Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 08, 11:16)
O tu saviškį raw maitini? Norėčiau maitinti raw, bet tam mano žinios per menkos, bijau, kad nepakenkčiau

Tiesa. Bet gyvūnai žino, kas galima ir ko ne, pvz mano dičkė yra neperauklėjama vagis, paliksi ką nors valgomo- neberasi. Leidžiuosi laiptais, žiūriu pasistiebus jau kažką vagia, nereikėjo nieko net sakyt, kai movė kaip kulka iš virtuvės. Jei nesuprastų, kad blogai daro, juk nebėgtų?
Papildyta:

Bet jis surenka ir tai, kas nevalgoma. Vakar lego detalę atėmiau🤦‍♀️ Kartais kai įdedu, mopsas nenori ėst, bet tik ateina dičkė, suėda iš pavydo, baisiai saugo savo bliūdą biggrin.gif

taip, raw. Vienintelis pakenkimas gali būti permaitinimas, nes labai lengva perdozuoti žiūrint kaip taip gražiai ryja smile.gif taip ir įvyko mums. Tada sodinau ant dietos, o dabar kai maitinu, tai kaip vanagas kąsnius skaičiuoju ir kitaip jau nebus, nebeprigaus manęs smile.gif

tai čia tas pats kas žmogaus paklusimas įstatymui, nes mums taip įteigia, išmoko, bet natūraliai mes nebūtinai visų jų laikytumėmės. Taip ir gyvūnams mes juk viską įteigiame, kad negalima. Nors aišku būna tokių, kurie daiktus vertina. Maniškis tik kai mažas buvo kažką ten ne to pakramtė, bet dabar jokio daikto neims, neuvers ir pan.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 08, 11:30)
Tikrai Ubuntiene normaliau masto, palyginus i cia daugeli kitu, kurios mastyti mazai ir sugeba. Tik jus to nesurantat.

Prie ko cia gimtoji kalba? Is jos duonos nevalgysi...

Mokinimasis... Esme - poziuris. Turi matytis prasme ir tikslas, pats mokinimasis - nesvarbus, tai tik detale.
Gali mokintis ar ne tai asmens reikalas. Svarbu rezultatai, ir ne balai, o suvokimas...

Nu gerai, tavo nuomone, ji normaliai mąsto, mano nuomone ji nuolatos nusišneka. Dabar varysi per n postų, bandysi įrodyt, kad lutukė nėra ufonautė?😂Gaila net laiko apie tą nevertą dėmesio personą kalbėt

O kodėl tu sėdi lietuviškam forume n metų, kodėl rašai lietuviškai? (Beje, daug geriau nei ubuntienė)

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 08, 11:16)
Normaliai ta Ubuntiene raso, tik jos mintys gal jums nelabai ikandamos? Cia ne apie  tuos atvejus, kaii ji ii pievas nuvaro... O lietuviu kalba praktiskai mazai reikalinga ir bus dar maziau reikalinga. Angliskai be klaidu rasyti reikia.

Del mokslo nesupratai... Cia kaip ir darbe... Kai kas eina i darba ir ten saziningai atpachalina. Kai kas mokykloje sazinngai vargasta.
Tai labaii nuobodu, vargina ir taip mazai ka pasieksi.

paaugliai ne kokie pries pensija vargsai, kad tiktu toks nuobodus gyvnimelis.

Savo dukrai tai pasakiau kad tik durniai daug mokosi, nes jiems sunkiai daeina. Protingi zmones viska perpranta minimaliomis sanaudomis. O lasivalaikiu uzsiima kas malonu. Tai mokindavosi nematant, kad nepagalvociau kad kvaila

iš esmės pritariu tau. Aš niekada kalikė nebuvau, neišsėdėdavau visų pamokų ar paskaitų, o gaudavau panašiai kaip kalikai, jie labai diorgindavosi dėl to biggrin.gif
Atsakyti

o gal galima neutraliai...be išankstiniu....

Arba tu nueik i plepalu tema ir paskaityk laip

Lutuke „diskutavo” su GKB, arba nebesnekek nesamoniu.

Lutuke pati eme asmeniskai izeidineti naujai

pasirodziusia nare.

Pries pora dienu Pastininke, kuri isskirtinai

mandagiai bendrauja isvadino priekvaise.

Galima sneketi apie mobinga, patycias, bet Lutuke jau n nariu isvadinusi bukom, tupom, kvaisom ir t,t. Iskaitant mane, nors nei karto nesu jokiais tokiais zodziais cia meciusis. O subtilus izeidimai Lutukes komentaruose buvo visados. Taip, kad ji pati soka i akis, tada gauna atgal.

As sutinku tik su tuo, kad nereikia kitoms narems pasiduoti provokacijoms ir leisti diskusiju lygio. Tik as tai sakau ne del Lutukes, o del kitu nariu. 

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 08, 11:42)
taip, raw. Vienintelis pakenkimas gali būti permaitinimas, nes labai lengva perdozuoti žiūrint kaip taip gražiai ryja smile.gif taip ir įvyko mums. Tada sodinau ant dietos, o dabar kai maitinu, tai kaip vanagas kąsnius skaičiuoju ir kitaip jau nebus, nebeprigaus manęs smile.gif

Kada pradėjai maitinti raw? Nes jei gerai pamenu, sausu maitindavai su žuvim berods? Ar pasimatė skirtumas, kai pradėjai maitinti raw? Vat ko ir bijau, tai nupenėt, abiem šunims maistą pasveriu.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 08, 11:46)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="given444" data-cid="72603938" data-time="1581153528"><div><p>o gal galima neutraliai...be išankstiniu....</p></div></blockquote><p>Arba tu nueik i plepalu tema ir paskaityk laip</p><p>Lutuke „diskutavo” su GKB, arba nebesnekek nesamoniu.</p><p>Lutuke pati eme asmeniskai izeidineti naujai</p><p>pasirodziusia nare.</p><p>Pries pora dienu Pastininke, kuri isskirtinai</p><p>mandagiai bendrauja isvadino priekvaise.</p><p></p><p>Galima sneketi apie mobinga, patycias, bet Lutuke jau n nariu isvadinusi bukom, tupom, kvaisom ir t,t. Iskaitant mane, nors nei karto nesu jokiais tokiais zodziais cia meciusis. O subtilus izeidimai Lutukes komentaruose buvo visados. Taip, kad ji pati soka i akis, tada gauna atgal.</p><p>As sutinku tik su tuo, kad nereikia kitoms narems pasiduoti provokacijoms ir leisti diskusiju lygio. Tik as tai sakau ne del Lutukes, o del kitu nariu. </p>

Iš Šviesos, tu gi laikai save išsilavinusiu žmogumi, tiesa? Tai negi tu nesupranti elementaraus žmogiško faktoriaus, principo? Jei nesupranti, tai paaiškinsiu: kai žmogų puola ne vienas asmuo, o keli, ir jei iš tų kelių kai kurie įžeidžiai puola, su epitetais, tai žmogus atsimušinėdamas gali atsimušti irgi epitetiškai ir negražiai net ir tam, kuris kritikavo švelniai. Negi tai tokia aukštoji matematika, kad to nesupranti ir dabar visiems čia aiškini kaip ir tau negražiai atrašė?
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 08, 11:48)
Kada pradėjai maitinti raw? Nes jei gerai pamenu, sausu maitindavai su žuvim berods? Ar pasimatė skirtumas, kai pradėjai maitinti raw? Vat ko ir bijau, tai nupenėt, abiem šunims maistą pasveriu.

nuo mažumės valgė raw, bet yra ir sauso ragavęs, kelionėms pirkdavom pvz.
Taip, sukūdinimui parinkau žuvinį sausą, pamaitinau taip kokius 3-4 mėn. ir vėl atgal ant raw, bet dabar išdalinau į tris porcijas dienoje vietoje dviejų, kad nešoktų man suktinių apie šaldytuvus (o ir amžius jau toks, kad taip net geriau, lengviau suvirškint nei dvi didesnes porcijas per dieną) ir kol kas esu patenkinta
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 08, 11:51)
Iš Šviesos, tu gi laikai save išsilavinusiu žmogumi, tiesa? Tai negi tu nesupranti elementaraus žmogiško faktoriaus, principo? Jei nesupranti, tai paaiškinsiu: kai žmogų puola ne vienas asmuo, o keli, ir jei iš tų kelių kai kurie įžeidžiai puola, su epitetais, tai žmogus atsimušinėdamas gali atsimušti irgi epitetiškai ir negražiai net ir tam, kuris kritikavo švelniai. Negi tai tokia aukštoji matematika, kad to nesupranti ir dabar visiems čia aiškini kaip ir tau negražiai atrašė?

Ar ji turi draugu? Pati rase kad forumas jai brangus, nes neturi su kuo bendraut, o bendraut jai norisi.
Isvados aiskios kodel.
Atsakyti
Aš Pet city perku šaldytus kukulius šuniui, l patogu.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 08, 11:55)
Papildyta:

nuo mažumės valgė raw, bet yra ir sauso ragavęs, kelionėms pirkdavom pvz.
Taip, sukūdinimui parinkau žuvinį sausą, pamaitinau taip kokius 3-4 mėn. ir vėl atgal ant raw, bet dabar išdalinau į tris porcijas dienoje vietoje dviejų, kad nešoktų man suktinių apie šaldytuvus (o ir amžius jau toks, kad taip net geriau, lengviau suvirškint nei dvi didesnes porcijas per dieną) ir kol kas esu patenkinta

Žmogų puola. Klausimas, kodėl?

Mopsui vis išdygsta spuogai ant snukučio, skaičiau, kad tai gali būti nuo per didelio baltymų kiekio. Bandysiu keist į maistą su lašiša.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 08, 12:51)
Jei nesupranti, tai paaiškinsiu: kai žmogų puola ne vienas asmuo, o keli, ir jei iš tų kelių kai kurie įžeidžiai puola, su epitetais, tai žmogus atsimušinėdamas gali atsimušti irgi epitetiškai ir negražiai net ir tam, kuris kritikavo švelniai.

Ne, tai tu nesupranti. smile.gif Jei žmogų puola ne vienas asmuo, jį įžeidinėja visi, tyčiojasi, būna akivaizdu, kad jo mintys ir nuomonė niekam neįdomi, netgi išsakoma atvirai, kad atstotų, protingas, save gerbiantis žmogus tiesiog apsisuks ir iš tokios grupės (temos forume) išeis. Bet ji vistiek ateina. Kodėl? Toks didžiulis vienišumo jausmas? Gyvenimo už forumo ribų neturi? Tada baisu.
Kas žmogaus gyvenime yra ne taip, jei pav. realybėje tave grupė žmonių apspjaudytų, o tu vistiek kasdien eitum ir eitum prie tos grupės ir vėl būtum apspjaudyta? Normalu tau būtų? Neieškotum kitų veiklų gyvenime, būtų svarbi tik ta grupė? Beje, grupės neteisinu.
Juk gyvenimas gražus. 4u.gif Yra darbinė veikla, šeima, namai, vaikai, laisvalaikis. Aš paskutiniu metu tik paskaitau. Laiko rašyti nelieka. smile.gif
Atsakyti

Kas žmogaus gyvenime yra ne taip, jei pav. realybėje tave grupė žmonių apspjaudytų, o tu vistiek kasdien eitum ir eitum prie tos grupės ir vėl būtum apspjaudyta? Normalu tau būtų? Neieškotum kitų veiklų gyvenime, būtų svarbi tik ta grupė? Beje, grupės neteisinu

Siuo atveju buvo grupe zmoniu, parekaujanti kartais vienas ant kito, atejo naujoke rekavo i kaire i desine, gavo spjuvi, dabar stovi ratelyje ir spjaudosi ant visu is eiles. Is kai kuriu gauna atgal.

Grupes neteisinu, tik man keisti bandymai ginti Lutuke. Juk ji inicijavo ir dalyvauja pilnu tempu. Jai nereikia jokiu advokatu. :) 

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 08, 09:55)

pritariu. tikrai ca suveikia žmogiškas faktorius. L patapo tokia, nes sunku prieš minią prieštarauti, o neprieštrau negali, tai irig psichologinis sutrikimas.
kai 20 puola, oponuoja, siūlo galvą išsitrinti, gluše, nedašutele vadina, tai...

bet Moonte - visu siela ir doroves kriterijus. jos postas: "oi aciu, merginos už gerą juoko dozę..." sakytum, parase 20mete...
o cia visgi Moonte, 50plius... giriasi, koks jai JUOKAS iš "nenormalios" L.
vat toks postas labai daug pasako apie žmogaus dvasingumą.

Grižtant. Jeigu Moontei ir kitoms "normalioms šaunuolems" tai juokas - tai viskas, panos...toj pacioj valty sedit...ko ignoruot negalit....arba svelniai/atsitolinus bendrauti...
Kaip pvz Iš Šviesos nekreipia demesio i Idomucia, tai ko cia kreipti demesi i L?
betgi neišeina, nes visu ego labai L užkabina...

mane, pvz, net Cambala nenutempia i savo lygi...pastebejot, ar as ką sakius esu ant jos vyro, vaiko, mamos, palikimo...aš jokiu būdvardizu nesu ją vadinus, vieną syk buvo del alko, ir nurimau. buvau prieš tai paklausius: iš kur tokios žinios kad geri, kad buteli apsikabinus? Moonte tada pasake, jog tai gandai, ir aš - viskas. tos temos nelieciu.
o Cambala visada asmeniškai, ir su neapykanta keista, lyg užstrigusi plokstele: vaiko išdrožtas kardas, mano negyvas vaikas, našlys, bobute ukmergej. tu istoriju šimtai, o graudu, kad pastrigusi tik ties tuo, ką žino. juk aš jokiom detalem apie jos gyvenimą - ne, ir be jokios asmenines neapykantos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 08 vasario 2020 - 12:19