Ar sakai parasei toki posta, kaip kad sviestas sviestuotas ir ji susivoks kad jos nuomone niekam neidomi?
Nesupras, dar delios kazkokuas nuorodas.
kiekvienas turi savo įsitikinimus
nežinau ką tu čia gražaus randi? gal būtų gražu bent kiek, jei nebūtų sudirbta, sušnerkšta. Jūra sušnerkšta, jau kiek metų iš eilės dėl visų srutų dumblėta patapo. Upės baisios, jei aš vaikystėje dar galėjau kokioje upėje paplaukioti, nusimaudyti, tai dabar jos šlykščios tiesiog. Pvz. Neris Vilniaus regioninio teritorijoje ar Kernavės teritorijoje baisi, net putota tokiais baltais maurais. Kauno marios prie Rumšiškių jau dvokia, nors prieš porą metų dar dar buvo. Ežeras pvz. Galvė jau irgi užnerkštas, vasarą, kai karšta vietomis dvėseliena dvokia prie krantų. Jei palygintume Lietuvos grožį su kokia irgi nedidele Slovakija ar kokia takrim Islandija, tai baisu baisu pas mus
Aš galiu pasakyti,kad mano kraštas nėra toks užterštas.Kas iš mūsų esate sovietiniais metais buvę Vyžuonose, čia toks miestukas netoli Utenos?Pro šitą miestuką teka Vyžuonos upė.Dabar ji yra švari ir skaidri, o sovietmečiu vaga plaukė juodas negyvas dumblas, visa upė buvo be varlių ir žuvų.Smarvė nereali, šalia gyvenantys žmonės negalėdavo langų atidaryti.Į šitą upę bėgdavo nevalytas vanduo iš Utenos vandens valymo stoties.
Prieš 15 metų teko plaukti garlaiviu iš Druskininkų į Liškiavą.Tai tokio gėrio matėsi pakrantėse, sofos, dviračio rėmai, net zaporožiečio griaučiai.
O vokietis viską filmavo.Man tada buvo gėda, kad aš lietuvė.Dabar tokių dalykų nebesimato.
Pačioje Darom akcijų pradžioje dalyvaudavome akcijoje neoficialiai.Šiukšlių rinkdavom po tris automobilines priekabas.Vežė žmonės iš namų viską, ir pildavo po eglėmis.Dabar to tikrai nebėra, tik pavieniai atvejai.Žmonės darosi sąmoninigesni, o gal ir bijo.
Ir dar klausimas, ar kada susirinkdama savo šiukšles, į maišą įsidėjai ir svetimą?