Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 27, 15:34)
o vargeli tai nei tecio gero turejai, nei vyro, sunku tau kaip suprantu...kad nesugebejai is keliu detaliu nusipiesti teisingo vaizdo, kaip teciai normalus su vaikais bendrauja...

nei pimpio nemačius, nieko... vargšė ji iš tikro pas mus. Žiūrėk, tik pamojo jai Montekrista pimpiu ir lekia liežuvį patiesus, nes nemačius niekad biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 27, 15:34)
Todel kad gal mes svingeriausim, jei mano vyras sutiks ir Montekrist tiks jo ilgis mirksiukas.gif .

Bet žinok, tave irgi ragausiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 27, 15:35)
Ne, tu cia gyreis kad nuo 12-13 su bernais duodavais ir savo pasekmes dabar srebi.

nu ką tu? kur aš tau tiek laukčiau. Tik pabėgo tėtis nuo manęs Palngoj ir aš iš karto pabėgau, tiek mane ir matė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 27, 15:28)

, paleistuvaimas kenkia sveikatai ir tiek, o renkasi kas kaip nori ar sugeba mirksiukas.gif

Jei zmones neserga lpl, tai kodel seksas kenkia sveikatai?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 27, 15:32)
Nu va given gal biski teisi - davatka as, net nzn koki matuoti biggrin.gif .
Bet va paskaitai ir pramokti cia daug ko galima rolleyes.gif
Ane, lutuke? O tu nenoretum prisijungt? wub.gif
Papildyta:
Kaip tu nuo 13 ikos tai tikrai neturejau ax.gif .

Tai ,kad mano vyro man pilnai uztenka, skirtingai nuo jusu, bet jus smaginkites 4u.gif Tu net taip senai maciusi savo vyro organa, kad net dydzio nepameni unsure.gif

Tai mes supratom, kad jus abi su Moterkista labai jau velai patrauket vaikinu demesi ir dabar jau nebespejat taskytis....
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 27, 15:37)
Bet žinok, tave irgi ragausiu rolleyes.gif

Ka man pasimatuoti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 27, 16:36)
Nee, aš Lutukės nenoriu. Mylimukę imčiau biggrin.gif turėtų būti įdomu ir karšta su ja rolleyes.gif

O tu vartaisi. Geras tevas savo vaiku kitiems auginti nenumestu, geras seimos galva niekada maziau uz zmona neuzdirbtu. Skudurelis ans pas tave .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 27, 15:38)

taviškei jau nebepakenks daugiau, būk rami. Taigi davai senmerge, atsiverk, laikas jau, vistiek jau žilė galvon biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 27, 15:34)
Viskas kartu, viskas kartu verysad.gif

Uzjauciu ir suprantu tada tave, ka darysi kas belieka tik kitu ieskotis, bet va seima bus kartu neisdraskyta ar ne?
console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 27 sausio 2020 - 15:41
QUOTE(cambala @ 2020 01 27, 15:38)

Pvz galima numirti orgazmo metu.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 27, 15:39)
Tai ,kad mano vyro man pilnai uztenka, skirtingai nuo jusu, bet jus smaginkites  4u.gif Tu net taip senai maciusi savo vyro organa, kad net dydzio nepameni  unsure.gif

Tai mes supratom, kad jus abi su Moterkista labai jau velai patrauket vaikinu demesi ir dabar jau nebespejat taskytis....

Vyro organas nesubruksniuotas centimetrais, issimatavusi nebuvau.
O tai taviskio kiek cm, juk zinai tikriausiai, jus gi " gerai pasimylit" biggrin.gif ?
Atsakyti
Ziuriu cambala inirtingai uzsimerkia pries mano uzklausima biggrin.gif
Pakartosiu

As tai laukiu...kantriai laukiu kada Cambala imes nuotraukike su Indijos migracijos štampu. Kitaip bus aisku, kad jos kelione buvo tik jos nesveikose fantazijose.
Gėda pelėda
Gėda pelėda
Atsakyti