QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 31, 08:25)
Man neprivalai "duoti" ta prasme, bet kadangi mes santykiaujame diskusiju budu, bet tokiu budu man duodi gilesni isivaizdavima apie kai kuriu zmoniu tipu pasauli, ju suvokimo ribas ir galimybes...
Siaip puti i viena duda su Ubuntiene, anai duoti - saves pazeminimas, tamstai tapimas daiktu...
Dar prisimenu pries pora metu cia buvo moteru kurios stebejosi jusu kompleksais ne vietoje ir sake, ar jums ten labai sunku ar ka, savo vyrams?
Cia visai ne apie davima jei ka, tai tik patogi disusiju tema suzinot kur kas svarbesnius dalykus. Kaip isivaizduojami santykiai, kito zmogaus vieta jame ir t.t. Patogi nes jau uzmirsta ir netiketa: "Kaip cia dabar "duoti"?"
Dar yra viena tema - transeksualumas, is vis zmones nesuvokia, tai nukreipe demesi i tai uzsimirsta ir atvirai atskleidzia kitus dalykus, kur siaip nelinke atviraut ar buti nuosirdus...
1. Siaip, tau nenusibodo, pastoviai "vizgini uodega" sokineji nuo vienos diskusijos plotmes i kita. AS KALBEJAU NE APIE DISKUSIJA, O APIE TAVO AMZINA SUBINEJE SLIEKU IEKSOJIMA. Is serijos - JEI NEDAVE TAU KRUSTIS, VADINASI NEMYLI, suprask nepasieke dvasinio, gumines leles, lygio.
Del diskutavimo, tu dar man paaiskink kas yra 2x2=4. Cia isivaizduoji vienintelis toks protingas, kad aiskintum visiem suprantamus dalykus. Atsipeikek.
Man vienodai rodo, kas ten tau vaidenasi. Logiskasis tu musu, bet ne as, o tu, pastoviai zmones lygini su daiktais. Tarytum daktai turi emocijas, siela, aniem skauda ir t.t. Todel, nerekia cia eilini karta, vaidinti sventos nekaltybes.
Neatsimenu tokiu moteru, galimai paciam pasivaideno. O atmintim as tikrai nesiskundziu, net pakeistus nariu avatarus atsimenu. Todel, nepateikinek savo fantaziju uz gryna piniga.
Jo, jo, savo amzina tema "dave, nedave" bandai suvynioti i patrauklu popieriuka, kaip visada suteikdamas tam, kazkokios ten mistines potekstes. Tarytum patsai sugebi ka nors daugiau suvokti... Tau net neduota suvokti, kad krusti mieganti zmogu, jam nezinant naudotis jo kunu, yra AMORALU.
Transeksulaumo tema, tai tavo arkliukas, man si tema visai neidomi. Ji taptu idomi, bent jau man, jei paliestu dorovini aspekta. O tavo vartojami hormonai, ju kaina, papai, palaukai, rauksles ant snukelio, mano galva, neverti demesio.
Bet velgi, kuo tavo sapalione yra susijusi su tuo ka as parasiau given444.
Eilinis bandymas nukreipti tema i lankas.
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 31, 08:33)
palaukit...
Yra toks terminas "taureles vergai" ar "lakstantys paskui sijonus".
Bet jus visi suprantat, kad cia tik grazus isireiskimai.
Ipilus i taurele saltinio vandens ar sijona uzmovus ant karves, ju tas nedomins...
Taip ir apie kompiuteri. Kompiuterio vergai negali buti, nes kompiuteris yra TAURELE, kur tikimasii rasti NE BET KO...
Tai va ir aiskinkites, koks komunikacinis gerimas domina tuos asmenis.
"SM" tai kaip bobos ant suoliuko.
Tik va tas suoliukas per visa sali iskaitant uzsieni, tai jau sunkiau atsispirti.
Ir galima kartu dirbti
Vieniem grazus isireiskimai, kitiems realija, kuri siejasi tiesiogiai su priklausomybe.
Viskas siam pasaulyje turi buti saikinga, kas per daug, tas nesveika.
Tiesiog nereikia pulti i krastutinumus.