Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2020 01 27, 15:13)
Ne ji uzkliuvo. Idomu stebeti tavo hieniska vapejima, pritariant Given paleistuviavimui, kada cia sugebi nariu vaikus isvadint k* rvinykais ar nares paleistuvemis
Juk jei as pvz parasyciau, kad vakar pasidulkinau su vedusiu vyru, nes anam zmona nedave - tai kaip tu mane pavadintum?
Tiesiog slyksti yra ta tavo kauke, kuria tu uzsidejusi pries Given vaidini. Ir dar keista, kad Given sito nesupranta..
Matomai tikrai labai skauda del to diedo, kad gali net su tokia kaip tu aptarinet.

tai tu ne man tu Given vis prikisi vedusi vyra ir sena meiluzi lotuliukas.gif
ko Montekristai nerpiskisi vedusio meiluzio ir pati ji istekejusi?

Pateisicnciau, jei vyras jau senai su tavim nieko, tai kiek gali kenteti? mirksiukas.gif tu gal rimtai priimk Monterkistos pasliulima, o tai vsi fantazuoji, fantazuoji, kabiniesi prie kit sex gyvenimu, truksta labai, kaip suprantu ar ne? Tik myletis su vyras, nreikia del to,akd jiem kazkas kazko nedave, o del to ,akd pati to nori ar tu tokio poreikio is vis neturi?

dieve, Given su savo "paleistuvaimu" tik sleptis vienuolyne kur, pries kai kurias cia nares lotuliukas.gif abejoju ar ji nors su vienu vyru, kaip jus gyva pronuske ziurejus.... unsure.gif

o tiesa, tau paleistuvavimas toks labai rimtas dalykas, tokia baisi nuodeme, kad ja taip iskeli? man tai elementari gyvenimo dalis, paleistuvaimas kenkia sveikatai ir tiek, o renkasi kas kaip nori ar sugeba mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 27 sausio 2020 - 15:30
QUOTE(cambala @ 2020 01 27, 15:26)
O tai matuoti ramybes busenoj ar susijaudinusi? Reikia liniuote tada uzvaziuot nusipirkt, nes ner namuose.

gryna senmergė, pimpio neturėjus, net nežino kada matuoti biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 27, 15:28)

Aišku susijaudinusio, nafik jis man bus kabantis? biggrin.gif

Nu va given gal biski teisi - davatka as, net nzn koki matuoti biggrin.gif .
Bet va paskaitai ir pramokti cia daug ko galima rolleyes.gif
Ane, lutuke? O tu nenoretum prisijungt? wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 27, 15:28)
gryna senmergė, pimpio neturėjus, net nežino kada matuoti biggrin.gif  4u.gif

Kaip tu nuo 13 ikos tai tikrai neturejau ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 27, 15:23)
Žavisi, grįžusi pasipasakoju biggrin.gif

o tai ko nedalyvauja? per trumpas? ar per mazai pajegus? kompleksai kamuoja? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 27, 15:32)
o tai ko nedalyvauja? per trumpas? ar per mazai pajegus? kompleksai kamuoja? unsure.gif

Viskas kartu, viskas kartu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 27, 15:32)
Papildyta:

kur jau ten nuo 13, tu kažką maišai, nuo 3 aš, sernmerge tu, nuo 3 biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 27, 15:28)

ko Montekristai nerpiskisi vedusio meiluzio ir pati ji istekejusi?

Todel kad gal mes svingeriausim, jei mano vyras sutiks ir Montekrist tiks jo ilgis mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 27, 15:24)
Svarbu kalbeti akiu lygyje ir tureti fotke su mazu vezimelyje.
Super teciai, tuom viska ir pasakei.

o vargeli tai nei tecio gero turejai, nei vyro, sunku tau kaip suprantu...kad nesugebejai is keliu detaliu nusipiesti teisingo vaizdo, kaip teciai normalus su vaikais bendrauja...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 27, 15:34)
kur jau ten nuo 13, tu kažką maišai, nuo 3 aš, sernmerge tu, nuo 3 biggrin.gif  4u.gif

Ne, tu cia gyreis kad nuo 12-13 su bernais duodavais ir savo pasekmes dabar srebi.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 27, 15:24)
Nu. O laisvalaikiu motinėlę padaužai, prisigeri, grįžti joks  biggrin.gif

Tavo tetis taip dare, kad toks vaizdinys atejo? unsure.gif
Atsakyti
As tai laukiu...kantriai laukiu kada Cambala imes nuotraukike su Indijos migracijos štampu. Kitaip bus aisku, kad jos kelione buvo tik jos nesveikose fantazijose.
Gėda pelėda
Gėda pelėda
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 27, 15:32)
Papildyta:

Nee, aš Lutukės nenoriu. Mylimukę imčiau biggrin.gif turėtų būti įdomu ir karšta su ja rolleyes.gif
Atsakyti