Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 27, 17:05)
Viso kūno bus kitą savaitę ir dar kitą
Gydomasis ir atpalaid
Dievinu galvos masažą, trūkstu biggrin.gif
Oi tingi diena, praleisiu treniruotę, varau paplaukioti. Burbuluose pamirksiu, pirty gal. . Tinginio diena biggrin.gif

Nezinau man tai jei daro tik vienos dalies, tada toks nepasitenkinimas, nes ir kitos dalys nori masazo biggrin.gif

Tai ko ne darbe?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 27, 16:50)
negaliu, kad tu gi labai blogos nuomonės apie visus psichoterapeutus, pati rašei, kad nieko jie ten neišmano. Tai kam kitus siunti? Matai kokia tu išverstaskūrė?

Apie tavo Veryga nekokios. Nes savo nuomone kaip ir ubunte visiems bando ikist.
Bet kitu yra, kreipkis 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 27, 17:05)
<p>Del lovos reikalu jus cia tiek visko prirasete, sunku perskaityti net.
Lutuke vis akcentuoja dvasini rysi, o kuniskas kazkur ten. Ir kad santuokos ant sekso statomos. Nu kur jau? As suprantu, jei butu tuokiamasi kaip anksciau, per pora menesiu, kol dar hormonai galvon trenkia. Dabar gi susituokia velai, viskas daugmaz nusistoveje. smile.gif
As visgi manau, kad zmogus yra kuniskas. Ir mums ypac reikalingi prisilietimai. Net daromi tyrimai kaip apkabinimas veikia sirdies ritma. Vaikams tevu prisilietimai reikalingi kaip oras. Bezdzioniu jaunikliams, ir tiems.
Mano nuomone poros bendravimas veikiamas fizinio artumo (visokio), ir fizinis artumas veikia santykius. Pasakyti, kas svarbiau, kas pirmiau, tas pats, kas nagrineti ar pirmiau, vista, ar kiausinis.
Kyla mintis, kad pas Lutuke kuniskas rysys nustumtas i sona. Labai stipriai.Net kartu nemiegama. Todel ir iskeliamas "dvasinis bendravimas". Ne mums ji cia raso, o sau. Bando pati sau iteigti, kad taip, kaip yra pas juos, viskas gerai. smile.gif
Man dar labai idomu, ka jos vyrs atsakytu i situos klausimus. Ar jam kuniski reikalai irgi butu kazkelintoj ten eilej. Ko tais abejoju. smile.gif

Tau daznai ziuriu kyla labai klaidingu minciu biggrin.gif
Ne, seksas ne kazkur ten, o tai santykiu pasekme, bet ne priezastis, jus vis statot arkli pries vezima mirksiukas.gif . As neskau, kad seksas nesvarbus seimoje, as sakau jis turi buti, po to, kai sukuriami kazkokie rimti santykiai, o ne pries juos, apie eiliskuma sneku.
Santuoka dokumentine mazai ka reiskia, kalbu bendrai apie santykius, zmones uzsiima seksu gana anksti, kaip ten 3 pasimatymu taisykle negirdeta? bigsmile.gif biggrin.gif Apsigyvena kartu gana anksti, bent ka matau aplink save, "padraugauja" kelis menesius ir jau susimeta skudurus. Visas rysys daznai statomas ant potraukio ir sekso suderinamumo, ale tikrinasi doh.gif o paskui ir 50 porc issiskiria, kaip tu manai del ko?

lotuliukas.gif Jo cia didziausia jauciu jum problema,net kartu nemiga lotuliukas.gif
Taip, mano vyrui meile musu pirmoje vietoje, jei taip nebutu, senai butume issilakste i kitas puses, o sekso abiem reikia, ne ka maziau mirksiukas.gif Zinok kriziu buna visur ir pas visus ir miegojimas atskirai tikrai seimoje ne problema, jei visur kitur viskas gerai mirksiukas.gif
Ka tu darytum, jei tavo vyra spradetu knarkti? bigsmile.gif ir cia siaip nera seimos krize, kaip iveiksi krizes su tokias roziniais akiniais? Juk dar tik susituokei, kas bus po 10,15, 20 metu, kaip manai? niekad nebusit susipyke, niekad nepritruks sekso ir t.t.?ar iskart begsi , skirsies, jei kas tik ne taip, jei pajausi nepatogumus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 27 sausio 2020 - 17:34
</p><p></p><p>Lutuke vis akcentuoja dvasini rysi, o kuniskas kazkur ten. Ir kad santuokos ant sekso statomos. Nu kur jau? As suprantu, jei butu tuokiamasi kaip anksciau, per pora menesiu, kol dar hormonai galvon trenkia. Dabar gi susituokia velai, viskas daugmaz nusistoveje. smile.gif
</p><p>As visgi manau, kad zmogus yra kuniskas. Ir mums ypac reikalingi prisilietimai. Net daromi tyrimai kaip apkabinimas veikia sirdies ritma. Vaikams tevu prisilietimai reikalingi kaip oras. Bezdzioniu jaunikliams, ir tiems.
</p><p>Mano nuomone poros bendravimas veikiamas fizinio artumo (visokio), ir fizinis artumas veikia santykius. Pasakyti, kas svarbiau, kas pirmiau, tas pats, kas nagrineti ar pirmiau, vista, ar kiausinis.
</p><p>Kyla mintis, kad pas Lutuke kuniskas rysys nustumtas i sona. Labai stipriai. Net kartu nemiegama. Todel ir iskeliamas "dvasinis bendravimas". Ne mums ji cia raso, o sau. Bando pati sau iteigti, kad taip, kaip yra pas juos, viskas gerai. smile.gif
</p><p>Man dar labai idomu, ka jos vyrs atsakytu i situos klausimus. Ar jam kuniski reikalai irgi butu kazkelintoj ten eilej. Ko tais abejoju. smile.gif
</p>

šiaip aš čia nieko neginu, jei ką, nes pati su vyru miegu, bet žinai, aš nuo vaikystės esu būdama svečiuose mačiusi išskirtų lovų ar miegojimo atskiruose kambariuose. Bet... nesiskiria tie žmonės, gyvena. Ir jei kokia bėda, kartu lieka, sprendžia kaip geba, sugeba. O pažiūrėk į dabartinę kartą: tirai turbūt kartu miegojo, apsiviję, apsikabinę, bet vis girdime po metų kitų: skyrybos, skyrybos...
Tai klausimas dar kiek ten tame bendrame miegojime realiai vertės? Turi būti kažkas daugiau, daug daugiau.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 01 27, 17:28)
Apie tavo Veryga nekokios. Nes savo nuomone kaip ir ubunte visiems bando ikist.
Bet kitu yra, kreipkis 4u.gif .

ne, ne apie jį tu ten kalbėjai. Abejojai daugelio kompetencija, psichiuk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 27, 16:53)

buvo issikyres , atskirai gyveno, tik dokumentu nebuvo beige tvarkytis, ko tu neigi tau tai skaoma fakta ne pirma karta?Tau ci atas pats, kas begti nuo zmonos pasilepus is vienos i kita lova, kaip daro Montekrista tavo drauge? Listeja irgi sake draugavo su vedusiu, ko jai priekaistu nesakai?  bigsmile.gif

Kas nori tas issiskiria dokumentaliai. Reiskia anas nenorejo, ko pasekoje matom kad su zmona ir toliau gyvena.
Kai buvau merga, zinai kiek vedusiu verksleno savo neva blogomis zmonomis ir bande irodyt, kad skiriasi? Bet as ir merga budama proto turejau su vedusiais nesusidet, nors kai kurie ir grazis ir turtingi buvo.

Apie montekrist, tai kaip as sakysiu, gi gal svingeriausim... wub.gif
Kada rase Lisiteja, senokai cia, tai nevyniojus i vata buvau savo nuomone issakiusi.

Ir taip, kiekvieno reikalas gyventi kaip nori, bet kai pas tave dvigubi standartai ir kad cia sitiek issisakiusi apie paleistuvystes vartaisi del Given - tas ir sako, kad gluse besivartanti besmegene esi.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 27, 17:31)

Ka tu darytum, jei tavo vyra spradetu knarkti? bigsmile.gif

Jau sakiau, sutarem, kad mane kumsciuos kai knarkiu.
Kartais parenku poza, o kartais pavargsta boksutis ir uzmiega. Bet kartu miegam, tai labai svarbu
Atsakyti
</p><p></p><p>Lutuke vis akcentuoja dvasini rysi, o kuniskas kazkur ten. Ir kad santuokos ant sekso statomos. Nu kur jau? As suprantu, jei butu tuokiamasi kaip anksciau, per pora menesiu, kol dar hormonai galvon trenkia. Dabar gi susituokia velai, viskas daugmaz nusistoveje. smile.gif
</p><p>As visgi manau, kad zmogus yra kuniskas. Ir mums ypac reikalingi prisilietimai. Net daromi tyrimai kaip apkabinimas veikia sirdies ritma. Vaikams tevu prisilietimai reikalingi kaip oras. Bezdzioniu jaunikliams, ir tiems.
</p><p>Mano nuomone poros bendravimas veikiamas fizinio artumo (visokio), ir fizinis artumas veikia santykius. Pasakyti, kas svarbiau, kas pirmiau, tas pats, kas nagrineti ar pirmiau, vista, ar kiausinis.
</p><p>Kyla mintis, kad pas Lutuke kuniskas rysys nustumtas i sona. Labai stipriai. Net kartu nemiegama. Todel ir iskeliamas "dvasinis bendravimas". Ne mums ji cia raso, o sau. Bando pati sau iteigti, kad taip, kaip yra pas juos, viskas gerai. smile.gif
</p><p>Man dar labai idomu, ka jos vyrs atsakytu i situos klausimus. Ar jam kuniski reikalai irgi butu kazkelintoj ten eilej. Ko tais abejoju. smile.gif
</p>

Pritariu 4u.gif
As aplamai nesuprantu to "dvasingumo" priespastatymo "kuniskiem" poreikiams.

Ne karta rasiau, as paziureciau, ka neva dvasingieji darytu, jei savaite negaletu issitustinti. Bet juk cia taip nedvasinga, fiziologija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 27 sausio 2020 - 17:41
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 27, 17:39)

ne, ne apie jį tu ten kalbėjai. Abejojai daugelio kompetencija, psichiuk mirksiukas.gif

Ikelk, ciuciuk.
Papildyta:

</p>

Labai taikliai parasei.
Jos vyrui pirmoj vietoj kuniski malonumai. Juk rase, kad vyras sake, jog jei butu sekso ir pikantisku dalykeliu - daugiau namuose padetu.
Atsakyti
au au, cambala. Todėl ir nepasigydai biggrin.gif
QUOTE(cambala @ 2020 01 27, 17:41)
Ikelk, ciuciuk.

cambala 2014 04 02, 12:53
Paskelbta: #191
O kas yra psichoterapeutes? Jos gal zino del kokiu negeru miciu jas asmeniskai grauzia sazine. Nors ir issimoksliusios iki psichoterapeutes, bet kalbeti uz visus zmoes, kodel jie jaucia sazies grauzati, negali.
As pvz kartais normaliai pavarau ant mamos, , prisneku tikrai negeru dalyku, bet pykciui nuslugus, visgi suprantu, kad tai tik zodziai, kurie isprusta pykcio metu ir tai visiskai nieko bendro neturi su sazines grauzimu.

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 27, 17:39)
Kas nori tas issiskiria dokumentaliai. Reiskia anas nenorejo, ko pasekoje matom kad su zmona ir toliau gyvena.
Kai buvau merga, zinai kiek vedusiu verksleno savo neva blogomis zmonomis ir bande irodyt, kad skiriasi? Bet as ir merga budama proto turejau su vedusiais nesusidet, nors kai kurie ir grazis ir turtingi buvo.

Apie montekrist, tai kaip as sakysiu, gi gal svingeriausim... wub.gif
Kada rase Lisiteja, senokai cia, tai nevyniojus i vata buvau savo nuomone issakiusi.

Ir taip, kiekvieno reikalas gyventi kaip nori, bet kai pas tave dvigubi standartai ir kad cia sitiek issisakiusi apie paleistuvystes vartaisi del Given - tas ir sako, kad gluse besivartanti besmegene esi.

taip sutinku, bet visgi tai gi ne tas pats, kas miegoti su zmona ir begti pas meiluze pasisplepus ar ne taip?
Tai tu , oo as? ar man liva? sakiau,kad as manau moterys pacios del to nelaimingos, ju gal saviverte maza, kad taip sutinka, tik tiek, bet smerkti ar tyciotis, kaip tu pvz is Given nematau prasmes. mirksiukas.gif Butent as ir kalbu bendrai apie paleistuvystes, o ne apie konkrecius zmones. mirksiukas.gif

radau jum daina vakarui su Montekrista https://www.youtube....o...sko&index=1 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 27, 17:31)
As neskau, kad seksas nesvarbus seimoje, as sakau jis turi buti, po to, kai sukuriami kazkokie rimti santykiai, o ne pries juos, apie eiliskuma sneku.
Santuoka dokumentine mazai ka reiskia, kalbu bendrai apie santykius

O tai kai kurei savo tema, tai jusu nebuvo sukurti kazkokie rimti santykiai? Tipo seima, vaikai. Juk 15 metu jau kartu buvot. Ir po to bac, rasai, kad vyras gert pradejo, buna grubus, negauna to ar ano.
Viskas cia aisku - tau tokio kaip sekso gali nebut, tau nereikia, o tavo vyrui reikia. Jus seksualiai nesuderinama pora ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 27, 17:40)
Jau sakiau, sutarem, kad mane kumsciuos kai knarkiu.
Kartais parenku poza, o kartais pavargsta boksutis ir uzmiega. Bet kartu miegam, tai labai svarbu

As taip dariau seniau, judindavau, apsukdavau ant sono vyra, Bet dabar jau nebevalioju fiziskai issimiegoti, o knarkia jis stipriau, Tai jei netycia uzmiegam po geros nakties, tai paskui as prabudnu paryciais kokia 4-5 ir tada jau nebeuzmiegu del knarkimo, tada einu i savo ar jo lova miegoti toliau biggrin.gif Po gimdymo mano miegas pasidare labai jautrus as ne tik del knarkimo as ir del prisilietimu prabudnu, tai su kazkuo issimiegoti misija neimanoma biggrin.gif
Man svarbiau kartu buti, prisiglaudus budravimo fazeje, o ne miegojimo.
Atsakyti