ir vis ateini igelti, koks tavo gyvenimas gražus, o jos baisus. tai - irgi laimingo žmogaus požymis? laimingam net nereikia to pabrežti.
Aišku, kad lieka. Niekada to neneigiu. Ir nesakau, kad ,,mano'' gyvenimas gražus. Jis gražus visų. Turėtų būti. Aš SM jau daug metų. Kai augo vaikai, kūriau gerbūvį, niekada neleidau sau sėdėti SM po darbo, savaitgaliais, per šventes. Tai buvo laikas šventai skirtas šeimai ir sau pramogoms.
Niekada nesakiau, kad mano gyvenimas kažkoks išskirtinis (ir burbai rašiau). Ko kabiniesi? Paprastas, eilinis mano gyvenimas-darbas, šeima, vaikai, namai, draugai, laisvalaikis. Kaip ir visų. Kartais laimingas, kartasi atsiranda rūpesčių.
Aš neneigsiu, kad Ubunte man žemo lygio žmogus ir kitokia nebus. Jei galiu nekreipti dėmesio į jos kliedesius visomis temomis, niekada nepamiršiu kaip žemino ir vis dar žemina mūsų tėvynę Lietuvą. Ir nebandyk jos dabar ginti. Kaip darei, tipo mes jos nepažįstam, ji realybėje patriotė ir t.t. Nes apsivemsiu nuo tavo jai laižomo užpakalio. Tai, kad ji žemino Lietuvą, užkliuvo ne tik man, ne tik SM, bet ir už jos ribų buvo susidomėta jos veikla kitų asmenų. Tau turėtų būti gėda, kad ją gini, o gal jai pritari?
Perdedi, C.
tu perdedi ir ant manęs.
tu perdedi apie mano gyvenimą daugiskaitoj, vienaskaitoj, faktais ir morale.
L ne visus vadino iškrypeliais.
Tu irgi man pasakei: o, VISI FORUME tave nenormalia ku ku laiko.
turbūt cia irgi tavo teisybe, ar ne?
tu nori kad manęs ir L cia neliktu? tau smagu kad Burbancios nebera? tu apie ją net nepagalvoji, ar ne?
o ką išvis be Montevertes darytum? serialus eitum žiūret...
o tu pati pažiūrek, kike postu būna prieš ją. nulat. nuolat. kokie cambalos postai.
Ojojoj, tik aparpuolio negauk.
Tegu pzd nx. Ir tave gali pasiimt. Galit net abi apsigyvent, turesit apie ka " diskutuot", gal net pora tapsit
Nustok valkioti mano nika, as esu niekas.
Antra, cia tu ir tavo chebryte man lebudyja visokias karunas, doroves sergetojos etiketes. Niekur niekada sau to vaidmens nepriskyriau ir neketinu. Kaip jau ne karta rasiau, jei as matau, kad yra puolamas zmogus, as ji gynyu. Viskas vyksta subjektyviai, todel kad as to noriu, jauciu poreiki.Todel, man nesuprantamos tavo pretenzijos, neketinu tenkinti tavo lukesciu.
Aibe kartu rasiau tau, ir viesai ir i AZ, kodel yra puolama Lutuke, tam kad visa tai sustabdyti, tikejausi tavo pagalbos. Juk is esmes yra lengva jei zinai priezasti. Tau i tai ka rasau nusispjauti. OK. Todel gaunat atgalios, kodel atgalios, nes pirmos pradedat. Nepradekit ir negausit. O kvailiu nuo paties saves, sorry, as neketinu ginti. Cia tu esi linkusi, gavusi is globotines chamiskumo doze uzsimerkti, praleidi pro ausis. Tavo pasirinkimas.
Mano pasirinkimas kitoks - As negaliu ipilti i asoti daugiau vandens, tik tiek kiek i ji telpa. Todel Sizifo darbais neuzsiimineju. Na o jei tu ir tavo globotine ir vel puldines zmones, as netylesiu, nors ir bjauriai po to jausiuosi. Nes blogai jausiuosi ir nutylejusi, matydama kai vyksta, MANO SUBJEKTYVIA, NUOMONE NETEISYBE.
Viskas.
DAugiau ta tema netersiu diskusijos.
Draskykites bliuskes, iskokite kalte kituose, tik ne savyje i sveikata.
Netiesa. Save gerbiančio žmogaus niekas niekur nenusitemps. Nes jis apsisuks ir nueis nuo to būrio ir niekada negrįš.
Alio, teta. Aš čia atėjau kaip naujas žmogus, tavo nukvakusi lutukė pradėjo ad hominem varyt, prikaišioti gyvenamą vietą, anglų kalbos nemokėjimą, menkinti visaip, tai lai nesistebi, kai gauna atgal. Pati muša, pati rėkia ir tai tęsuasi nuo pat jos atėjimo į forumą, kai dar sani nicku buvo. Ištrauk rudnosiuką iš lutukės šiknos ir marš moralizuoti jai, pamokyk, kaip reikia taktiškai bendrauti, be ad hominem, nes kas jau kas, bet ta kosmonautė to nesugeba.
tu ne vieno L posto nesi apgynus. kažkad, atmeni, esi gynus Kuką. irgi idomus buvo personažas. tada ir sakei jam: sorry, db jūsu postus puolu, bet kitąsyk jūs postus ginsiu.
tada tu man patikai.
o L ne sykio ne sykio - ne vieno posto.
todel ir rašiau tau, atmeni: na negi nera NE VIENO posto....?
netikiu....
Ismintinga moteris esi, Nakvisa. Nera prasmes ausinti burnos.
As kaip visada impulsyvi.
Ne. Cia tu visas mano frazes sudejai i viena sita sakini.
O kad tau ku ku - cia faktas.
sveikinu. o sis tavo komentaras labai objektyvus? tu man cia diagnozes nustatineji? iš kur cia nustatei? ar cia vel iš aimejos komentaru? Idomucios? ar kad pasakiau, kad nupirkau exui butą, paciai smalsu buvo (taip ir braižaisi mano paveikslą iš trupiniu?)
aš cia žinok šyksciai parašau. o kiek neparašau? esu egoisciu egoiste, kaip ir tu. man rupi tik artimiausi žmones ir mano pacios gyvenimas.
žinok, nuliūdinai mane. aš kaip tik objektyviai žvelgiu. kaip tik nemažai cia oponavau Lutukei (del lietuvos, emigracijos ir viso kito, del plato draugysciu), ir jos neginu kasdien.
o tu pati pažiūrek, kike postu būna prieš ją. nulat. nuolat. kokie cambalos postai.
ir tu nereaguoji. net ir gana simpatiška Mylimukes persona dažnai jai parašo: "išsitirnk galvą, ei tu, slepkis..ir tt..nebeliekdek, nebenusišnekek."
tai tokie komentarai - tau ok, pilni sveiko egoizmo, reikia ir man taip reaguoti, ir tada "neturesiu polinkio gelbeti?"
i shaminimo komentarus nereaguoji, tik i manuosius.
tai ir nesi objektyvi pati.
Polinkis i gelbejima akivaizdus is tavo komentaru. Didziosios dalies Idomucia komentaru as isvis neskaitau, tad nelabai kazka galiu is jo ir suzinoti.
Del Lutukes as esu reagavusi. Kai plepalu temoje buvo komentaras apie jos tevus ir mirti. Kai tyciojosi del jos ankstesnes temos apie santykius su vyrais. Kai prasidejo epitetai. Min 3 kartus reagavau. Gal dar daugiau, man sitie istrigo.
Taigi netiesa rasai.
O nustojau reaguoti, nes visu pirma pati Lutuke su manimi bendraudama elgiasi taip, kaip kitos nares su ja. Ir antra - sureagavau ir niekas nepasikeite. Ir nepasikeis. Cia suaugusios nares raso, as ju neauklesiu, nes ir nesigaus.
Va tu gali bandyti, paziurek ar pavyks.