Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Jei nori kazko paklausti, klausk zmoniskai.
Nezinau kaip as tau turiu pagristi ir kas tau bus pagrindimas kiek matau net moklso irodymai jums tuscia vieta.
O sita zinau is zmogaus, kuris musu rajone atlieka ES projektus, siukslynu tvarkyma, jie paprasciausiai viska uzkasa. O kaip manot, kaip sutvakromi siuskynai, kur tos siukles dingsta?

Atvažiuok pas mane į svečius,aš tau parodysiu mūsų miesto sąvartyną, kuris yra pastatytas už ES lėšas.Tik kai pamatysi iškabą suprasi,kad tai šiukšlynas.Jokių kvapų, jokių popiergalių,jokių varnų būrių.Dalis šiukšlių sudeginama, gaunama šiluma, rūšiuotos kažkur išvežamos, o visos likusios kompostuojamos.Ir tikrai niekas neužkasama laukuose.

Taip,kad šioje vietoje LT visa galva priekyje.

Vakar buvo šaltukas ir kelios snaigės voliojosi,Sakiau,žiema ateina.Buvau nutarusi kailinukus pavedžioti.O rytą žiūriu-lyja.Tai kur dabar tuos kailinius vesti?

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 06, 07:28)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72602326" data-time="1580939122"><div><p>Jei nori kazko paklausti, klausk zmoniskai.
Nezinau kaip as tau turiu pagristi ir kas tau bus pagrindimas kiek matau net moklso irodymai jums tuscia vieta.
O sita zinau is zmogaus, kuris musu rajone atlieka ES projektus, siukslynu tvarkyma, jie paprasciausiai viska uzkasa. O kaip manot, kaip sutvakromi siuskynai, kur tos siukles dingsta?
</p></div></blockquote><p>Atvažiuok pas mane į svečius,aš tau parodysiu mūsų miesto sąvartyną, kuris yra pastatytas už ES lėšas.Tik kai pamatysi iškabą suprasi,kad tai šiukšlynas.Jokių kvapų, jokių popiergalių,jokių varnų būrių.Dalis šiukšlių sudeginama, gaunama šiluma, rūšiuotos kažkur išvežamos, o visos likusios kompostuojamos.Ir tikrai niekas neužkasama laukuose.
</p><p>Taip,kad šioje vietoje LT visa galva priekyje.
</p><p>Vakar buvo šaltukas ir kelios snaigės voliojosi,Sakiau,žiema ateina.Buvau nutarusi kailinukus pavedžioti.O rytą žiūriu-lyja.Tai kur dabar tuos kailinius vesti?

</p>

Jos neįtikinsi biggrin.gif
Atsakyti

Jos neįtikinsi biggrin.gif

Nu, ką aš žinau, gal Airijoje visai kitaip?Gal ten gyventojai neverčiami rūšiuoti šiukšles?

Atsakyti

Paziurek i Majausko kalba..

Kur ir apie ka jis kalbejo? :)

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 06, 08:17)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72602355" data-time="1580967909"><div><p>Jos neįtikinsi vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Nu, ką aš žinau, gal Airijoje visai kitaip?Gal ten gyventojai <strong>neverčiami</strong> rūšiuoti šiukšles?
</p>

Esmė ta, kad LT viskas blogai. Kalnai šiukšlių ir tt
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 05, 22:28)
As manau, kad svarbiau sudaryti salygas moterims buti princesemis. Visoks darbas gerai, bet... as geriau buciau princese

Tai būkit, kas trukdo?

QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 06, 00:04)
nes darbas tikrai ne kiekvienai moteriai,

darbas itemtas ir nuobodokas.

Lygiai taip pat kaip ir ne kiekvienam vyrui.

Nuobodus darbas gali būti tik žmogui be fantazijos ir noro.
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 06, 08:17)
Nu, ką aš žinau, gal Airijoje visai kitaip?Gal ten gyventojai <strong>neverčiami</strong> rūšiuoti šiukšles?

Airijoj VISKAS kitaip. Ir dangus žydresnis, ir žolė žalesnė... smile.gif

QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 06, 08:55)
Esmė ta, kad LT viskas blogai. Kalnai šiukšlių ir tt

Tikrai taip. Seubas seubelis ta LT.
Atsakyti
Snd nesportuoju. raumenis skauda po hanteliu (dvi dienas iš eiles)....
ryt pradesiu vel.nail.gif showoff.gif
va ką reiškia, padaryt tokią ilgą pertrauką.

nu žiūresim, koks tas kambodžos masažas. sake, jog su aliejas, aromaterapija. tikekimes, nebus bloga, nes ne visi kvapai man palaimą kelia.

p.s. ale kai pasižiūriu i veidrodi. nenoriu girtis. bet dar niekad taip gerai nesu SAU atrodžiusi, ypac per juosmeni. po triju nestumu tiek sverti. neprastai. noris tik raumenu ant ranku daugiau.
man sau fiziskai patikti - lb svarbu. jei nuotaika nekokia, pasižiūri i veidrodi, iškart pakyla. bent jau tas. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 06 vasario 2020 - 09:34
QUOTE(given444 @ 2020 02 06, 09:31)
ryt pradesiu vel.nail.gif  showoff.gif

nu žiūresim, koks tas kambodžos masažas. sake, jog su aliejas, aromaterapija. tikekimes, nebus bloga, nes ne visi kvapai man palaimą kelia.
p.s. ale kai pasižiūriu i veidrodi. nenoriu girtis. bet dar niekad taip gerai nesu SAU atrodžiusi, ypac per juosmeni. po triju nestumu tiek sverti. neprastai. noris tik raumenu ant ranku daugiau.
man sau fiziskai patikti - lb svarbu. jei nuotaika nekokia, pasižiūri i veidrodi, iškart pakyla. bent jau tas.  biggrin.gif

Man visad keista, kai moterys n metų po nėštumų stebisi, kad normaliai atrodo. Bėštumai ne pasiteisinimas lašiniams.
Atsakyti

ryt pradesiu vel.nail.gifshowoff.gif

man sau fiziskai patikti - lb svarbu. jei nuotaika nekokia, pasižiūri i veidrodi, iškart pakyla. bent jau tas. biggrin.gif

Man ant ranku irgi raumenu daugiau norisi. Tik gal kad kazkoks matomas rezultatas butu reikia iskart po sporto proteinus valgyti? 

As vargiai ta kada darysiu.

Beje del intensyvios fizines veiklos su nugara problemos buvo, todel turejau daug pratimu daryti (skausmai nenupasakojami...),dar pradejau plaukti. As nugaros nematau, bet MB kai pasiziuri, sako geri raumenys ten pas mane. Kaulai nekyso, padengta raumenuku sluoksniu.  :wub: Del tos nugaros ir presa matoma uzsiauginau netyciom. :D

Atsakyti

Man visad keista, kai moterys n metų po nėštumų stebisi, kad normaliai atrodo. Bėštumai ne pasiteisinimas lašiniams.

Mano visos artimos drauges po nestumu kaip negimde. :) 50-58 kg sveria, kaip nulietos. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 06, 09:56)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72602447" data-time="1580974645"><div><p>Man visad keista, kai moterys n metų po nėštumų stebisi, kad normaliai atrodo. Bėštumai ne pasiteisinimas lašiniams.</p></div></blockquote><p>Mano visos artimos drauges po nestumu kaip negimde. smile.gif 50-58 kg sveria, kaip nulietos. </p>

Tai va. Aš irgi po gimdymų savaitei praėjus svėriau kaip visad.
Dėl rankų-ant jų raumenis lengva pasigamint, tik va mityba juos išryškina biggrin.gif lengviausiai man išryškėjo kojų raumenys, nugara, pilvo viršus, kitas vietas jau reik atidengt nuo riebaliuko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 06, 07:28)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72602326" data-time="1580939122"><div><p>Jei nori kazko paklausti, klausk zmoniskai.
</p></div></blockquote><p>Atvažiuok pas mane į svečius,aš tau parodysiu mūsų miesto sąvartyną, kuris yra pastatytas už ES lėšas.Tik kai pamatysi iškabą suprasi,kad tai šiukšlynas.Jokių kvapų, jokių popiergalių,jokių varnų būrių.Dalis šiukšlių sudeginama, gaunama šiluma, rūšiuotos kažkur išvežamos, o visos likusios kompostuojamos.Ir tikrai niekas neužkasama laukuose.
</p><p>Taip,kad šioje vietoje LT visa galva priekyje.
</p><p>Vakar buvo šaltukas ir kelios snaigės voliojosi,Sakiau,žiema ateina.Buvau nutarusi kailinukus pavedžioti.O rytą žiūriu-lyja.Tai kur dabar tuos kailinius vesti?

</p>

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti