Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

o kitą su negalia. aciu tau C. biggrin.gif
ir dar du vaikus nuo skirtingų. ir dar šiaip krūvą svetimų. ir dar šiaip planuoju.

o vakar dar labai gerai pasimylėjau. wub.gif
o db jau tikrai metas į pardą.

ir dar ką galiu pridurti. Lutuke negali jus niekuo nustebinti. ji normali eiline moteris, turejusi vieną vyrą, vaikus nuo vieno vyro. kas kad išsišoka, turi savo nuomonę, nes juk dvidešimt ją puolat.
vat aš tureciau kuo nustebinti, bet nematau prasmes daugeliui diskusiju, man patinka gyventi, o ne nuolat rašinetis. ilgokai rašyti nemegstu. priešokiais.
gal dar montekrista jus nustebintų...

senos varnos..ar davatkos...ar reiktų pridurti....
juk mes cia - kad priimtume viena kitą, ar ne....
ir visos iš (ne)vienatvės....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 04 vasario 2020 - 22:28
QUOTE(given444 @ 2020 02 04, 21:57)
Bobute  wub.gif ,
o jūs "leiskite" žmonems būti vienišiems. jūs db atbėgote vėzdu mojuoti.
cia visi berods patenkina demesio trūkumą, net ir nepyškindami klavišais. Idomucia išvis sociopatais, nebendrauja su niekuo.
dauguma cia intravertai, vos vieną kitą draugę turi.
aš irgi stebejaus, ko mergos cia kiurkso, (ypac kai reciau cia lankydavausi), bet man seniai buvo paaiškinta - ne tavo reikalas. iš iš dalies jos teisios. jos gali čia rašyti ką nori šiame mirštančiame forume.

ir mano taisyklė tokia: geriau rašyti, geriau kitiems aiškinti, lesti smegenis - tebūnie tas rašymas kaip dienoraštis, vietoj terapinio rašymo - jau geriau rašyti nei gerti ar snukius daužyti.  wub.gif

o tu, bobute, jei smegenų lesimas tau kvepia Šiaurės Korėja, gali "ignore" funkciją įsijungti. jei nesugebi, vadinasi pati sergi tam tikromis ligomis. pvz, noru pasipiktdžiugauti iš ligonių.
nes..jei jau ligonį diagnozavai, tai viskas. belieka, tau, sveikuolei, praeiti pro šalį.  brunette.gif

Čia jūs su lutuke😄

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Pas mane uždetas adblokeris. this site is blocked due to content filtering. aciu už imagined photo.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 02 04, 22:23)
o kitą su negalia. aciu tau C.  biggrin.gif
ir dar du vaikus nuo skirtingų. ir dar šiaip krūvą svetimų. ir dar šiaip planuoju.

o vakar dar labai gerai pasimylėjau.  wub.gif
o db jau tikrai metas į pardą.

Wuolia
Tavo reikalas.
Tu geriau savais pasirupink, o ne meiluziu. Nes meiluzio vaikai tavo vaikui medini karta drozia dovanu. Normali moteris is to padarytu isvadas
....
O tu?
Pasitikrinkt odos dispansery..
Atsakyti
Merginos, labai prasau siandiena nereaguoti i given444 postus.
ESu isitikinus, kad perskaicius ka prirasiusi, ryt jai bus geda, nors bandys tai nurasyti savo karingumui.

Bent jau as abejoju, kad laimingas, savimi patenkintas zmogus taip disperatiskai taskytusi emocijomis, kaip ji siandiena.

Todel, dar karta prasau, nereaguoti i jos rasliava, neisizeiskite, nelakykite savyje kartelio.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 02 04, 22:09)
Ad hominem dėl alko.

sveikas žmogus savęs nebijo.

Per kurią vietą? Kur parašyta, kad alkoholis iš žmogaus kūno pasišalina per 40 dienų? Niekur.

Taip. O nesveikas, pvz lutukė, dergdama kitus pasikelia savo savivertę, kuri iš po plintuso nepakyla.
Atsakyti

o vakar dar labai gerai pasimylėjau.  wub.gif

Fui, kaip bjauru. Na parasytu kas "mylimam vyrui suteikiau laime" visai kitaip atrodo. Pakyletai, dvasingai... Vos ne palaiminima suteik

Lutuke negali jus niekuo nustebinti.

Ubuntiene turi savo nesamoniu, bet tikrai nera uz ka ja pulti. Rusisku portalu bent jau necituoja. Ir visai kitas reikalas...
Tos teorijos apie gerima, tai tipiskas moteriskas perdejimas susidurus su kitu krastutinumu. Jei jau kazka puolat tai bent tai darykit protingai.
Jau ziuriu given444 uzpuolet ... kaip kokiam ziurkyne jau atrodo...
Atsakyti

Jezusmarija, kas cia darosi. Jau moteros, oponenciu negerbiate, gerbkite save. As taip ziuriu bendravimo ribos vis ritasi dugnan. :unsure:

O as pradejau koses dazniau valgyti po musu diskusijos. :) Tai vis nauda is SM.

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 02 04, 22:13)
teisingai Limcaca minejo....teisuoliškumo yra pas tave...yra....

Na tikra lutukės dvynė, narės nicką per sudėtinga taisyklingai parašyti. Limcaca, rimtai?
Atsakyti
Daar vienas... Maziau koncentruokites, kas ka palaiko, tai pamatysit, kad kai kurios gali isgyventi ir be palaikymo... Cia vis del to ne kokios ziurkiu lizdas reale kur nugrauz kakla, tai tokius bukus puolimus tiesiog galima ignoruot, nes jie neturi savyje jokiu ideju apart "mane nervuoja, man nepatinka"

Palaikykit ne asmenis, kaip bobos daro, o idejas, mintis. Kartais ir nekoks zmogus paraso geru dalyku, o kartais ir atrodantis i proto boksta nusisneka
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 04, 22:37)
<p>Jezusmarija, kas cia darosi. Jau moteros, oponenciu negerbiate, gerbkite save. As taip ziuriu bendravimo ribos vis ritasi dugnan. unsure.gif
</p><p></p><p>O as pradejau koses dazniau valgyti po musu diskusijos. smile.gif Tai vis nauda is SM.
</p><p></p>

Dziaugiuosi.
Siandiena kalbejau su pazistama, ji kruopas suberia i termosa ir uzpila jas verdanciu vandeniu. Man tai, panasiau i koses virima, nei grudu brinkinima.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 04, 22:40)
Na tikra lutukės dvynė, narės nicką per sudėtinga taisyklingai parašyti. Limcaca, rimtai?

Zinok, kartais atrodo, kad kazkuri sena nare tamstele atsivede vietoj siundomos sobakos. Net pagal tai ka puoli galima spet kas seimininkas
Atsakyti