Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2020 01 27, 12:30)
Labai panasi dabar i besigyriancia fotiku lutuke biggrin.gif .

Nenoriu tavęs gąsdinti. nes cia ne bobute Ummergej. bigsmile.gif

QUOTE(cambala @ 2020 01 27, 12:36)
😂😂😂
1. Montekrista, nu ir nedraugiska tu. Kodel svingeriavai su kazkuo, galejai mums pasiulyti rolleyes.gif .

2. Ka turi given? Sena meiluzi, kuris jos neims, nes neaugins jos vaiku, bet svajoja apie ana vedusi rolleyes.gif  wub.gif .

1. nes tu nesugebetum, Cambala. varai ant Lutukes, bet lovoje taptum dar didesne davatka. brunette.gif

2. taip, Cambala, tu teisi. svajoju ir sirdi vis paskauda laiks nuo laiko. bet tai ką. Oscar Wilde (airiu rašytojas; Lutuke turi gerai žinoti): hearts are made to be broken.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 27 sausio 2020 - 14:52
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 27, 14:21)

Given buvo viduryje savaites, vyras dirbo, nekavojaju jo po lova buk rami  biggrin.gif O santykisu pamatyti per 3 dienas, nu gal tik tu taip sugebi 

Na tai va tavieji santykiai kaip ant delno su sios dienos tema apie tai, kaip vyras turi laika leisti su vaiku -

Savaite tavo vyro namie nera, grizta savaitgaliui ir pasiemes vaikus isvaziuoja pramogaut.
Tai nuo ko jus taip vienas nuo kito pavargstat, kad taip ilsetis reikia? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 27, 14:43)
dar. jei moteris sakytu: as tave myliu, bet nenoriu myletis- jie to nesuprastu. jiems tai tragedija (mano draugo žodžiai).

o tau tai nebutu tragedija? man butu pvz jei vyras nenoretu su manim mylelis,nenoretu manes, tai kokia cia meile? blink.gif Vaikus taip, tevus, seseris mylim, bet ne vyrus/zmonas.

Manau, visiem tai svarbu, bet vis tiek daug zmoniu vertina labiau rysi , o ne vien seksa pati savaime.Todle mes norim ne tik pasitenkinimo, bet ir romantikos, meiles, isklausymo, supratimo ir t.t. visa tai ir pati seks apkelia i kita lygi, ne tik nusilengvinima, kaip wc.

Visgi idomu ka rinktusi dauguma gera partneri, idealu rysi ir supratima, idealu teti/mama, be sekso ar idealu seksa visai be sanykiu, jei butu tik tie 2 pasirinkimai?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 27, 14:45)
galiu ideti savo fotke, tevystes tema... Breznevo laikai, prie Kauno mariu.
Vis tiek neatpazinsit

grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 27, 14:47)
Čia kaip Lutukė, pamatė tėvą pritūpus kalbantį su vaiku ir jai jau čia geras tėvas smile.gif
Sorry, bet ši foto nieko nesako apie tave kaip tėvą. Tu pats tiek prikalbėjai, kad niekas nenorėtų tokio tėvo. Ba, išskyrus Lutukę.

Butent, tos nerimtos, kurioms skirybos - NORM, aisku nenoretu. Nes pavojinga.
O Ubuntiene rimtai i viska ziuri tai nesibaido nereiksmingu dalyku
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 27, 14:47)
Čia kaip Lutukė, pamatė tėvą pritūpus kalbantį su vaiku ir jai jau čia geras tėvas smile.gif
Sorry, bet ši foto nieko nesako apie tave kaip tėvą. Tu pats tiek prikalbėjai, kad niekas nenorėtų tokio tėvo. Ba, išskyrus Lutukę.

matosi,kaip kalba ir kaip bendrauja mirksiukas.gif

Tai visgi su tavim tevas daug uzsiimdavo?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 27, 14:51)
Nenoriu tavęs gąsdinti. nes cia ne bobute Ummergej.  bigsmile.gif
1. nes tu nesugebetum, Cambala. varai ant Lutukes, bet lovoje taptum dar didesne davatka.  brunette.gif

2. taip, Cambala, tu  teisi. svajoju ir sirdi vis paskauda laiks nuo laiko. bet tai ką. Oscar Wilde (airiu rašytojas; Lutuke turi gerai žinoti): hearts are made to be broken.

Bet tai ta ir turi, kai su vedusiu prasidejai.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 27, 14:49)
Nu kam jam, įsivaizduok, kai man merginą imam, ne juokas su dviem rolleyes.gif  biggrin.gif

Vienam sakynyje sugebi sau priestarauti, tai jis santykiauja su kitom moterim ar ne? kaip supratau taip, tai kodel stebejeisi mano pasakymu, kad dulkina kitas ar tik ziuri i jus? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 01 27, 14:54)
Na tai va tavieji santykiai kaip ant delno su sios dienos tema apie tai, kaip vyras turi laika leisti su vaiku -

Savaite tavo vyro namie nera, grizta savaitgaliui ir pasiemes vaikus isvaziuoja pramogaut.
Tai nuo ko jus taip vienas nuo kito pavargstat, kad taip ilsetis reikia? biggrin.gif

Given pas mane buvo pries mazdaug 2 m lotuliukas.gif
Bet tu jai vsi tiek ziuriu pavydi gero meiluzio ar ne? tu kaip ir vyr aturi vaikas uzuagintas, kad ir be didelio tevo demesio, nu bet yra oficialia, o va su kuo pasimyleti ir neturi... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 01 27, 14:58)
Bet tai ta ir turi, kai su vedusiu prasidejai.

O ko tau taip ji uzkliuvo su tuo vedusiu, ziurek Montekristos irgi vedes duodasi su kitom ir cia tau ok viskas? lotuliukas.gif
visgi pavydi pavydi tu gero sekso ir geru meiluziu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 27, 15:04)
Vienam sakynyje sugebi sau priestarauti, tai jis santykiauja su kitom moterim ar ne? kaip supratau taip, tai kodel stebejeisi mano pasakymu, kad dulkina kitas ar tik ziuri i jus? bigsmile.gif
Papildyta:

Given pas mane buvo pries mazdaug 2 m lotuliukas.gif
Bet tu jai vsi tiek ziuriu pavydi gero meiluzio ar ne? tu kaip ir vyr aturi vaikas uzuagintas, kad ir be didelio tevo demesio, nu bet yra oficialia, o va su kuo pasimyleti ir neturi... unsure.gif
Papildyta:

O ko tau taip ji uzkliuvo su tuo vedusiu, ziurek Montekristos irgi vedes duodasi su kitom ir cia tau ok viskas? lotuliukas.gif
visgi pavydi pavydi tu gero sekso ir geru meiluziu  biggrin.gif

Man nerūpi ką dulkina meilužis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 27, 14:58)
matosi,kaip kalba ir kaip bendrauja  mirksiukas.gif

Sakai tavo santykiu su vyru Given( na ar kazkas kitas) per 3 dienas jusu namuose nepamatytu, o cia pamatai parke vyriski tupinti prie vaiko ir jau nesprendi, kad geras tevas bigsmile.gif .
Gluse.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 27, 15:06)
Sakai tavo santykiu su vyru Given( na ar kazkas kitas) per 3 dienas jusu namuose nepamatytu, o cia pamatai parke vyriski tupinti prie vaiko ir jau nesprendi, kad geras tevas bigsmile.gif .
Gluse.

tu iš viso nieko nematydama, tik nuogirdas iš kompo paskaičius apie visų forumiečių gyvenimus nusprendi. Kur jau glušiau? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 27, 15:04)

O ko tau taip ji uzkliuvo su tuo vedusiu

Ne ji uzkliuvo. Idomu stebeti tavo hieniska vapejima, pritariant Given paleistuviavimui, kada cia sugebi nariu vaikus isvadint k* rvinykais ar nares paleistuvemis
Juk jei as pvz parasyciau, kad vakar pasidulkinau su vedusiu vyru, nes anam zmona nedave - tai kaip tu mane pavadintum?

Tiesiog slyksti yra ta tavo kauke, kuria tu uzsidejusi pries Given vaidini. Ir dar keista, kad Given sito nesupranta..
Matomai tikrai labai skauda del to diedo, kad gali net su tokia kaip tu aptarinet.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 27, 14:56)
Butent, tos nerimtos, kurioms skirybos - NORM, aisku nenoretu. Nes pavojinga.
O Ubuntiene rimtai i viska ziuri tai nesibaido nereiksmingu dalyku

Ne, tiesiog dauguma nemano, kad vaikui gerai augti su smurtaujančiu tėvu. Tokiu, kuris jų išsižada lengva ranka.
Atsakyti