Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 04, 19:29)
Argi masajų moterys neegzotiškos ir žavios, kai laukia vyrų po porą mėnesių, kol jie grįš ganę bandą. Netgi penkios gali dalytis vienu vyru… Pačios susidrėbia iš karvės šūdo trobelę ir prižiūri vaikus. Kol vyro nėra – daro suvenyrus, kuriuos parduoda turistams. Nes reik cukraus, aliejaus ir kt. Ir gyvena tarpusavy laimingos – apie skyrybas kalbų nėra.Jie oficialiai pripažįsta poligamiją. Mažiausia – dvi žmonos. Ir miega visi kartu. Trise tai trise, keturiese tai keturiese.

http://kelionesirpra...asi-vienu-vyru/

planuoji keltis, vieno nebeuztenka? bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 04, 15:36)
Oho, "net" idomucia tujinat... wow. O kuom jis čia toks išskirtinis? Jūs tiesiog esate chamė, kaip ir lutukė. Ne be reikalo ginate.
O kodėl manote, kad man tie nickai kažką sako? Ok, cambalos postus matau, bet turėčiau žinoti visus forumo nickus?

tai chames mes visos, nes jaukiai ir smagiai tujinames.
i mane ne viena nesikreipe jūs ir aš nenusoviau ne vienos del to.
o jūs etiketo taisykles atejote ivesti smile.gif

kodel ginu Lutuke? ginu tam tikrus postus su tam tikra info, su Lutuke pati dažnai gincijuos. o jūs nuolat varot ad hominem, jeigu vos vardą pamaciusi, visus postus eliminuojate kaip "carzy".
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 02 04, 21:35)
tai chames mes visos, nes jaukiai ir smagiai tujinames.

kodel ginu Lutuke? ginu tam tikrus postus su tam tikra info, su Lutuke pati dažnai gincijuos. o jūs nuolat varot ad hominem, jeigu vos vardą pamaciusi, visus postus eliminuojate kaip "carzy".

Mes ne chames, mes senai pazistamos.
Kita vertus yra nikai i kuriuos as kreipiuosi Jus ir nieko tame blogo nematau.

Gedykis, tai tu nuolat varai ad hominem.
Kita vertus, kodel tu, ar as turime kitam buti pvz. Atejo naujas zmogus, kuriam siusktu tujintis. Jei jis nesitujina ir tu nesitujink, KOkios problemos. Mes skirtingi. Kam tas mentorinis toniukas.
Zmogus tik kojas apsilo, o jau izvelgi priesiskuma lutukei. Kas ji jau cia tokia yra "pasaulio bamba"? GAl pati saves paklausk, kodel vos atejes zmogus jai priesiskas? Ka ji tokio daro, kad zmones pries ja nusistato? Ar anot taves visi svolociai, be smegenu, sventa karve lutuke puola...

Kodel tu pastoviai at hominem, kimbi i atlapus, kai tavo lutuke provokuoja zmones jai tuo paciu atsakyti?

Ji ne karta tau chamavojo, tu apsisluostai ir toliau su ja bendrauji. TAvo pasirinkimas, i sveikata. Bet ne kiekvienam tavo pataikavimas jai yra priimtinas, kaip ir ne kiekvienas privalo su ja bendrauti vadovaujantis tavuoju stiliuku.

DAr karta, MES SKIRTINGI ir renkames su kuo ir kaip bednrauti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 04 vasario 2020 - 21:51
Kai as ka tik prisiregistravau forume, tai viena nare parase, kad given ku ku .
Matosi . ..
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 04, 16:49)
Mano nuomonė, nieko čia baisaus, jei mes viena kitą tujiname.Nes žodelis jūs reiškia ne tik pagarbą, bet ir labai atriboja.

Pritariu,. pvz, Hmmm parašo su "jūs". tipo, suprask, kokia kultūringa, bet išties tik ledo šalimi padvelkia. ir visišku nesuinteresuotumu niekuo, apart savimi.

jau geriau Burbanti su savo šiltais "na jūs bobos chrienavos, su nusvirusiais papais", arba "na, jūs senos tarkos"....
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 02 04, 21:44)

Zmogus tik kojas apsilo, o jau izvelgi priesiskuma lutukei. Kas ji jau cia tokia yra "pasaulio bamba"? GAl pati saves paklausk, kodel vos atejes zmogus jai priesiskas? Ka ji tokio daro, kad zmones pries ja nusistato?

Lutuke turi tam tikra sugebejima - vos tik prasizioja - iskart atmetimo reakcija.
Kaip ir given pezalai apie mesa, kiausinius, piena.
Nesveikos bobos.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 02 04, 21:50)
Pritariu,. pvz, Hmmm parašo su "jūs". tipo, suprask, kokia kultūringa, bet išties tik ledo šalimi padvelkia. ir visišku nesuinteresuotumu niekuo, apart savimi.

jau geriau Burbanti su savo šiltais "na jūs bobos chrienavos, su nusvirusiais papais", arba "na, jūs senos tarkos"....

O man geriau Hmmm, nei burbanti. Kiekvienai savo. Hmm, mano galva labai protinga ir korektiska moteris, nelinkusi tusciazodziauti. Galimai, kai kam, su ja sunku diskutuoti, nes va ja at hominem taikymu tikrai neapkaltinsi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 04 vasario 2020 - 22:02
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 04, 16:10)
nes iš tikrųjų esate žiauriai vieniša ir ištisai čia sėdėdama bei rašydama padrikas paklodes, kurias dauguma tiesiog prascrolina, patenkinate dėmesio trūkumą.

Bobute wub.gif ,
o jūs "leiskite" žmonems būti vienišiems. jūs db atbėgote vėzdu mojuoti.
cia visi berods patenkina demesio trūkumą, net ir nepyškindami klavišais. Idomucia išvis sociopatais, nebendrauja su niekuo.
dauguma cia intravertai, vos vieną kitą draugę turi.
aš irgi stebejaus, ko mergos cia kiurkso, (ypac kai reciau cia lankydavausi), bet man seniai buvo paaiškinta - ne tavo reikalas. iš iš dalies jos teisios. jos gali čia rašyti ką nori šiame mirštančiame forume.

ir mano taisyklė tokia: geriau rašyti, geriau kitiems aiškinti, lesti smegenis - tebūnie tas rašymas kaip dienoraštis, vietoj terapinio rašymo - jau geriau rašyti nei gerti ar snukius daužyti. wub.gif

o tu, bobute, jei smegenų lesimas tau kvepia Šiaurės Korėja, gali "ignore" funkciją įsijungti. jei nesugebi, vadinasi pati sergi tam tikromis ligomis. pvz, noru pasipiktdžiugauti iš ligonių.
nes..jei jau ligonį diagnozavai, tai viskas. belieka, tau, sveikuolei, praeiti pro šalį. brunette.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 04 vasario 2020 - 22:05
QUOTE(Moonte @ 2020 02 04, 21:44)
Zmogus tik kojas apsilo, o jau izvelgi priesiskuma lutukei.

ne nepiresiskumas biggrin.gif man siaip tik diagnozes israsineja i sgeros isrideis moteris lotuliukas.gif gydytoja matyt mato kiuraai ekrana , lauksiu receptu atsiunciamu tuo paciu, kad jau diagnozes zinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 02 04, 19:44)
Gedykis,

kaip? čia įsakymas? o jei nesigedysiu...
jau net Cambalai už jos neapykantą mano stiliui, už tai, kad tausoju žemę, nerašau: gedykis.

Jau čia tikrai senais metodais pavarei.....

QUOTE(cambala @ 2020 02 04, 19:52)
Lutuke turi tam tikra sugebejima - vos tik prasizioja - iskart atmetimo reakcija.
Kaip ir given pezalai apie mesa, kiausinius, piena.
Nesveikos bobos.

Užtat Cambala ir toliau išlieka mano svajonių moteris. wub.gif
kurią aš perdaryčiau savaip wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 04 vasario 2020 - 22:05
QUOTE(given444 @ 2020 02 04, 22:35)

Netiesa, į Jūsų post'us tikrai esu atsakiusi, bet kadangi nieko SM nepažįstu gyvai, mant net į galvą neateitų "tujintis". Realiame gyvenime viskas priklauso nuo aplinkybiu, bet net ir savo vaikams rašau "Tu" (iš dižiosios raidės). Tiesiog taip esu įpratusi, kiti gal įpratę kitaip, nekreipiu į tai dėmesio.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 02 04, 22:01)
kaip? čia įsakymas? o jei nesigedysiu...
jau net Cambalai už jos neapykantą mano stiliui, už tai, kad tausoju žemę, nerašau: gedykis.

Jau čia tikrai senais metodais pavarei.....

Ne, cia ne isakymas, cia apeliacija i sazine, jei ja dar turi.

Rytoj paskaicius savo postus, labai viliuosi pasidarys geda. Ir uzteks smarves atsiprasyti viesai, kaip viesai isliejai tulzi.

Tu siandiena, kritai zemiau grindjuostes (jei skaiciuosime tavo leveliais). Is taves nesitikejau.
Atsakyti