Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 06, 22:24)
Monteverte,
O ka taviskis tiek mokosi? Kada neparasysi, paprasta diena ar savaitgali, diena ar vakara, vis mokosi.  rolleyes.gif

Kai vyras chliupikas popadinis, tai nors apsimeta kad mokisi, kad isteriku maziau namie butu.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 06, 22:28)
Ar kas nors iš jūsų esate patyrę miego paralyžių? Vistiek čia tvarkos nėra, kalbama apie beleką, tai pagalvojau, užklausiu biggrin.gif

Net negridejau, kad taip buna. Kazkaip klaikiai skamba.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 06, 22:28)
Ar kas nors iš jūsų esate patyrę miego paralyžių? Vistiek čia tvarkos nėra, kalbama apie beleką, tai pagalvojau, užklausiu biggrin.gif

Kolege pasakojo - guli kaip suakmenijusi, akys atmerktos, protas protauja, o negali pajudet.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 02 06, 22:55)
Net negridejau, kad taip buna. Kazkaip klaikiai skamba.

Per visą gyvenimą yra buvę kokius 5 kartus, 2 kartus Airijoj. Aš mėgstu miegot ant pilvo, prieš kokius metus, prabudau naktį ir toks jausmas, kad kažkokia pikta būtybė sėdi man ant nugaros ir slegia, o aš visa suparalyžuota, negaliu nei pajudėt, nei rėkt, gaunasi tik žiopčiojimas, mintyse kartoju dink iš čia, ir kai pilnai pabudau, jausmas slogus, yra baimė užmigt, kad vėl tai nepasikartotų. Prieš kelias dienas mano dukrai buvo kažkas panašaus
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 06, 23:23)
prieš kokius metus, prabudau naktį ir toks jausmas, kad kažkokia pikta būtybė sėdi man ant nugaros ir slegia,

Prie ko cia miegas? Buna zmones suparalyzuoja... Nieko gero...
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 06, 23:23)
prieš kokius metus, prabudau naktį ir toks jausmas, kad kažkokia pikta būtybė sėdi man ant nugaros ir slegia,

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 06, 23:30)

Pasigooglinkite, ponas, sleep paralysis, tai suprasite prie ko.
Special for you:
Just why or how it happens isn't clear. Researchers believe sleep paralysis is caused by a disturbed rapid eye movement cycle because it mostly happens as people are falling into or coming out of REM sleep. During that stage, their brains normally paralyze their muscles anyway -- so they don't act out their dreams. But during sleep paralysis, the sleeper is awake, or half awake, and so is aware she cannot move.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvenokartabobute: 06 vasario 2020 - 23:34
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 06, 23:32)
Pasigooglinkite, ponas, sleep paralysis, tai suprasite prie ko.
Special for you:
Just why or how it happens isn't clear. Researchers believe sleep paralysis is caused by a disturbed rapid eye movement cycle because it mostly happens as people are falling into or coming out of REM sleep. During that stage, their brains normally paralyze their muscles anyway -- so they don't act out their dreams. But during sleep paralysis, the sleeper is awake, or half awake, and so is aware she cannot move.

The condition may occur in those who are otherwise healthy or those with narcolepsy, or it may run in families as a result of specific genetic changes.

Panasu, kad cia yra kazkas daugiau, jei jau dukrai tas pats. Tai neistirta,, todel neaisku kuo gali baigtis...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 06, 23:41)
Panasu, kad cia yra kazkas daugiau, jei jau dukrai tas pats. Tai neistirta,, todel neaisku kuo gali baigtis...

Na matai, idomucia, kaip jau sakiau, per mano 40 metų gyvenimą tai teko patirti 5 kartus, pirmas buvo paauglystėj. Tai gal kaip nors išgyvensim, na tikrai nenumirsim nuo to biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 06, 23:46)
Na matai, idomucia, kaip jau sakiau, per mano 40 metų gyvenimą tai teko patirti 5 kartus, pirmas buvo paauglystėj. Tai gal kaip nors išgyvensim, na tikrai nenumirsim nuo to biggrin.gif

Nelinkiu nieko blogo... Bet jau gal geriau per miegus pasimylet ir pabandraut telefonu su klientais, (stogais vaiksciot gal nebutina), nei atsibudus nesugebet pajudet
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 06, 23:49)
Nelinkiu nieko blogo... Bet jau gal geriau per miegus pasimylet ir pabandraut telefonu su klientais, (stogais vaiksciot gal nebutina), nei atsibudus nesugebet pajudet

Nebetrolinkit
Atsakyti

Būtinai širdutę pasitikrink.Paprastai šitas dalykas rodo širdies bėdas.Mano draugė tą patį patiria.Guli ant nugaros, atrodo viską jaučia,viską girdi, o pajudėti negali.Regis ant krūtinės kas sėdi.Ji su širdies stimuliatoriumi gyvena.

Atsiprašau,kad aš taip familiariai :ax:

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

B1iamba, kaip iprast anskti keltis, jau ir taip peleda buvau, dabar visai atpratus, prisimenu ta kelimasi kaip didziausia kosmara unsure.gif
Papildyta:
I vakarykste tema

Ekologiška pakuotė 🌱 yra mažiau žalinga gamtai?! Deja ne. Turbūt jau girdėjote sąvoką “greenwashing”. Dažnai gamintojai pasinaudoja ekologijos mada ir suklaidina vartotojus.

Vienas iš pavyzdžių yra bio-plastiko pakuotės. Pamatę užrašą, kad pakuotė yra 90% augalinės kilmės (plant based) dažnas pirkėjas apsidžiaugs ir pasirinks tą gaminį įsitikinęs, kad daro gerą darbą gamtai. Dažnai už tokią pakuotę, net tenka sumokėti brangiau. Bet teisybė ta, kad bet kokia maišytos sudėties pakuotė Lietuvoje šiuo metu negali būti perdirbama. Dėl šios priežasties ekologiškiau rinktis vientiso plastiko pakuotę, kuri jei teisingai išrūšiuota gali dar daug kartų būti perdirbta♻️.

Džiugu, kad pamažu daugėja ir vien augalinės kilmės plastiko pakaitalų, bet juos Lietuvoje, dar matome labai retai. Juos atskirsime užrašu “Ekologiška pakuotė 🌱 yra mažiau žalinga gamtai?! Deja ne. Turbūt jau girdėjote sąvoką “greenwashing”. Dažnai gamintojai pasinaudoja ekologijos mada ir suklaidina vartotojus.

Vienas iš pavyzdžių yra bio-plastiko pakuotės. Pamatę užrašą, kad pakuotė yra 90% augalinės kilmės (plant based) dažnas pirkėjas apsidžiaugs ir pasirinks tą gaminį įsitikinęs, kad daro gerą darbą gamtai. Dažnai už tokią pakuotę, net tenka sumokėti brangiau. Bet teisybė ta, kad bet kokia maišytos sudėties pakuotė Lietuvoje šiuo metu negali būti perdirbama. Dėl šios priežasties ekologiškiau rinktis vientiso plastiko pakuotę, kuri jei teisingai išrūšiuota gali dar daug kartų būti perdirbta♻️.

Džiugu, kad pamažu daugėja ir vien augalinės kilmės plastiko pakaitalų, bet juos Lietuvoje, dar matome labai retai. Juos atskirsime užrašu “100% kompostuojama”. Tad kviečiame jus atidžiai skaityti ne tik maisto produktų, bet ir pakuočių sudėtis! 👀
Atsakyti