeriauja, tai kodel tureciau tuom abejoti? Ar tai butu stebuklas pasaulinis? Man tas pats ,kaip jie gyvena, bet pagal tai atitinkamas isvadas pasidarau apie zmones, jei tai netiesa, tai tik suklaidina, o ne erzina.
Kazkaip keistai tau viskas ziuriu eina per emocijas, ne per prota gyvenime ar ne?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 27, 13:43)

O dabar as JOKS TEVAS... neturiu jokiu vaiku

Bet gi rasei, kad su suaugusiu sunum bendravai.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 27, 13:44)
6 senoviniai foto albumai.

As apie tavo smurta kalbejau. Su tavim gi vyras " grubiai elgdavosi ( cia dar  graziai pasakius)". Tu taip savo temoj rasei.
Tai jei susitaikei su smurtaujanciu vyru, tai ir su Idomuc galetum apsigyvent. Ir tevas, anot taves, jis geras bigsmile.gif .

Nu matai tai as visgi daugiau biggrin.gif Mano tetis turejo fotoaparata ir pats dare nuotraukas tongue.gif as dezem turejau ne albumais biggrin.gif

Taip tokia realybe, mes gyvenam smurtiniam pasaulyje ir daznai vieni pries kitus smurtaujam ivairiom formom.
Gal ir galeciau su juo apsigyventi, kai galeciau ir su daug kitu vyru apsigyventi, tik kol kas turiu vyra, kurio uztenka biggrin.gif is vis ka tuom norejai pasakyti, savo minti pati supratai?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 01 27, 13:48)
Bet gi rasei, kad su suaugusiu sunum bendravai.

Tai, kai jie issikyre, vaikai jau beveik buvo suauge, ir po skyrybu jis augino vaikus is pradziu, jei netycia praleidot sau nepatgius dalykus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 27, 13:47)
Cambala , tai pasistenkit gal labiau kazkaip, kad paerzinti mane, nes neveikia, jei toks jusu tikslas cia foruma  biggrin.gif .

Manau visoms noretusi padiskutuoti iv temomis.
Bet jei ir buna uzvesta idomesne tema - tu i visur kisi davo trigrasi, reki uz stalo kaip ta boba, kur Aimeja tave aprase ir plesaisi bluskele neva viska zinanti. Visur ur visada. Net apie transeksualus. Tada bet kokia tema paverti chaosu, galop is taves pradeda tyciotis, tu susinervuoji, pradedi delioti kruva smailiku, graudintis, verkslenti, rasyti kokios mes blogos ir tuom viskas pasibaigia iki kito karto.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 27, 13:44)
Tai jei susitaikei su smurtaujanciu vyru, tai ir su Idomuc galetum apsigyvent. Ir tevas, anot taves, jis geras bigsmile.gif .

mus siaip skiria ir skirtingas amzius ir patirtis, todel apie save nera prasmes samprotaut,
bet Ubuntiene, neziurint tam tikru problemu(manau isprendziamu) yra geriausias pasirinkimas bet kuriam vyrui, kuri domina dvasinis artumas su zmona.

problemos jau minetos...

O pliusai... ryskiausias tai aktvumas ir dorove. ne kokia nuda kur tenkinosi kokiais primityviais darbais, sieke kazko, kartu nepradejo duotis su vyrais...

Labai retas vertingas derinys

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 27, 13:55)
Manau visoms noretusi padiskutuoti iv temomis.
Bet jei ir buna uzvesta idomesne tema - tu i visur kisi davo trigrasi, reki uz stalo kaip ta boba, kur Aimeja tave aprase ir plesaisi bluskele neva viska zinanti. Visur ur visada. Net apie transeksualus. Tada bet kokia tema paverti chaosu, galop is taves pradeda tyciotis, tu susinervuoji, pradedi delioti kruva smailiku, graudintis, verkslenti, rasyti kokios mes blogos ir tuom viskas pasibaigia iki kito karto.

kaip supranu jum ignoruoti mano zinutes, misija neimanoma? lotuliukas.gif

bet tu jauciu net nepajautei,kaip gerai save nupasakojai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 27 sausio 2020 - 13:57
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 27, 13:53)

Tai, kai jie issikyre, vaikai jau beveik buvo suauge, ir po skyrybu jis augino vaikus is pradziu, jei netycia praleidot sau nepatgius dalykus  biggrin.gif

Ar taves klausiau?
Ar tu gali neatsakineti i kiekviena posta, net ne tau skirta?
Bl, rimtai neda* ista gluse.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 27, 13:56)
Ar taves klausiau?
Ar tu gali neatsakineti i kiekviena posta, net ne tau skirta?
Bl, rimtai neda* ista gluse.

nu va cambal ajau susierzino, sunku su tavim bendrauti, kai nervu sistema tokia silpna, koko B12 pagerk ar susileisk, mazu pades 4u.gif pakviepuok giliai 10 k dabar , paskui rasyk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 27, 13:53)
Nu matai tai as visgi daugiau  biggrin.gif Mano tetis turejo fotoaparata ir pats dare nuotraukas  tongue.gif as dezem turejau ne albumais  biggrin.gif

Kiekvienuose namuose visi turejo fotoparatus.

Na ir kur tos dezes dabar? Pakastos tavo gluskaimy kazkur?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 27, 13:59)

Mano dauguma fotkiu ir skaidriu nuskanuotos
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 27, 13:59)

Tikrai ne kiekvienuose, o kas ir turejo nebutinai naudojo, reikejo ir juosteliu ir t.t. . O nuotraukos dalis pas mane, dalis pas mama, o ka nori paziureti? bigsmile.gif

Cia special for you https://www.youtube....h?v=I7a6aYHdlk4
Tau ritmai reiktu pamedituoti, ramiai pabuti nors dabar gali, vaikas jau uzauges, nusiraminsi gal siek tiek, skirk laiko sau, saves palepininmui mirksiukas.gif 4u.gif ...As tikrai supranu, kaip sunku, kai vyras nepadeda daug, man tai tik trumpas peridoas toks buvo , o tau panasu visas gyvenimas su vyru toks... unsure.gif
Cambala kodel tu vsi su savo vyru gyveni?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 27, 13:56)

bet Ubuntiene, neziurint tam tikru problemu(manau isprendziamu) yra geriausias pasirinkimas bet kuriam vyrui, kuri domina dvasinis artumas su zmona.

Impotentui.

Dvasinis ir fizinis artumai normaliose porose irgi vyrauja. Kada ar tik vienas ar tik kitas - nekazka turbut. Nes ko truksta - ieskosi kitur.
Atsakyti