Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

MB kazkas nutiko.. Pasake, kad nori pasivaiksciot ir pakvepuot grynu oru. Isvaziavo i miesta...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 04, 14:07)
Miela Monte,
intymus klausimas,
Kaip jums sekasi bendrauti su senesnio amziaus zmonemis, kurie irgi linke visus mokinti bei paaiskinti, kad seniau, prie Smetonos ar Stalino ar Breznevo zmones buvo daug geresni.
Ar edates su tokiais, ar tiesiog patylit ir stengiates nekreipt demesio?

As bendravau su senesnes kartos anglais, kurie man aiskino, kaip nuostabu buvo Europoje iki istojimo i ES, o paskui viskas nuejo velniop.
Kai faktai byloja, kad Anglija buvo atsilikusi valstybe, sergantis Europos zmogus ir tik ES buvimas ja atgaivino.

Puikiausiai, mano mamai 90 metu. Yra aktyvi, dalyvauja visuomenineje veikloje, tad jos namai pilni bendraminciu, zmoniu, kuriem reikalinga pagalba, parasyti prasyma, kartu atstovauti juos institucijose, gydymo istaigose ir t.t. Tad susiduriu su senyvo amziaus zmonemis daznai ir vargo nematau.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 04, 10:15)
Ir šiaip, ateičiai, žinokite, jūs man esate nulis, taipogi iš žmonių, tikėtina, turinčių psichikos sutrikimų, info nerenku.

tavo postai - adhominen. mirksiukas.gif
pas ją nera sutrikimu. kad kalbetis nori, bendrauti nori (kaip sugeba), bet cia mes visi taip pat.
kažkas klause, ar ji su kompu dirba, tikrai dirba. biggrin.gif
tuomet kaip skamba cambalos, burbancios ar ziauriai krutos bobos postai? atrodo zmones kasdien galabina zmones. (zodyno prasme).
p.s. burbanti dabar apšvelnejo, atrodo, kad tikrai laimingesne darosi, arba eina i rimtą terapiją, arba visokias self-help.

jos statements, kuriuos ji ištrauke: nera jokio saugaus level of consumption - ne paklodes.
realiai, tiesos yra. juk ką ir rašiau. niekad nežinai, kokie genai pas tave. kas tu - ar girtuoklis, ar toks stiliovas bohemikas ar rimtas medicininis alkoholikas. žinai, žmogau, nežinai?
sakot - kontrole. bet juk ir alkoholikas pasakys, jog pradžioje jis kontroliavo. kontroliavo juk ir M ir L vyrai, argi ne.
taigi, nežinai kokia bomba tavyje slypi ir ką genuose perduosi būsimoms kartoms.

šiaip, dar skaiciau, jog visa planeta serga nulinio laipsnio alkoholizmu, nes tie vakareliai kas savaitę jaunimo tarpe...uch...ir taip nuo dvidešimties ir kol sulaukia trisdešimties....manot ateity cia viskas gerai tokiems....? o paskui žiurek penkiasdešimties..realiai ir keturiasdešimties ir ima listi viskas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 04 vasario 2020 - 14:18
QUOTE(cambala @ 2020 02 04, 13:52)
Ne veltui Naujininku rajonas baisiausias.
Tu svarbiausia savo jorko sudus susirinkinek, kad vaikai po pieva lakstydami neimintu.

tu ten gyveni, tu žinai biggrin.gif ir šiaip, mažaiua sek savo pasakėles, o tai visos pasakėlės baigiasi kada nors biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 02 04, 14:02)
Kame?
Kad esu suipazinusi su diduma galimybiu issaugoti visus dantis?
Ar kad dantis pradedama saugoti ir jais rupintis tik tuomet kada jie pradeda gesti?
Kur as ji sudievinau?

jei dantys genetiškai labai sveiki, jiems nereikia visokio dažyto šūdo tikrai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 04, 11:39)
Eini ir akis bado, kaip nerinksi? Nelauksi gi parą kokią, kol valytoja surinks. Ir miške surenku. Būna, kad važiuojam lėtai lėtai ir dairomės palei kelią, sustojam ir imam į vieną maišą kraunam, kad neliktų pakelės baltos nuo popierių ar celofanų

šaunuole wub.gif aš irgi taip darau. ir su vaiku esame karuti pasieme ir Labanoro girios plentą iš abeiju pusiu pašvarinę kaip reikiant.
Namie, mieste, tai nuolat apie savo daugiabuti ir ne vien savo apeinu, ištisą gatvę. žmones stebisi: ar cia akcija kokia?
MANO VIENOS akcija, sakau. vis dar kraipo galvas išputę. o man rinkti šiukšles netgi malonu. SAU gi gerą ir grožį pasidarai. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 04 vasario 2020 - 14:25
QUOTE(given444 @ 2020 02 04, 14:16)

pas ją nera sutrikimu.
kažkas klause, ar ji su kompu dirba, tikrai dirba.  biggrin.gif

O kodel visi nariai( iskyrus tave, monteverte ) mato kad ji dauzta konkreciai?

As neklausiau, as tiesiog netikiu kad ji dirba. Ir netikiu kad su trimis aukstaisiais. Net del paprasto vieno abejoju.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 04, 14:24)
tu ten gyveni, tu žinai biggrin.gif ir šiaip, mažaiua sek savo pasakėles, o tai visos pasakėlės baigiasi kada nors biggrin.gif  4u.gif

Tu pati rasei kur gyveni. Senai rasei. O dabar metai pedeles biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 04, 14:28)
Tu pati rasei kur gyveni. Senai rasei. O dabar metai pedeles biggrin.gif .

tu esi visiška debilė, jei manai, kad esu rašiusi kur gyvenu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 02 04, 14:16)
tavo postai - adhominen. mirksiukas.gif
pas ją nera sutrikimu. kad kalbetis nori, bendrauti nori (kaip sugeba), bet cia mes visi taip pat.
kažkas klause, ar ji su kompu dirba, tikrai dirba.  biggrin.gif
tuomet kaip skamba cambalos, burbancios ar ziauriai krutos bobos postai? atrodo zmones kasdien galabina zmones. (zodyno prasme).
p.s. burbanti dabar apšvelnejo, atrodo, kad tikrai laimingesne darosi, arba eina i rimtą terapiją, arba visokias self-help.

jos statements, kuriuos ji ištrauke: nera jokio saugaus level of consumption - ne paklodes.
realiai, tiesos yra. juk ką ir rašiau. niekad nežinai, kokie genai pas tave. kas tu - ar girtuoklis, ar toks stiliovas bohemikas ar rimtas medicininis alkoholikas. žinai, žmogau, nežinai?
sakot - kontrole. bet juk ir alkoholikas pasakys, jog pradžioje jis kontroliavo. kontroliavo juk ir M ir L vyrai, argi ne.
taigi, nežinai kokia bomba tavyje slypi ir ką genuose perduosi būsimoms kartoms.

šiaip, dar skaiciau, jog visa planeta serga nulinio laipsnio alkoholizmu, nes tie vakareliai kas savaitę jaunimo tarpe...uch...ir taip nuo dvidešimties ir kol sulaukia trisdešimties....manot ateity cia viskas gerai tokiems....? o paskui žiurek penkiasdešimties..realiai ir keturiasdešimties ir ima listi viskas...

As niekda nesupratau ir nesuprasiu RADIKALUMO.

Gyvenimas, pakankamai sudetingas, visais gyvenimo etapais mes sprendziame, darome pasirinkima ir nesame uz tai atsakomybe. TAI ZMONIU GYVENIMAS IR JIS TURI BUTI GERBTINAS.

Saziningai, per visa sventini laikotarpi isgeriau tik viena tarue nealkoholinio Vorutos vyno, bet rasydama, samoningai sudariau ispudi kad vartoju, rasydama keliu metu senumo kiekius.

Na mane, vimdo tas nenuosirdus RUPINIMASIS, ieskant subineje slieku. Visi suprantam, ta absurda. Kad ir tai kada tavo pasijos eilini karta puole Montekrista del jos gyvenimo budo, tase info is uzdaros temos, kur reikia slaptazodzio... As samoningai save priespastaciau, tuomet derkites ir is manes, kad parodyti viso to puolimo amoraluma, chamizma. Isivziduokime, cambala, MOntekrista ir Moonte vonioje...

Dabar, velgi moteros surase alko kiekius, diduma patapo chronemis?
Kur visame tame yra PROTAS? Kiek galima varyti nesamones, ad hominem?

Ir kas cia ad hominem pirmas pradeda varyti? AR ne del to su naujokais susibara? Bet va kodel baksnoji pirstuku naujokui, o tam kas tai pradejo? Bijai jai pasakyti, nes zinai, kad eilini karta nebusi isgirsta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 04 vasario 2020 - 14:33
Cambala, nežinau, koks ligonis. pas mane net žodžio "bradikardija" niekur nera irašyta, cia tu man ji irasei. bradikardija butu rimtas sutrikimas, su lydinciais simprtomais, kurie nuolat vargintu.
gydytojai liepia sekti pozymius, o jeigu ju nera?
tas pats su spaudimu. mano mamos labai žemas, mano - žemas, ar turiu ji keltis specialiai?

pulsas kai būna retas, nusiuncia išsitirti, nes gi visi senstame kasmet. db pulsas dažnai buna ir 60 ir 67, nes pusmeti nebesportuoju.
bet kadangi sportuoju jau 20metu plius, tai juk sportininkams taip ir yra. ju širdies raumuo kitoks, pasigooglink.
manau, ištvermes daugiau turiu už tave, arba jegos. gal jegos ypac. biggrin.gif

šiandien vel atidariau namie sportavimo, HIIT sezoną, su hanteliais. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 04, 14:30)
tu esi visiška debilė, jei manai, kad esu rašiusi kur gyvenu biggrin.gif  4u.gif

Uu, jau narvuotis pradejai biggrin.gif .
As nemanau, as skaiciau. Is kur zinau, kad jorka turi? Juk irgi rasei biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 04, 14:32)
Uu, jau narvuotis pradejai biggrin.gif .
As nemanau, as skaiciau. Is kur zinau, kad jorka turi? Juk irgi rasei biggrin.gif .

jo, 10 jorkų ir gyvenu būtent Naujininkuose. Sakau, greit dėk tuos postus, nes kitaip tavo pasakėlėms galas ateis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 04, 14:24)

jei dantys genetiškai labai sveiki, jiems nereikia visokio dažyto šūdo tikrai smile.gif

Tai znoma ir dantu pastos nereikia, nei dantu sepeteliu, juk genetiskai stiprus biggrin.gif
Atsakyti