QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 30, 11:16)
As nieko nenoriu pasirodyt, sakau, kaip yra ir ka as matau.
Kalbu apie vyrus, geriancius kaip tavo gere, kad iki tiek, jog trukde jums kartu gyventi, pareidavo smirdintis, grubus ir panasiai. Taure prie vakarienes as neskaitau, kad yra gerimas. Pietieciai jau per pietus vyna siurbcioja. Anglai per savo barus kaip pereina, uztenka vien foto pasiziuret o kas gyvai mate, sake Lt to tikrai nebuna, kad mergos girtos ant saligatviu voliojasi ir sisioja vidury gatves. As bent nemaciau, o siaip maciau Lt daug ko. Skandinavai nemazai geria, bet jie geria silpna alkoholi.
Ir taip aisku, kad pasakymas "vyras bent negeria" yra apie tai, kad negrizta reguliariai su kvapeliu, piktas ir grubus, neprageria pinigu.
O statistika tai oficialus melas, juk pati nuolat keli nepasitikejima skaiciams ir tyrimams, tad klausimas, kiek joje tiesos. Vien jau ko vertas "teigiamas" pokytis po verygizacijos. Neva praejo savaitr po draudimu, o jie jau paskelbe teigiamus sveikatos pokycius. Net paciam alkoholikui aisku, kad sveikatos pokyciai blaivinant visuomene ateina letai.
O man trukdo bet koks gerimas, man nemalonu su apsvaigusiu zmogum net bendrauti, jau nesneku, kai tai nuosavas vyras ir smirdi nuo vienos taures irgi man.
Be to buvo parasyta zodis negeria, tai negeria, man reiskia, negeria is vis.
Skaiciai sako savo, nepriklausomai nuo to,kas ka kur mate. Niekad neabejojau statistikom, nei moksiniai irodytais tyrimais, tik i juos itnkamai ziureti reikia, visgi tai atspindi realybe, kaip bebutu, jei nesuklastota aiksu. As nebutinai tikiu mokslinem teorijom, hipotezem ir nebutinai tikiu tik tuom ,aks irodyta moksliskai.
Lietuviai pirmauja pasualyje, visame pasaulyje, supranti, tokia mazyte salis.

Bet as gi rasiau visoje europoje panasios bedos, deja. bet kol kas lietuviam tikrai nera kuom didziuotis toje srityje ir neigti, ka parasiau irgi nera prasmes, Tu pati sakei, kad gereja situacija, o dabar sakai, kad gereja labai letai, tai as gi ta pati sakau, kad gereja, bet labai letai, tai kam priestarauji?
As jau nebegaleciau su gerianciu zmogum, kad ir po taure per savaite, nera malonu, ziureti i tokias akis.