Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Moonte @ 2020 01 30, 23:01)
As visada pasiruosus

vartotojo įkelta nuotrauka

Ten matau pries vynuoges pelesini suri su alyvuogem...ech
.
🤗
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 30, 22:47)
Einu geriau isgersiu.  alc.gif  biggrin.gif

Moonte, cambala?

vartotojo įkelta nuotrauka

biggrin.gif

🤷‍♀️🍷🍷🍷🥂🥂🥂♥️
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 30, 22:36)
Paskui tave " sniuraid eina"? Pirma rasineji klajokliui, debilui Tomukui  ir Idomuciai, o paskui spiegi kad jie sniurais eina😂. Vargse 4u.gif

aha, internetiniai tik ir vaikšto iš paskos biggrin.gif prabusk, mergele, į realybę grįžk, ne visi gi tik internetiniai nariais ir jų 'faktais' gyvena biggrin.gif
Atsakyti
Vakar po darbo su kolegėm pasėdėjom, viskis su kola, niam, pasinuodijom biski wub.gif
Atsakyti

Ale, kokios jūs šmaros, vyniuką be manęs lakėt  a045.gif

O aš kavą geriu, o ji taipogi yra priklausomybė, bet be dviejų puodų kavos esu neveiksni.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 31 sausio 2020 - 08:19
QUOTE(Moonte @ 2020 01 30, 20:26)
Cia tiesiog noras prademonstruoti zmogui savo galias "Turiu valia, turiu galia".  Cia svarbiausia "kai tik isgirsta NORA, PRIVALO DUOTI". MOteris jam yra daiktas, rakandas, be jausmu, isgyvenimu ir t.t.

Man neprivalai "duoti" ta prasme, bet kadangi mes santykiaujame diskusiju budu, bet tokiu budu man duodi gilesni isivaizdavima apie kai kuriu zmoniu tipu pasauli, ju suvokimo ribas ir galimybes...
Siaip puti i viena duda su Ubuntiene, anai duoti - saves pazeminimas, tamstai tapimas daiktu...
Dar prisimenu pries pora metu cia buvo moteru kurios stebejosi jusu kompleksais ne vietoje ir sake, ar jums ten labai sunku ar ka, savo vyrams?

Cia visai ne apie davima jei ka, tai tik patogi disusiju tema suzinot kur kas svarbesnius dalykus. Kaip isivaizduojami santykiai, kito zmogaus vieta jame ir t.t. Patogi nes jau uzmirsta ir netiketa: "Kaip cia dabar "duoti"?"

Dar yra viena tema - transeksualumas, is vis zmones nesuvokia, tai nukreipe demesi i tai uzsimirsta ir atvirai atskleidzia kitus dalykus, kur siaip nelinke atviraut ar buti nuosirdus...

Atsakyti
Lutuke, mesa taip pat narkotikas. dar ir kaip sulyginami. smile.gif
Kariuomenej. smile.gif Lietuvos kariuomenej vaišnavai išsirūpino, kad kariams būtu skirta pilnaverte vegetariška mityba. tuo džiaugiuosi. Šaipysis? mano vaikas ne tokio lygio, kad ji pašiept. jis iprato gkimkinej, iprato vienoj mkloj, paskui kitoj. pradžioje vkisi patraukia per danti, bet realiai net paaugliai žavisi žmogumi, kuris kitoks, laikosi savo principu, o ne kaip kiužena kiaušas, paskui visus ritasi.
o tu bijai? vis dar taip vaiką augini, kad paisytu kitu nuomoniu? stebini. smile.gif ypač berniuką.

tai žinoma, Lietuvoj darom gero. vos gime šis mano vyresnelis, mjudu su vyru jau buvom protiškai neigaliuju bendruomenej, ir vaikis visąlaik joje praaugo, taip pat mano tevu bendruomenej, visur jis kartu su mumis nuo gimimo, jis gyvena taip, kaip taviškiai negyvena. cia nesigiriant. ta pr, tikrai kitiems daug daro gero. ir šiaip vaidina spektakliuose, rodo triukus, eina pas vežiu sergancius vaikus, juos kalbina, piešia. nes nori būt dailininkas, šalia aktoriaus.
tad Lietuvoj pasitarnavus, norisi kažką paskui ir užsieny išbandyti, juolab mes visi užsieny esame buvę. indijoje kai buvom kuri laiką, irgi iš savo pinigu pirko supynes našlaiciu mergaiciu namams, irgi visokie pasirodymai mokyklose. na ir šiaip po visokias jaunimo krikscioniškas stovkes varo. nerasysiu daugiau, nes vel kaip gyrimasis nuskambes.

Cambala, aš ne tik su vedusiais, aš ir su nevedusiais. su moterimis dar nebandžiau, netraukia. drauge bande su manim, man neišejo, nieko neišejo. neturiu gyvenime daug patirciu. netgi nesu normaliai pasidulkinusi, t.y. iš nemeiles.
aš gana savotiškai ribota, nors ir neitelpu i remus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 30, 22:25)

Ar galima teigti, jog priklausomybė nuo kompiuterio - tai psichikos liga, kuri yra tokia pat pavojinga, kaip kitos priklausomybės ligos (alkoholizmas, narkomanija, azartiniai lošimai ir kt.)?

palaukit...
Yra toks terminas "taureles vergai" ar "lakstantys paskui sijonus".
Bet jus visi suprantat, kad cia tik grazus isireiskimai.

Ipilus i taurele saltinio vandens ar sijona uzmovus ant karves, ju tas nedomins...

Taip ir apie kompiuteri. Kompiuterio vergai negali buti, nes kompiuteris yra TAURELE, kur tikimasii rasti NE BET KO...

Tai va ir aiskinkites, koks komunikacinis gerimas domina tuos asmenis.

"SM" tai kaip bobos ant suoliuko.

Tik va tas suoliukas per visa sali iskaitant uzsieni, tai jau sunkiau atsispirti.

Ir galima kartu dirbti
Atsakyti

*.vis dar taip vaiką augini, kad paisytu kitu nuomoniu? stebini. smile.gifypač berniuką.

** Cambala, aš ne tik su vedusiais, aš ir su nevedusiais. su moterimis dar nebandžiau, netraukia. drauge bande su manim, man neišejo, nieko neišejo. neturiu gyvenime daug patirciu. netgi nesu normaliai pasidulkinusi, t.y. iš nemeiles.
aš gana savotiškai ribota, nors ir neitelpu i remus. ax.gif

* O jei moteris ismokyta kreipti demesi i visu aplinkiniu kalbas ir bandyti itikti, cia butu dar nieko? :)

** Tai pabandyk su moterimi  :D 

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 31, 08:25)
Man neprivalai "duoti" ta prasme, bet kadangi mes santykiaujame diskusiju budu, bet tokiu budu man duodi gilesni isivaizdavima apie kai kuriu zmoniu tipu pasauli, ju suvokimo ribas ir galimybes...
Siaip puti i viena duda su Ubuntiene, anai duoti - saves pazeminimas, tamstai tapimas daiktu...
Dar prisimenu pries pora metu cia buvo moteru kurios stebejosi jusu kompleksais ne vietoje ir sake, ar jums ten labai sunku ar ka, savo vyrams?

Cia visai ne apie davima jei ka, tai tik patogi disusiju tema suzinot kur kas svarbesnius dalykus. Kaip isivaizduojami santykiai, kito zmogaus vieta jame ir t.t. Patogi nes jau uzmirsta ir netiketa: "Kaip cia dabar "duoti"?"

Dar yra viena tema - transeksualumas, is vis zmones nesuvokia, tai nukreipe demesi i tai uzsimirsta ir atvirai atskleidzia kitus dalykus, kur siaip nelinke atviraut ar buti nuosirdus...

1. Siaip, tau nenusibodo, pastoviai "vizgini uodega" sokineji nuo vienos diskusijos plotmes i kita. AS KALBEJAU NE APIE DISKUSIJA, O APIE TAVO AMZINA SUBINEJE SLIEKU IEKSOJIMA. Is serijos - JEI NEDAVE TAU KRUSTIS, VADINASI NEMYLI, suprask nepasieke dvasinio, gumines leles, lygio.

Del diskutavimo, tu dar man paaiskink kas yra 2x2=4. Cia isivaizduoji vienintelis toks protingas, kad aiskintum visiem suprantamus dalykus. Atsipeikek.

Man vienodai rodo, kas ten tau vaidenasi. Logiskasis tu musu, bet ne as, o tu, pastoviai zmones lygini su daiktais. Tarytum daktai turi emocijas, siela, aniem skauda ir t.t. Todel, nerekia cia eilini karta, vaidinti sventos nekaltybes.

Neatsimenu tokiu moteru, galimai paciam pasivaideno. O atmintim as tikrai nesiskundziu, net pakeistus nariu avatarus atsimenu. Todel, nepateikinek savo fantaziju uz gryna piniga.

Jo, jo, savo amzina tema "dave, nedave" bandai suvynioti i patrauklu popieriuka, kaip visada suteikdamas tam, kazkokios ten mistines potekstes. Tarytum patsai sugebi ka nors daugiau suvokti... Tau net neduota suvokti, kad krusti mieganti zmogu, jam nezinant naudotis jo kunu, yra AMORALU.

Transeksulaumo tema, tai tavo arkliukas, man si tema visai neidomi. Ji taptu idomi, bent jau man, jei paliestu dorovini aspekta. O tavo vartojami hormonai, ju kaina, papai, palaukai, rauksles ant snukelio, mano galva, neverti demesio.

Bet velgi, kuo tavo sapalione yra susijusi su tuo ka as parasiau given444.
Eilinis bandymas nukreipti tema i lankas.

QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 31, 08:33)
palaukit...
Yra toks terminas "taureles vergai" ar "lakstantys paskui sijonus".
Bet jus visi suprantat, kad cia tik grazus isireiskimai.

Ipilus i taurele saltinio vandens ar sijona uzmovus ant karves, ju tas nedomins...

Taip ir apie kompiuteri. Kompiuterio vergai negali buti, nes kompiuteris yra TAURELE, kur tikimasii rasti NE BET KO...

Tai va ir aiskinkites, koks komunikacinis gerimas domina tuos asmenis.

"SM" tai kaip bobos ant suoliuko.

Tik va tas suoliukas per visa sali iskaitant  uzsieni, tai jau sunkiau atsispirti.

Ir galima kartu dirbti

Vieniem grazus isireiskimai, kitiems realija, kuri siejasi tiesiogiai su priklausomybe.

Viskas siam pasaulyje turi buti saikinga, kas per daug, tas nesveika.

Tiesiog nereikia pulti i krastutinumus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 31 sausio 2020 - 10:16
QUOTE(given444 @ 2020 01 31, 08:32)
  smile.gif Lietuvos kariuomenej vaišnavai išsirūpino, kad kariams būtu skirta pilnaverte vegetariška mityba.

O jei karas bus, vaisnavai irgi salygas del maisto kels?
As va pvz ikrus megstu ir sveika jie, tai dabar tureciau
reikalaut spec meniu.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 30, 23:33)
aha, internetiniai tik ir vaikšto iš paskos biggrin.gif prabusk, mergele, į realybę grįžk, ne visi gi tik internetiniai nariais ir jų 'faktais' gyvena biggrin.gif

Na taip, net skaiciuoji nariu zinutes per savo atostogas biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 31, 10:11)

Transeksulaumo tema, tai tavo arkliukas, man si tema visai neidomi.

Eilinis bandymas nukreipti tema i lankas.

BUTENT!

Pats "davimas" irgi neidomi tema, tik jos deka zmones parodo TIKRESNI VEIDA.

TS irgi panasiai... tema specifine neidomi, bet jei va pritaikai NORMALIAI moteriai, tai papaprastai tokios ismeta IDOMIU PERLIUKU, nes tiesiog neparuosta yra reagavimo schemos...
Kai kas pastoviai pateikia atveji "o kas bus jei vyras taps impotentas?" Tai cia jau yra apgalvotos schemos...

Pavyzdys, karta pokalbyje su viena simpatija, kuri ala butu norejusi tapti antra puse, ji pareiske, kad jei operacija, tai reiktu leistii jai eiti i "kaire". O siaip vaidno tokia drovuole, dorovinga...
Na tai sakau, kame problemos? Esi dabar laisva, eik i kaire i desine pirmyn atgal ...

Yra nesunku cia postringauti visokius prisikaitytus ar girdetus grazius dalykus, bet cia kaip su matematika - nezinomas uzdavinys kur reikia mastyti - ir provalas.

Tai ne trolinimai, tiesiog norisi kazko tikro...

I can always find someone
To say they sympathize
If I wear my heart out on my sleeve
But I don't want some pretty face
To tell me pretty lies
All I want is someone to believe

Honesty is such a lonely word
Everyone is so untrue
Honesty is hardly ever heard
And mostly what I need from you
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 31, 10:20)
O jei karas bus, vaisnavai irgi salygas del maisto kels?
As va pvz ikrus megstu ir sveika jie, tai dabar tureciau
reikalaut spec meniu.
Papildyta:

Na taip, net skaiciuoji nariu zinutes per savo atostogas biggrin.gif .

jei karas bus, tai ir mėsos gali nebūt, tai prie ko čia tai dabar? tu visiškai nusišneki biggrin.gif

ir vėl narių faktus pamiršai? mano atostogos tai ne kokių varganų 11 dienelių kaip tavo biggrin.gif
Atsakyti