Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 30, 12:37)
Pilna kompleksu,  nu sakes....

?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 30, 13:31)
o kam gerti ta taure tada, jei tau jokio poveikio? isgerk sulciu bus ir skaniau ir sveikiau, kam tas sugedusias sultis gerti? lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

Kas tau neskanu, kitam gal labai skanu.
O apie sveikuma tau given isdeste, kiausiniu valgytoja tu biggrin.gif

Va cia pavyzdys, kaip tu niekam nieko cia "neliepi" daryt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 30 sausio 2020 - 12:41
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 30, 11:57)
Na suprask logika. Tai juk paprasta. Isivaizduok nueini kur o ten papuga kalba apie filosofijas. Na pagalvotum, cia kazkas nesueina ta papuga ar ismokino standartiniu fraziu ar kokius zenklus jai rodo, nu negali papuga protauti...

Tai klausai ir laukit kol paaiskes kur triukas. Taip ir su moterim protingom, skaitai ir tikiesi, kad islys tikroji prigimtis

TAvo pvz. yra alogiskas, tinka tik kalbetojams-rasytojams kaip tu (tau paciam negeda, tokius pvz. apteikineti?), bet ne klausytojams. Arba tu isties nesi normaliai diskutaves apie filosofija (pats bent zinai ka tai reiskia), kad pasirinkai papuga. Pagaliau, papugos galimybes yra ribotos, tam kad galetu RIMTAI-LOGISKAI diskutuoti.

TAi, va, protingos moterys, skaitydamos tavo pvz. dazniausiai stebisi tamstos alogiskumu, o ne papugos ismoktomis frazemis. Cia matyt tau laikto reikia, kol tai suvoks, protinga moteris iskarto suvokia, ir skiria pelus nuo grudu.
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2020 01 30, 13:31)
Aš irgi neturiu poreikio pienui jau kelerius metus smile.gif Bet sviesto neatsisakau. Dar man skanu košė su kokosų sviestu. Bet kai kuriems nepatinka tas skonis. Man netgi sorų sūri košė skanu su kokosu.

O man “užplaukia”. Ypač gerai pieno / ledų / braškių kokteiliai. Pasidarai ir mėgaujiesi, kokiu geru puslitriu.
Atsakyti
Megstu vyna derinti su maistu. Na patinka uzsiskaninti valgoma maista vynu. Kad suprastu neva negeriantys, juk slakstome citrinos sultymis maista, tam kad suteikti, pagyvinti, atsklesiti ir t.t. vartojamo patiekalo skoni, analogiskai ir su vynu. Paziztu zmones, kuriem citrina nebutina, itariu, analogiskai ir su vynu. Bet tai tikrai nereiskia, kad tai negerai, ar blogai. Kiekvienam savo.

Megstu gurksnoti GERA vyna vakarais, va taip, siaip be jokios priezasties. Taip ramiai sedi, ziuri i zidini, ir gurksnoji, vien savo malonumui, skanauji.

Uzbegant uz akiu, tai darau tikrai ne kasdiena ir ne kas savaite...
O slakelis gero konjako i kava, ar tarkim Rigas balzams i arbatele...
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2020 01 30, 12:52)
O man “užplaukia”. Ypač gerai pieno / ledų / braškių kokteiliai. Pasidarai ir mėgaujiesi, kokiu geru puslitriu.

Man irgi tokiom bangom uzeina.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 01 30, 12:52)

Na ok, prieš MM užsinoriu kartais ledų! Nykštuko braškinių būtent smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 30, 12:42)
protinga moteris iskarto suvokia, ir skiria pelus nuo grudu.

Zinoma, protingas zmogus skiria turini nuo formos/ipokavimo. Todel supakavus atgrasiaii gera daikta, protingas zmogus suvoks, ka d tai padaryta, kad kvailiai neimtu.

Sakysim laukuose pristato baidykliu kad pauksciai nelestu deriaus. Grudai nuo to nepablogeja.

Taip ir as... rodau zenklus koks esu blogas, pavojingas. Cia tik tam kad pabaidyti varnas
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2020 01 30, 12:59)

Maciau ledus is pieno pakaitalo, taip pavarciau rankoje ir padejau. Pasirinkau tradicinius.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 30, 12:59)
Zinoma, protingas zmogus skiria turini nuo formos/ipokavimo. Todel supakavus atgrasiaii gera daikta, protingas zmogus suvoks, ka d tai padaryta, kad kvailiai neimtu.

Sakysim laukuose pristato baidykliu kad pauksciai nelestu deriaus. Grudai nuo to nepablogeja.

Taip ir as... rodau zenklus koks esu blogas, pavojingas. Cia tik tam kad pabaidyti varnas

Man tas tavo poreikis nesuprantamas, pries ka cia maivytis ir vadinti. Kvaila ir tiek.

Ir aplamai, nesurpantu, kam patkuoti gera daikta "blogai". Velgi nesamone, nenori, neparduok.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 30, 13:54)
Megstu gurksnoti GERA vyna vakarais, va taip, siaip be jokios priezasties. Taip ramiai sedi, ziuri i zidini, ir gurksnoji, vien savo malonumui, skanauji.

Aš mėgstu Spritz’ą. Vat tikrai sedesiu ir kiekvieną mielą dieną išgersiu. Arba weisse hexe. Arba dar ką nors. Sugalvosiu.
Papildyta:
QUOTE(Kristi_na @ 2020 01 30, 13:59)

Eeeeemmm ne. Praėjusią vasarą surizikavau, nusipirkau ledų mašiną. Turiu dar Smetonos laikų receptų knygą, o ten leduuuuuuų receptų.
Tai vat darėm visokių kokių. Kas tik užplaukdavo.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 30, 12:54)
Megstu vyna derinti su maistu.

Su pelesiniu suriu pvz. Skanauji suri, ikvepi vyno aromato ir uzsigeri.
Kad man kas pries 20 metu butu pasakes, kad pelesinis suris patiks...😂.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 30, 13:02)
Ir aplamai, nesurpantu, kam patkuoti gera daikta "blogai". Velgi nesamone, nenori, neparduok.

Nesinori bereikalingo demesio is tu kuriu demesys nedomina.
Atsakyti

isgerk sulciu bus ir skaniau ir sveikiau, kam tas sugedusias sultis gerti? lotuliukas.gifmirksiukas.gif

Vynas lyginamas su sugedusiomis sultimis?

Šios dienos topas😂

Gal gero vyno,geroj aplinkoje,ir su geru sugerovu neteko gerti?

Atsakyti