Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2020 02 04, 13:27)
Tai nafik tavo glusa lutuke plesosi antra diena?
Ar sakai parasei toki posta, kaip kad sviestas sviestuotas ir ji susivoks kad jos nuomone niekam neidomi?
Nesupras, dar delios kazkokuas nuorodas.

kiekvienas turi savo įsitikinimus
Atsakyti

nežinau ką tu čia gražaus randi? gal būtų gražu bent kiek, jei nebūtų sudirbta, sušnerkšta. Jūra sušnerkšta, jau kiek metų iš eilės dėl visų srutų dumblėta patapo. Upės baisios, jei aš vaikystėje dar galėjau kokioje upėje paplaukioti, nusimaudyti, tai dabar jos šlykščios tiesiog. Pvz. Neris Vilniaus regioninio teritorijoje ar Kernavės teritorijoje baisi, net putota tokiais baltais maurais. Kauno marios prie Rumšiškių jau dvokia, nors prieš porą metų dar dar buvo. Ežeras pvz. Galvė jau irgi užnerkštas, vasarą, kai karšta vietomis dvėseliena dvokia prie krantų. Jei palygintume Lietuvos grožį su kokia irgi nedidele Slovakija ar kokia takrim Islandija, tai baisu baisu pas mus

Aš galiu pasakyti,kad mano kraštas nėra toks užterštas.Kas iš mūsų esate sovietiniais metais buvę Vyžuonose, čia toks miestukas netoli Utenos?Pro šitą miestuką teka Vyžuonos upė.Dabar ji yra švari ir skaidri, o sovietmečiu vaga plaukė juodas negyvas dumblas, visa upė buvo be varlių ir žuvų.Smarvė nereali, šalia gyvenantys žmonės negalėdavo langų atidaryti.Į šitą upę bėgdavo nevalytas vanduo iš Utenos vandens valymo stoties.

Prieš 15 metų teko plaukti garlaiviu iš Druskininkų į Liškiavą.Tai tokio gėrio matėsi pakrantėse, sofos, dviračio rėmai, net zaporožiečio griaučiai. :oh: O vokietis viską filmavo.Man tada buvo gėda, kad aš lietuvė.Dabar tokių dalykų nebesimato.

Pačioje Darom akcijų pradžioje dalyvaudavome akcijoje neoficialiai.Šiukšlių rinkdavom po tris automobilines priekabas.Vežė žmonės iš namų viską, ir pildavo po eglėmis.Dabar to tikrai nebėra, tik pavieniai atvejai.Žmonės darosi sąmoninigesni, o gal ir bijo.

Ir dar klausimas, ar kada susirinkdama savo šiukšles, į maišą įsidėjai ir svetimą?

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 04, 13:34)
Aš galiu pasakyti,kad mano kraštas nėra toks užterštas.Kas iš mūsų esate sovietiniais metais buvę Vyžuonose, čia toks miestukas netoli Utenos?Pro šitą miestuką teka Vyžuonos upė.Dabar ji yra švari ir skaidri, o sovietmečiu vaga plaukė juodas negyvas dumblas, visa upė buvo be varlių ir žuvų.Smarvė nereali, šalia gyvenantys žmonės negalėdavo langų atidaryti.Į šitą upę bėgdavo nevalytas vanduo iš Utenos vandens valymo stoties.
</p><p>Prieš 15 metų teko plaukti garlaiviu iš Druskininkų į Liškiavą.Tai tokio gėrio matėsi pakrantėse, sofos, dviračio rėmai, net zaporožiečio griaučiai. doh.gif O vokietis viską filmavo.Man tada buvo gėda, kad aš lietuvė.Dabar tokių dalykų nebesimato.
</p><p>Pačioje Darom akcijų pradžioje dalyvaudavome akcijoje neoficialiai.Šiukšlių rinkdavom po tris automobilines priekabas.Vežė žmonės iš namų viską, ir pildavo po eglėmis.Dabar to tikrai nebėra, tik pavieniai atvejai.Žmonės darosi sąmoninigesni, o gal ir bijo.
</p><p>Ir dar klausimas, ar kada susirinkdama savo šiukšles, į maišą įsidėjai ir svetimą?
</p>

nu tai gal tavo kraštas, kai jis mažiau lankomas. Vilniaus kraštas tikrai sudirbtas, neskaitant tų vietų, kurios specialiai tvarkomos. Bet kaip žinai ir iš žinių per tv ar tinklapių, srutos pilamos į upes sol'ko chočiu.
Žinoma. Nes pastoviai vaikigaliai ir turbūt ne tik jie, primėto visokių popiergalių, maišiukų, cigarečių pokelių mano gyvenamoje gatvėje. Eini ir akis bado, kaip nerinksi? Nelauksi gi parą kokią, kol valytoja surinks. Ir miške surenku. Būna, kad važiuojam lėtai lėtai ir dairomės palei kelią, sustojam ir imam į vieną maišą kraunam, kad neliktų pakelės baltos nuo popierių ar celofanų
Atsakyti
Lietuva galetu buti visai nieko salis, bet bukiems gyventojams tai deja tik svajone. Tai dabar kas gudresnis tai kazkur susiranda nebloga vieta... kol kas... o veliau tai visa Lietuva gales buti paskirta sobakoliubams sikdyti savo sobakas
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 04, 13:39)

Žinoma. Nes pastoviai vaikigaliai ir turbūt ne tik jie, primėto visokių popiergalių, maišiukų, cigarečių pokelių mano gyvenamoje gatvėje. Eini ir akis bado, kaip nerinksi? Nelauksi gi parą kokią, kol valytoja surinks. Ir miške surenku. Būna, kad važiuojam lėtai lėtai ir dairomės palei kelią, sustojam ir imam į vieną maišą kraunam, kad neliktų pakelės baltos nuo popierių ar celofanų

Ne veltui Naujininku rajonas baisiausias.
Tu svarbiausia savo jorko sudus susirinkinek, kad vaikai po pieva lakstydami neimintu.
Atsakyti
QUOTE(Žu žu @ 2020 02 04, 08:28)
apsinese pastoviai, nes per savaitgali isgeriam po taure vyno,

apie 90 dienu nežinau, bet tikrai esu skaicius, kad iš kraujo - savaitę laiko, kol išvaikšto pilnai. vairutoi galima, bet kalbama apie visišką ląsteliu atsinaujinimą. todel kažkuriam poste ir teigiau, kad realiai žmones ir murdosi alko, visą gyvenimą kai kurie.
vieniems tai kenkia, kitiems...ir db filosofinis klausimas: kai susergi kad ir 50ties, kaip žinot nuo ko realiai...kokie ten brudai, nuo ko ir kada prikapsejo.... ax.gif

C -ambala, aciu už nuolatinius komplimentus. bobute iki šilol, gyva, nors anksciau vos laiptais užlipdavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 04 vasario 2020 - 13:56
QUOTE(cambala @ 2020 02 04, 13:52)
Ne veltui Naujininku rajonas baisiausias.
Tu svarbiausia savo jorko sudus susirinkinek, kad vaikai po pieva lakstydami neimintu.

vakar buvau Fabijoniskese... sudas kaip visur, tik filmams apie Sovietu Sajunga filmuoti
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 04, 09:03)
tai kam tokie skysčiai tada? kažkoks prieštaravimas sau ax.gif

Kame?
Kad esu suipazinusi su diduma galimybiu issaugoti visus dantis?
Ar kad dantis pradedama saugoti ir jais rupintis tik tuomet kada jie pradeda gesti?

QUOTE(given444 @ 2020 02 04, 09:43)
Labas rytas,
del alko.
Moonte, Lutukes ir tavo atvejis yra surištas kitu būdu. tikrai nera saugaus kiekio gerti alko. Tu pripažink. abieju vyrai sirgo, tebeserga net nevartodami.
Mano kepenys visai neapdoroja, apsvaigstu iškart, būsena nekokia.
Gerai, jei tavo genuose nera to polinkio, bet juk nežinai...Tavo vyras ir Lutukes vyras irgi nežinojo. Tad geriau nuo šito fermentuoti gerimo nesudievinti.

Kur as ji sudievinau?

Man regis ZU ZU puikiai pastebejo, kad tai daugiau reakcija i jos BRUKAMUS PAMOKSLUS.

Yra saugus kelias, SAMONINGUMAS. Jei negali kontroliuoti saves, esi linkes i priklausomybe, isvis nevartok. Yra kvaila, terorizuoti salyginai naormalius zmones, neturincius jokiu sutrikimu, del vienos vyno tarues isgertos per savaigali.

Jei mano vyras yra alkoholikas, tai nereiskia, kad isgerusi per savaite viena vyno tarue, pietu metu, as esu alkoholike, ar ja tapsiu.

O del vaiku, lygiai taip pat, vaikam neduodame peiliu iki tol kol jie sugebes samoningai jais naudotis, nekels gresmes visu prima sau ir aplinkiniams, analogiskai vartojant alkoholi. Tai elementaru.

Kodel kyla cia SM konfliktas, kad tavo pasija, PERSPAUDZIA suplakdama viska i viena.

Gyvenime, visose aspektuose yra svarbu harmonija, viduriukas. Kas per daug tas nesveika. Net moralizuoti, brukti savo teisingas mintis, salyginai sveikiem zmonems, kabinti jiems etiketes, diagnozes, parsaciausiai sukeli, antipatija ir atmetimo rekacija.

Mat ji sunys, su senbuviais, bet ji lygiai taip raunasi ir ant naujoku... VA cia jau ryskiai matomos zmogaus problema, nesugebejimas BENDRAUTI, NES NEMOKA KLAUSYTIS-ISISKAITYTI.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 04 vasario 2020 - 14:06
QUOTE(given444 @ 2020 02 04, 13:55)
apie 90 dienu nežinau, bet tikrai esu skaicius, kad iš kraujo - savaitę laiko, kol išvaikšto pilnai. vairutoi galima, bet kalbama apie visišką ląsteliu atsinaujinimą. todel kažkuriam poste ir teigiau, kad realiai žmones ir murdosi alko, visą gyvenimą kai kurie.
vieniems tai kenkia, kitiems...ir db filosofinis klausimas: kai susergi kad ir 50ties, kaip žinot nuo ko realiai...kokie ten brudai, nuo ko ir kada prikapsejo.... ax.gif
C -ambala, aciu už nuolatinius komplimentus. bobute iki šilol, gyva, nors anksciau vos laiptais užlipdavo.

Bet pasirodo tu ligonis - bradikardija pas tave. O pries metus plysavai, kad tu niekada nesirgsi sirdies ir kraujagysliu ligomis, alzheimeriu nesirgsi, nes esi vegane. Ir tau turbut 50 nera...

Aha, zinai tu tipo kaip ana bobute. Dedies misioniere, o pas gydytoja jos nenuvedei, info vaistu lapeliu nepaskaitei.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 02 04, 14:02)

Man regis ZU ZU puikiai pastebejo, kad tai daugiau reakcija i jos BRUKAMUS PAMOKSLUS.

Miela Monte,
intymus klausimas,
Kaip jums sekasi bendrauti su senesnio amziaus zmonemis, kurie irgi linke visus mokinti bei paaiskinti, kad seniau, prie Smetonos ar Stalino ar Breznevo zmones buvo daug geresni.
Ar edates su tokiais, ar tiesiog patylit ir stengiates nekreipt demesio?

As bendravau su senesnes kartos anglais, kurie man aiskino, kaip nuostabu buvo Europoje iki istojimo i ES, o paskui viskas nuejo velniop.
Kai faktai byloja, kad Anglija buvo atsilikusi valstybe, sergantis Europos zmogus ir tik ES buvimas ja atgaivino.

Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 04, 11:43)
Kas nors skaito tas palodes?

As ne, nenoriu peneti trolio, pakaks, jau vakar pakankamai skirau demesio.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 04, 10:20)
1.O siaip dalis tiesos yra tikrai,as baisi tingine, po 14 val dirbti ne man, man norisi lengvai , paparstai dirbti ir daug uzdirbti, kad buru darbe normalus santykai su darbdaviu, gera atmosfera ir t.t. to neradau savo mieste, dej

2.O cia visai neteisingai supratai, tikrai as suprantu tuos kas neemigruoja, ir net gi rasiau,net draugem nepatariau emigruoti, zinoma tai sunku, zinoma patiri nemazai isukiu, gi nuo 0 pradeti viska reikia. Ypac jei turi busta, jei susikuri  aplinka, turi gera darba, normalias pajamas, tai ko emigruoti, nebus stebuklu niekur.

1. Man ir 2-3val i dieną valandos - per akis. biggrin.gif tikrai išlepus. kai tiek daug šiaip yra veiklos.

2.na, va, pagaliau geRai viskas man nuskambejo. aicu. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 04 vasario 2020 - 14:27