Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

ZInoma litrais...

Silpnai,labai silpnai.Aš savo išgertą vyną statinėmis matuoju.🤔

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 30, 15:33)
Apie tai ir kalbėjau, restorane ne tik vynai tiekiami ir ne griežtai nustatyti robotai įdarbinti, o žmonės, tik žmonės. Net nuo akmenėlių niekas neapsaugotas, jau nekalbu apie tai, kad užknistų tokia nudvėsus kėša kaip tu virėją ir pvz. spjautėlėtų tau tarp kokių austrių, kad net nepastebėtum biggrin.gif
Žodžiu, nebevaidink čia pilių karalienės ir nepezėk nesąmonių kaip jau restorane tai kažžžžkas ten

Oo, matomai is savo isteriju kai susinervuoji cia sm ar kai kazka atrandi sugyventinio telefone, taip elgiesi - islieji savo nervus. Neveltui nieks tavesci darba nepriima, kad tenka papildus platint.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 30, 15:39)
Oo, matomai is savo isteriju kai susinervuoji cia sm ar kai kazka atrandi sugyventinio telefone, taip elgiesi  - islieji savo nervus. Neveltui nieks tavesci darba nepriima, kad tenka papildus platint.

Žemė kviečia Marsą, rašau tau dabar iš savo darbo, iš savo kabineto pleasantry.gif
nespręsk pagal save, flioooriste
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2020 01 30, 15:21)
Tau tai ne trylika o ketvirta desimtis,  pasakas seki kaip rusu laikais  biggrin.gif

Prie ko jos metai, kai eilini oarta apsikvailinai, zinove tu.
Matomai restoranas tik tau pasvajit, jei net nezinai kad juose pas mus nerukoma.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 30, 15:39)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72597654" data-time="1580391322"><div><p>ZInoma litrais...</p></div></blockquote><p>Silpnai,labai silpnai.Aš savo išgertą vyną statinėmis matuoju.🤔</p>

as voniom biggrin.gif biggrin.gif

o siaip kazkoks bajeris, kad kiekvienas savo gyvenime turime savo vonia isgerti. Tai matyt lutuke jaunystej daug gere, savo vonia jau isgere, dabar pamokslauja tiems, kas tos vonios ne neipuseje biggrin.gif biggrin.gif

va kokia seimo nare Moku bendrauti su advokatais, moku bendrauti su žiniasklaida, laimėjau teismą, galiu pamokyti Seimo narius, kaip gyventi su vienu vyru trisdešimt metų biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žu žu: 30 sausio 2020 - 15:47
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 30, 15:25)
Cia idomucia apie kelis liltrus pradejo ir siaip sulciu, o kad jum taip sussisviete, tai jusu bedos, bet nezinoti, kad Lietuvoje bambaliais kai kas geria alau,  tai jau is namu neiseiti ir akis smeliu uzsipylus gyventi  biggrin.gif  Bet aisku alkoholikai visada sako, kad jie mazia isgeria, me stik biski, dozuotai, su saiku, juokdares lotuliukas.gif Kaizn pe rmets kiek litru isgeriat alkoholio? ar ne litrais skaiciuojat? biggrin.gif

Tu su vyru sampes butelio per Naujus neissaunat? O per Valentino diena jus nepasedit romantiskai su taure vyno?
Kodel bijai atsakyt i klausima?
Tidel, kad taip baisiesi vyno taure, kad zinai, jei paragausit - vel is savo alkoholio liuno neislipsit. Senai cia tau raideles pinesi.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 30, 15:41)
Žemė kviečia Marsą, rašau tau dabar iš savo darbo, iš savo kabineto pleasantry.gif
nespręsk pagal save, flioooriste

Aha, ir ciucius prie kojos ir sugyventinis prie kojos mokosi biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 30, 16:27)
geda, kad neskiri kabaku ir restoranu  biggrin.gif
Nu ir ne as  mirksiukas.gif paminejau kaip fakta, kad taip buna, o kad tu ten pripaisei kazka prie tai ne mano bedos.

Neisivartysi vis tiek niekaip, kad apgaudinet klientus yra normalu mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti

va kokia seimo nare

Eina sau,juodas humoras gal? :oh:​ Gerai,kad moterims neplanuoja vienoje vietoje skaitiklių įmontuoti.

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2020 01 30, 15:26)
Kai buvau tavo metu as buvau istekejusi biznio savininke.

Wow bigsmile.gif , net eidavai su chemija wc savo uk sveist? Kas per biznis, kad duonai neuzteko?
Papildyta:
QUOTE(Žu žu @ 2020 01 30, 15:46)

va kokia seimo nare  Moku bendrauti su advokatais, moku bendrauti su žiniasklaida, laimėjau teismą, galiu pamokyti Seimo narius, kaip gyventi su vienu vyru trisdešimt metų biggrin.gif  biggrin.gif

Lutukes pati mylimiausia Politike bus biggrin.gif . Turbut ir kaip Prezidente patiktu rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(Žu žu @ 2020 01 30, 16:46)
as voniom  biggrin.gif  biggrin.gif

o siaip kazkoks bajeris, kad kiekvienas savo gyvenime turime savo vonia isgerti. Tai matyt lutuke jaunystej daug gere, savo vonia jau isgere, dabar pamokslauja tiems, kas tos vonios ne neipuseje  biggrin.gif  biggrin.gif

va kokia seimo nare  Moku bendrauti su advokatais, moku bendrauti su žiniasklaida, laimėjau teismą, galiu pamokyti Seimo narius, kaip gyventi su vienu vyru trisdešimt metų biggrin.gif  biggrin.gif

Tiesa, kaunietė gerokai pasimetė, kai iš laidos vedėjos sužinojo, kad Seimo nario atlyginimas jai būtų mokamas iš mokesčių mokėtojų pinigų.
biggrin.gif

Iki tol matyt mane, kad pinigus is Marso siuncia. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 30 sausio 2020 - 15:55
QUOTE(cambala @ 2020 01 30, 15:50)
Tu su vyru sampes butelio per Naujus neissaunat? O per Valentino diena jus nepasedit romantiskai su taure vyno?
Kodel bijai atsakyt i klausima?
Tidel, kad taip baisiesi vyno taure, kad zinai, jei paragausit - vel is savo alkoholio liuno neislipsit. Senai cia tau raideles pinesi.
Papildyta:

Aha, ir ciucius prie kojos ir sugyventinis prie kojos mokosi biggrin.gif .

klausyk, tu neišsiduok taip. Tu tų visų švenčių taip ir lauki, kad tada niekas alko kiekių nematuoja, tai sriūbiji po stalu sėdėdama laiminga visa, su sypsena biggrin.gif

tai ne žinok, voljere sėdės kur vienas. Mano darbo vieta visai prie namų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2020 01 30, 16:26)
Kai buvau tavo metu as buvau istekejusi biznio savininke. O tu kas -  pašalpinė.
Jau prie manes bet kokiu atveju nedasoksi -  nei savo metu,  nei mano

Oi kaip tu noretum but dar jauna ir grazi, oi kaip noretum biggrin.gif
Atsakyti