Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 30, 16:18)
.
Nu va pasirodo didzioji dauguma gerianciu cia, o Mylimuke stebisi kokioj as aplinkoj gyvenau Lietuvoje lotuliukas.gif va tokioj ir gyvenau, kur zmonem norma isgerineti.  unsure.gif

Tavo aplinkoj norma po kelis litrus isgerineti. Tikrai stebimes siais gebejimais, mes tiek nepajegus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 30, 16:19)
Teisinkis kiek nori, nedirbai tu normaliam restorane.  biggrin.gif

O tu dirbai?
Ar bent pro slenksti buvai perzengus, kad nuotrauka pasidaryrum greitai?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 30, 15:19)
Teisinkis kiek nori, nedirbai tu normaliam restorane.  biggrin.gif

geda psidare ar ne kad nesigaudai, o aiskini cia kazka, As siaip dirbau 4 restoranuose mirksiukas.gif ir kad ir kaip tau liudna butu jie visi buvo geri, vienas isikirtinai geras, posh toksai, jau man per posh net, kur klientai net vandens sau neisipildavo, Prancusu siaip, buciau ilgiau isdirbusi buciau gal prancuziskai pramokusi, vein pavadinimai ten maisto sakinys lotuliukas.gif bet maistas jame man labiausiai nepatiko is visu biggrin.gif artimesne man italu virtuve.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2020 01 30, 16:21)
Tau tai ne trylika o ketvirta desimtis,  pasakas seki kaip rusu laikais  biggrin.gif

Oi kaip tu noretum dar pabut mano metu, wub.gif bet nebegali jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 30, 16:21)
Tavo aplinkoj norma po kelis litrus isgerineti. Tikrai stebimes siais gebejimais, mes tiek nepajegus  biggrin.gif

Pas tave priklauso koks jobaris su tavimi tuo metu. Negi netaip? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 30, 16:22)
geda psidare ar ne kad nesigaudai, o aiskini cia kazka,  As siaip dirbau 4 restoranuose  mirksiukas.gif ir kad ir kaip tau liudna butu jie visi buvo geri, vienas isikirtinai geras, posh toksai, jau man per posh net, kur klientai net vandens sau neisipildavo, Prancusu siaip, buciau ilgiau isdirbusi buciau gal prancuziskai pramokusi, vein pavadinimai ten maisto sakinys lotuliukas.gif bet maistas jame man labiausiai nepatiko is visu  biggrin.gif artimesne man italu virtuve.

Man geda? Ne as gi klientus apgaudinejau ir dar didziavausi del to. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 30, 15:21)
Tavo aplinkoj norma po kelis litrus isgerineti. Tikrai stebimes siais gebejimais, mes tiek nepajegus  biggrin.gif

Cia idomucia apie kelis liltrus pradejo ir siaip sulciu, o kad jum taip sussisviete, tai jusu bedos, bet nezinoti, kad Lietuvoje bambaliais kai kas geria alau, tai jau is namu neiseiti ir akis smeliu uzsipylus gyventi biggrin.gif Bet aisku alkoholikai visada sako, kad jie mazia isgeria, me stik biski, dozuotai, su saiku, juokdares lotuliukas.gif Kaizn pe rmets kiek litru isgeriat alkoholio? ar ne litrais skaiciuojat? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 30, 16:22)
Oi kaip tu noretum dar pabut mano metu,  wub.gif bet nebegali jau biggrin.gif

Kai buvau tavo metu as buvau istekejusi biznio savininke. O tu kas - pašalpinė.
Jau prie manes bet kokiu atveju nedasoksi - nei savo metu, nei mano
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 30, 15:24)
Man geda? Ne as gi klientus apgaudinejau ir dar didziavausi del to.  biggrin.gif

geda, kad neskiri kabaku ir restoranu biggrin.gif
Nu ir ne as mirksiukas.gif paminejau kaip fakta, kad taip buna, o kad tu ten pripaisei kazka prie tai ne mano bedos.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 30, 15:14)
Tau tik visus sekt ir ciokint.
Siaip tai restoranu ir kaviniu konkurencija didele. Ir svarbus klientu atsiliepimai. Juk isgerus jazkokio primakaluoto vyno, zinovas gali pasiskusti. Niekas nerizikuoja tokiais dalykais, nebent tavoji ubunte landynese dirbusi indu ploveja.
Ir siaip yra pamainos vadovai, priziuri jie tvarka.

Kazkada valgem kinu restorane ir vyras tarp ryziu rado akmeneli( matomai ne restorano kalte net buvo, o ryziu pirmines fasavimo vietos. Tai atsiprase, pakeite ryzius ir sask apmoket nereikejo.

O tau visur buu vaidenasi, kamerom apsistacius tyliai, bet lijant garsiai mazai dvarniaskai.

Apie tai ir kalbėjau, restorane ne tik vynai tiekiami ir ne griežtai nustatyti robotai įdarbinti, o žmonės, tik žmonės. Net nuo akmenėlių niekas neapsaugotas, jau nekalbu apie tai, kad užknistų tokia nudvėsus kėša kaip tu virėją ir pvz. spjautėlėtų tau tarp kokių austrių, kad net nepastebėtum biggrin.gif
Žodžiu, nebevaidink čia pilių karalienės ir nepezėk nesąmonių kaip jau restorane tai kažžžžkas ten
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 30, 15:25)
Kaizn pe rmets kiek litru isgeriat alkoholio? ar ne litrais skaiciuojat? biggrin.gif

ZInoma litrais...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 30, 15:25)
Cia idomucia apie kelis liltrus pradejo ir siaip sulciu, o kad jum taip sussisviete, tai jusu bedos, bet nezinoti, kad Lietuvoje bambaliais kai kas geria alau,  tai jau is namu neiseiti ir akis smeliu uzsipylus gyventi  biggrin.gif  Bet aisku alkoholikai visada sako, kad jie mazia isgeria, me stik biski, dozuotai, su saiku, juokdares lotuliukas.gif Kaizn pe rmets kiek litru isgeriat alkoholio? ar ne litrais skaiciuojat? biggrin.gif

Bet žinok rimtas bajeris. Draugės tėvukas buvo jau tokią stadiją pasiekęs, kad bambalių nebereikia. Trys gurkšniai alaus ant tuščio ir gatavas jau.
Atsakyti