QUOTE(given444 @ 2020 01 27, 14:20)
Miela Monteverte, bet juk pati Lutuke prašo jos neginti, ji nieko nepriima asmeniškai
bet tai niekis. keista, kad Montekrista (tokia cool ir "laisva" būdama) man meiluziu stebejosi, tuo pinigu davimu dovanos forma eilinej picerijoj. man, sakau, dar paciai toli iki kai kuriu dalyku. viena vertus, kaip ir sakiau, savo gyvenimu niekuo nenustebinciau. kita vertus - dar visai neseniai teko patirti kai ko, ko cia chebra patyrusios nera.
ir net neplanavau to. 
bet tai niekis. keista, kad Montekrista (tokia cool ir "laisva" būdama) man meiluziu stebejosi, tuo pinigu davimu dovanos forma eilinej picerijoj. man, sakau, dar paciai toli iki kai kuriu dalyku. viena vertus, kaip ir sakiau, savo gyvenimu niekuo nenustebinciau. kita vertus - dar visai neseniai teko patirti kai ko, ko cia chebra patyrusios nera.
Ji negina,nes cia ne vaiku darzelis su kazkokiom aukeltojom,ji tik sudelioja kartais nariu rasomus dalykus i viena eile, kai jie priestarauja vienas kitam, nes vis tiek cia diskutuojam bendrai ir tai ka ji rase, tai rase ne del manes, o del to kad buvo bendra diiskusija paie vyru kabinima panu gatveje
ir parase ji beveik lygiai ta pati, kad tu cia parasei, tik pamenijo kai ka daugiau. Ji ir raso, kad nesiderina Moterkistos postai vieni su kitais, tai ji dorole davatka, kuriai kazkas baisaus jai ja uzkalbins nepazystama svyrukas, tai svingeriautoja ir iv iskrypimus propoguojanti moteris