Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2020 01 31, 11:49)
Moonte, nu bet kaip taip galima reaguoti į žmogų internete? čia juk nesveika visomis prasmėmis šitaip ax.gif aš suprasčiau, kad jis kaip kokia debė cambalinė asmeniškai jūsų šeimą užkabinėtų ar jus. Rašytų jums: skėskis, aš ateinu išsitraukęs savo galą. Nu tai suprasčiau reakciją, o dabar žmogus tiesiog sau plepa kas jam ant liežuvio apskritai ir tiek biggrin.gif

As ssuprasciau, kad zmogus turi savo nuomone. Dabar net nesupranta apie ka as...

Meile is pareigos, va kas pakasta. Bet irgi, juk neprasau mane mylet. Esme koncepcijos suvokime. Po to ja galima atmesti, priimti ar tiesiog pagalvoti.
Suvokimo nerasta, kartojamos kazkokios primityvios klises
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 31, 11:56)
nereikia patiems iš veganų kaži ko daryti smile.gif juk yra skirtumas imti ir skersti nieko dėtą gyvūną, ypač gyvenant pertekliniu 21 amžiaus laiku. Auginti jį specialiai, po to žudyt ar brautis į jų teritorijas, miškus pvz. ir ten pyškinti dėl ėdesio.
Kitas dalykas būtų, jei veganas sau taikiai eitų kad ir to paties miško keliu ir iš niekur nieko pultų jį sakykim meška, nors jis nei artinosi prie jos vaikų ar jos pačios. Tai negi galvoji veganas toks durnas ir jei tik kažkaip galėtų nesigintų?
Taip ir kare. Nu jei tave puola, tai koks jau skirtumas kas tu, gintis reikia. Žinoma, bus visada tokių kurie pasiduoda, besimelsdami miršta ar pan., bet nemanau, kad tai susiję su žmogaus mityba, greičiau apskritai su kažkokiu keistu tikėjimu ar pan.

Bet, kad dabar daugiau lietuviu kareiviu vyksta i uzsieni i karus, kurious butent ir pradeda nato, o ne gina tik savo sali, manau, tai labai didelis skritumas. Arba kaip seniau pvz buvo vezami i Afganistana irgi.

Pritariu, kad reikia save ginti, bet va pulti kitus zmones?ar tirkia pvz negali buti isimciu neiti i kariuomene, jei esi pries kara? o savigynos galima ir asmeniskai ismokti ir tam tirkia neuzteks 9 menesiu, tam reikai nuolat treniruotis.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 31, 11:54)
jo as ziauriai priklasoma nuo savo kompiuterio su kuriuo dirbu, nes uz darba gaunu pinigus, kurie man reikalingi  biggrin.gif Kartais rimtai gailiusi, kad baigiau tuos mokslus ir perejau i ta sriti, buciau sau ramaii dirbusi retsorane, fun grynas ,palyginus su dabartiniu darbu, kur 24 val kartais apie tam tirkus dalykus mastai, niekur, net namie nera atsipalaidavimo, unsure.gif  nes kompa turi visada salia ir dar smegenys vis su galvoja,o gal taip ta probelma ispresti  bigsmile.gif
cia tu gal suprasi sita jausma  biggrin.gif

As del to dirbu kada uzsinoriu, na gal 50 procentu laiko.
Galiu ir is pareigos pagal laika, bet tada rezultatai bus prasti.
Reikia tiesiog pasidaryti laiko kitur.

Cia kaip su davimu... Galima duoti, galima pilnavertiskai dirbti, skirtingi rezultatai, o po to atsiimi uz varga tiksliau sugebejima nusiteikti kada reikia "duoti" ir nusteikima kaip norisi
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 31, 12:03)
As del to dirbu kada uzsinoriu, na gal 50 procentu laiko.
Galiu ir is pareigos pagal laika, bet tada rezultatai bus prasti.
Reikia tiesiog pasidaryti laiko kitur.

Cia kaip su davimu... Galima duoti, galima pilnavertiskai dirbti, skirtingi rezultatai, o po to atsiimi uz varga tiksliau sugebejima nusiteikti kada reikia "duoti" ir nusteikima kaip norisi

as panasiai, va rytia labai nedarbingi, naktys labai biggrin.gif

duoti ar neduoti stai kur klausimas lotuliukas.gif
Papildyta:
Labai idomus ekperimentas, kuris parodo zmoniu tikruosius veidus, labai pasirode panasu i foruma si, aisku ci a saugu visiem, bet idomu ka zmones visgi gali pasakyti kitam, kai sedi toli ir islieka anonimiski.
Labai drasi moteris...
https://www.youtube....h?v=xTBkbseXfOQ
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 01 31, 11:36)
Pakalbam apie Kantą. Kažkodėl antrą dieną šita mintis sukasi.

Neseniai perskaičiau tokią knygutę "Dienos ritualai. Kaip menininkai dirba"-daaaaug žmonių žymių ir jų dienos ritualai visokie surašyti, visai smagu buvo skaityti. Nžn kiek ten procentų tiesos smile.gif
Kantas buvo minimas kaip tas, pgl kurio įpročius galima nustatinėti laikrodį. Labai "suplanuotas/abstraktus/viengungio gyvenimas".
Taigi, jis keldavosi 5 ryte, išgerdavo arbatos, surūkydavo pypkę, ruošdavosi dienos paskaitoms ir šiek tiek rašydavo. Iki 11 paskaitos. Pietūs kavinėje. Mėgo gerai iškeptą mėsą ir gerą vyną. Pietaudamas bendraudavo su miestelėnais ir draugais. Eidavo pasivaikščioti. Po to su savo draugu vienu ar kitu diskutuodavo. Miegoti eidavo visada 10 valandą.

Ar aš suprantu tai, ką Kantas parašė? Manau, kad tai vienas sudėtingiausių filosofų..
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 31, 12:05)
as panasiai, va rytia labai nedarbingi, naktys labai  biggrin.gif

As niekada nedirbau tokio darbo ofisuose. 1999 metais kai pradejau, internetas buvo letas, gal 28kbps, tai nuvaziudavau i darba su kietu disku ir ikisdavau, po to viska pasiimdavau namo porai dienu.

Paskui kai interneto greitis padidejo, tai imanoma mazai rodytis darbe
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 31, 12:13)
As niekada nedirbau tokio darbo ofisuose. 1999 metais kai pradejau, internetas buvo letas, gal 28kbps, tai nuvaziudavau i darba su kietu disku ir ikisdavau, po to viska pasiimdavau namo porai dienu.

Paskui kai interneto greitis padidejo, tai imanoma mazai rodytis darbe

na taip, kai as turesiu normaliai patirties irgi dirbsiu is namu, o jau link to ir eina darbovetes daug kur. O dabar vis tiek dar reikia vaikus nuvezti i mokykla, pasiimti, tai visai patogu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 31, 07:56)
Tai pabandyk su moterimi  biggrin.gif </p>

sakau, netraukia. esu tik buciavusi, kažkiek pasiglamžius per rūbus ant bajerio. megstam taip su draugem ant fun. bet chemijos moterims nera. nesudrekstu. nesu biseksuale. malonu, bet tik emociškai.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 31, 12:24)
sakau, netraukia. esu tik buciavusi, kažkiek pasiglamžius per rūbus ant bajerio. megstam taip su draugem ant fun. bet chemijos moterims nera. nesudrekstu. nesu biseksuale. malonu, bet tik emociškai.

Na aisku siaip nera... Reikia issiugdyti dvasini artuma. Na jei tas tikslinga ir imanoma be vargu.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 31, 12:54)
jo as ziauriai priklasoma nuo savo kompiuterio su kuriuo dirbu, nes uz darba gaunu pinigus, kurie man reikalingi  biggrin.gif Kartais rimtai gailiusi, kad baigiau tuos mokslus ir perejau i ta sriti, buciau sau ramaii dirbusi retsorane, fun grynas ,palyginus su dabartiniu darbu, kur 24 val kartais apie tam tirkus dalykus mastai, niekur, net namie nera atsipalaidavimo, unsure.gif  nes kompa turi visada salia ir dar smegenys vis su galvoja,o gal taip ta probelma ispresti  bigsmile.gif
cia tu gal suprasi sita jausma  biggrin.gif

Pries pora keleta metu baisejaisi tokiu darbu (kur reikia isties mastyti, kur darbas uzima daug minciu, kur nera taip lengva kaip vaikui uzpakali nuvalyt) , ardeisi, kad moters vieta namie augint vaikus, sveist puodus, kurti geri ir grozi. Bet pati paslapcia puolei mokytis, dirbti rolleyes.gif matomai pavydukas tada sugrojo, aisku, kad reikejo isaukstint tupejima namie, nes pati buvai prirugus.
Matai, o dabar dirbi, tai ir perkiesi viska, ir net baisejimas zmoniu vartotojiskumu pradingo, kai pas pacia atsurado uz ka pirkti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 31, 12:18)
na taip, kai as turesiu normaliai patirties irgi dirbsiu is namu, o jau link to ir eina darbovetes daug kur. O dabar vis tiek dar reikia vaikus nuvezti i mokykla, pasiimti, tai visai patogu  biggrin.gif

Tai koks skirtumas ta patirtis? Dabar nerealios galimybes. Ofiso telefonai namuose, net video, pilna priemoniu bendram darbui. Mes naudojam Logmein ir Screenconnect( dar turim sena licenzija kuri igalina serveri turet firmoje) Tai paimi telefona kartu dirbi ant to pacio kompo, nesuprantu kam reikia kazkur buti realiai? Nebent yra noras kazkam kisti ranka uz kelnaiciu.
Ai dar serveriu instaliacija nuo nulio negalima nuotoliniu budu, bet cia techniku darbas.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 31, 09:49)

tai ir klausiu , kodel traukia i uzsieni, es va ir Lietuvoje pilna veiklos ir ji tirkiausiai nesibaige? siaip egzotika norisi kitas salis pamatyti?

visu pirma, jis nori gyvent jav del savo profesijos. to, ko jis nori, ltvoje nera, tai - per maža šlais, per maža rinka. (cia kaip atvejis su mano sese.)
o misijose užsieny aš pati pasiūliau pabūt, dar prieš jo studijas, dar prieš jav, jei spes
bet nenores - nebus. aš prievartos netaikau.
kodel tju ltv priešpastatai, kad turi vien joje būt? ir nr one yra lietuva? jis daug daro cia, gal dar darys, bet užsienis traukia ir tiek. del daug dalyku.
jus gi irgi patrauke.
jis daro ir cia daug.
kas negerai, nesuprantu klausimo.
p.s. patyciu nebuvo, pasišpilkavimai tiek.

vegetaru jis nemegsta būti, bet žino, jei ekstrymai privers, teks. nors labai nenoriai jis būna vegetaru. nesutinka valgyt, jei stovyklose yra tik vegetariškas maisto. nešasi savo. jis - mano herojus, ners juk šiiap paaugliai "muilinasi".
yr anksciau supykęs ar alkanas pasakęs: noriu mesos. ir nesyki. bet ne pieno, sūrio. šitie tai - vee.
tai aš sakau, jei nori, tai imk.
tai kai neverciu, yra leidimas (ir brolis yr pasakęs: niekad nedrausk, lai atsivalgo), tai jis ir nebando. smile.gif
per šiuos visus vegan metus, jau bus kokie šeši metai, yra keliskart valgęs ir mesą, lb alkanas būdamas, pas teti ar kitur, ar šiaip kai hormonu audros užeina, bet paskui visad gailisi, jauciasi kad nusiženge savo principams. aš nedarau iš to deal.
jo amžiaus nebuvau vegan, išvis juo didžiuojuos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 31 sausio 2020 - 12:36