Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Kin ;Arbuzas, o tu grazus?  :ax:

-------------------------------------

​Nori pamatyti?

Atsakyti

38060900_1951409161590387_74888697107762

labai teisingai  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 07 31, 18:18)
<p>Nu paatviraujat  ,ir vyno nereikia , o jei vyno isgertumet   -cia butu tikra orgija itariu smile.gif smile.gif smile.gif</p>

O ka jau cia tokio priatviravom? ax.gif
Nu pasirodyk, pasirodyk... rolleyes.gif
Atsakyti

To Kin 

italy-michaelangelos-david.jpg

Atsakyti
Arbuze, gi pas ji toks maziukas.........
Atsakyti
bet depiliuotas tai gražiai, su garbanėla biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 07 31, 19:04)
Arbuze, gi pas ji toks maziukas.........

taigi ne aktyvioje pozicijoje lotuliukas.gif

siaip idealus kunas, tik va sukuosena reiktu kokia modernese padaryti biggrin.gif
nu aisku , geria butu ,akd ne akmeninis butu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 07 31, 19:07)
taigi ne aktyvioje pozicijoje lotuliukas.gif

siaip idealus kunas, tik va sukuosena reiktu kokia modernese padaryti  biggrin.gif
nu aisku , geria butu ,akd ne akmeninis butu  biggrin.gif

Aktyvioje is tokio nezinau, koks butu, bet itariu, kad ne kazka...
Kai kurios vietos geriau kad butu kaip akmenines biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 07 31, 17:29)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-aup>Funkcijos visada yra, bet valstybinese gali laisvai gauti sefa, kuriam dzin kada tu ta darba padarysi. Gali du kartus greiciau, o gali ir ne. Niekas neateis 3is kartus per diena ir nereikalaus rezultatu. Kai padarysi, tai ir atnesi. Jei yra kokie projektai su deadline, tada visiems aisku, bet ir tai ne riba. Visada galima gi pastumti ta data.</p><p>Ar dirbote kada valstybeje istaigoje? </p><p>Jei ne, tai tikiu, kad keista  biggrin.gif </p><p>p.s. Ne visi taip dirba.

As nedirbu valstybineje. Turiu daug pazistamu ten dirbanciu. Mano darbo pobudis toks, kad tenka bendrauti su dauguma valstybes istaigu. Ir zinau, kad yra terminai, kruvis, kur reikia daryti ir padaryti. Tikrai buna laisvu dienu, darbo dienoje laisvu valandu. Kartais varo savaite be atokvepio, net pietu neina, kartais turi laisvo laiko. Bet, kad taip VISADA turetu laisva laika darbo metu, nemaciau ir negirdejau. Bet ubuntu jau paaiskino, kur dirba ir kaip, nieko nedaranti firma, jokiu tikslu, toks laiko stumimas uz minimuma. Negali zmogus taip sedeti forume dirbantis rimtoje, normalioje istaigoje ir dar gauti gera alga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimeja: 31 liepos 2018 - 18:25

To Kin ;Arbuze, gi pas ji toks maziukas...

---------------------------------------------------

garbaneles galima apkirpti  , o to daikto tau ilgo reikia :)   :)

as tik itariu ,kad tu dar negimdziusi  -tokia apetitna ,o tai kas bus kai pagimdysi  ....  tada po to visko daugiau norisi..

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 07 31, 19:30)
as tik itariu ,kad tu dar negimdziusi  -tokia apetitna ,o tai kas bus kai pagimdysi  ....  tada po to visko daugiau norisi..</span>
</p>

Nu tai reikia ieskoti tokio vyro, kuris manimi pasirupintu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 07 31, 09:23)
O kur, tavo nuomone, jie ziuri? 😊

I tavo didelius ir grazius(ko neturiu, tai pavydziu) papus. mirksiukas.gif

QUOTE(kin @ 2018 07 31, 16:12)
Tai kad nevaiksto  ax.gif
Sekso tai jo, reguliariai kas nors pasiulo...
Bet va ne tik sekso man reikia...

Imk ir sex. Ateis toks laikas, kad ir to nesiulys. mirksiukas.gif Juokauju zinoma. Bet, sako nebuna blogos patirties. Buna, tik sunku atsirinkti. blink.gif

QUOTE(lutuke123 @ 2018 07 31, 16:53)
tikrai nesakiau smile.gif </p><p></p><p>nu taip aisku , nes mano darbe reikai mastyti, taikaip as galiu mastyti kaip man padryti tam tirka puslapio sudeliojima ir tuo paciu dar apie gyvenima? padirbu 10 min, pasneku cia, paskuipadirbu valanda kita,vel pasneku cia va taip ir stumiames smile.gif kartais jei labai intencyviai galvoji apie savo uzduoti, elementariu dalyku nepamatai, o pertraukos cia padeda atitolti ir paskui isnaujo pasiziureti, kratias kakza sualvoji greitai, kartais keliu dienu prireikia ir daug bandymu, ivairiai buna.</p>

Man rodos tavo zinute buvo, kai rasei, jei nedirbtum turetum daugiau laiko mastyti apie gyvenima. Tai, man ir keista, ka daugiau ismastytum, jei nedirbtum? mirksiukas.gif
Atsakyti