Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Moonte @ 2020 02 06, 21:25)
GAvau velniu, tas marmalas vadinasi Schnellkomposter.

TAip atrodo

Na, bet aš pasižiūrėjau ir Gobbler:
https://www.mkds.lt/...i-kompostavimui

Man atrodo, vertas dėmesio dalykas, reikės išbandyti. Aš jų lapelius kandims naudoju, puikiai veikia, reikės į pavasarį pas juos apsipirkti - rinkis prekę lietuvišką biggrin.gif

______

PS. Šunelis nepaprasto mielumo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašaka: 06 vasario 2020 - 21:49
QUOTE(cambala @ 2020 02 06, 21:43)
Kur baznycioj matai " negyva kuna"? biggrin.gif 
Kristus ant kryziaus? Tai jei taip tau baisu tiesiog taip  pavaizduota prasme  ir baidaisi, gal nueik i liuteronu baznycia. Arba protestantu. Ar ir ten lavonai vaidenasi?
Beje, kodel nesibaidai savo haliucinaciju, kai skrajoji Visatoj su elfais? Juk tai ryskiausias psichikos sutrikimas - haliucinacijos.

cambse, mažiau šik žmonėms gyvenime, tapk geresniu žmogumi, tai nereikės per visas iš eilės lakstyti su atgailom biggrin.gif 4u.gif
kad žinok labiau sutrikimas nieko nejausti ir nematyti. Gaila iš tiesų tokių žmonių, kurie pvz. lipa į laivą ir nejaučia, kad jis nuskęs, na ir t.t. Turėtų jausti nelaimes
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 06, 21:44)
Dar kol neturėjau mopso, įsivaizdavau, kad jie lėti, tingūs šunys. Oi kaip klydau😄

Mopsiukais susizavejau pries kokius sesis metus. Stengiuosi daugiau vaikscioti, todel i darba eidavau parkeliu. Viena ryta sutikau mopsiuka, kuris nezinia is kur isnyro pries mane, su savo fantastiska sypsenele, liezuveli rode. Ziuri tokiom zvitriom akutem, tarytum klausdamas is kur tu cia tokia islindai... Galimai sutapo musu laikas, pastoviai ji pradejau sutikineti, o gal jau specialiai akimis ieskojau, is kur islis tas padauziukas, riestu it riestainiukas uodegiuku. Veliau ir su seimininke suspiazinau. Juokesi, kad dabar supranta, kur jos vikruolis rytais verziasi...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 06, 21:52)
cambse, mažiau šik žmonėms gyvenime, tapk geresniu žmogumi, tai nereikės per visas iš eilės lakstyti su atgailom biggrin.gif  4u.gif
kad žinok labiau sutrikimas nieko nejausti ir nematyti. Gaila iš tiesų tokių žmonių, kurie pvz. lipa į laivą ir nejaučia, kad jis nuskęs, na ir t.t. Turėtų jausti nelaimes

Kas is tavo " matymu ir jautimu" jei sugyventinio telefona ir pasta nuolat tikrini?
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2020 02 06, 21:47)
Na, bet aš pasižiūrėjau ir Gobbler:
https://www.mkds.lt/...i-kompostavimui

Man atrodo, vertas dėmesio dalykas, reikės išbandyti. Aš jų lapelius kandims naudoju, puikiai veikia, reikės į pavasarį pas juos apsipirkti - rinkis prekę lietuvišką  biggrin.gif

______

PS. Šunelis nepaprasto mielumo

Gobleri mes pradejome naudoti praejusi pavasari. Bent jau man lbai patiko. Si pavasari, jei kam idomu patikslinsiu kokie rezultatai.

Siuo gi atveju, anot mano vyrelio, jei jau pradejau rasyti apie slieku "kiausinelius", tai anie buvo is Scnellkomposter.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 06, 21:56)
Kas is tavo " matymu ir jautimu" jei sugyventinio telefona ir pasta nuolat tikrini?

tai kad seniausiai netikrinu. Tikrinau tada, kai intensyviai praktikavau pojūčius.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 02 06, 21:53)
Mopsiukais susizavejau pries kokius sesis metus. Stengiuosi daugiau vaikscioti, todel i darba eidavau parkeliu. Viena ryta sutikau  mopsiuka, kuris nezinia is kur isnyro pries mane, su savo fantastiska sypsenele, liezuveli rode. Ziuri tokiom zvitriom akutem, tarytum klausdamas is kur tu cia tokia islindai... Galimai sutapo musu laikas, pastoviai ji pradejau sutikineti, o gal jau specialiai akimis ieskojau, is kur islis tas padauziukas, riestu it riestainiukas uodegiuku. Veliau ir su seimininke suspiazinau. Juokesi, kad dabar supranta, kur jos vikruolis rytais verziasi...

Aha, kai liežuviuką rodo, atrodo, kad šypsosi biggrin.gif Gaila, kad mano šuniuko mama vasarą mirė, įgėlė vapsva, nebespėjo išgelbėt. Aš saviškį vabaliuku pavadinu, kažkaip taip gaunasi, veisėja papasakojo, kad ir jo mamą vabaliuku vadindavo, toks sutapimas
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 06, 22:01)
tai kad seniausiai netikrinu. Tikrinau tada, kai intensyviai praktikavau pojūčius.

Cia " seniausiai" pries du metus? biggrin.gif
Kokius pojucius? Kad jam nestovi ant taves?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 06, 22:06)
Cia " seniausiai" pries du metus?  biggrin.gif
Kokius pojucius? Kad jam nestovi ant taves?

kad mes su juo ne du metus biggrin.gif
čia taviškiui dėl rūkymo nestovi, kitaip būtum su juo lovoje tongue.gif maniškis tai mokosi kaip žinai dabar daug kvalifikacijai, o tavo Ožys ką? biggrin.gif pas jus gi viskas tobula, pilis, turtai, tarnai, bemsai biggrin.gif ar visgi jis nuo tavęs pabėgęs ir grįžta tik dėl vaiko kartais? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 06, 22:12)
kad mes su juo ne du metus biggrin.gif
čia taviškiui dėl rūkymo nestovi, kitaip būtum su juo lovoje tongue.gif maniškis tai mokosi kaip žinai dabar daug kvalifikacijai, o tavo Ožys ką? biggrin.gif pas jus gi viskas tobula, pilis, turtai, tarnai, bemsai biggrin.gif ar visgi jis nuo tavęs pabėgęs ir grįžta tik dėl vaiko kartais? biggrin.gif

Tai jo, rasei, kad 15 metu kartu su sugyventiniu. Bet pries du metus rasei kad dar tikrini.
Garantuoju, kad net dabar tikrini...
Mano Ozys tai jau senas mokytis. Viska pasieke ka buvo uzsibrezes. Dabar tik pro ragus vos pro duru stakta prasibrauna. Ir i mano bemsa nebetelpa. Todel visureigi tupi.
Atsakyti
Monteverte,
O ka taviskis tiek mokosi? Kada neparasysi, paprasta diena ar savaitgali, diena ar vakara, vis mokosi. rolleyes.gif
Atsakyti
Ar kas nors iš jūsų esate patyrę miego paralyžių? Vistiek čia tvarkos nėra, kalbama apie beleką, tai pagalvojau, užklausiu biggrin.gif
Atsakyti