To Kin ;
vat smagu kai abu vienas kitu rupinasi ,o ne vienas rupinasi i kitas ziuri .
organas mazas -nu nezinau ,tas dydis priklauso nuo skylutes tamprumo matyt,beje ji greitai tamposi
tai cia nuo zmogaus priklauso gal, man net bendradarbiai patare, sako jei nesugalvoji kazko, geriau pasidaryk pertrauka.
as dirbu su js, react pagrinde. Tai aisku zinau, kad privacioje reiktu 2 k daugiau dirbti, tai del to ir kol kas neinu, nors ilgai nebelaikys, vien del tu 4 metu
, niekam nebeduoda ta laika pereiti, nes tada kaip ir snekejom, nebeina taip lengvai atleisti. daznos pertraukos kaip kada, kartasi visa diena nera nei kada i tualeta nueit, kai rimtai yra ka dirbt, o kai siaip lauki kol kiti man kazka padarys, kad as toliau galeciau dirbti, tai kokias smulkmenas darai, tai nuobodu darosi...Pas mus darbe nera nuolatinio vienodo kruvio buna savaite labai itemta, buna diena itempta paskui savaite visai beveik laisva, buna tarp projekto daliu pertraukos kur vien beveik snekam ir posedziaujam, ka darysim toliau ir t.t.
tai cia idarbina laikinai, o pasibaigus kontraktui eini lauk? Su tais, kurie PhD baige irgi taip pat daro?
tai cia idarbina laikinai, o pasibaigus kontraktui eini lauk? Su tais, kurie PhD baige irgi taip pat daro?
siuo metu taip tik fiksuoti kontraktai, cia po krizes, kai buvo labai mazai projektu ir pajamu, kas isidarbine iki krizes, tai turi labai superines salygas, dirba dar maziau valandu , nei as turi dvigubai daugiau atostogu ir dirba sau relaksuodami. o mano darbas yra paskui backendo programuotojus, be ju as nelabai daug ka galiu padaryti.
dabar mes turim daugiau studijuojanciu phd, daranciu savo darbus, nei su tuo laipsniu, bet maciau skelbima ir kviecia po dokturanturos studijom, nelabai gilinausi, ka ten daro , vel kazkokie projektai kiek zinau ir gana rimti, dirba su nano technoogijom, smegenim, virusais zmones.
siaip geras startas musu istaiga tokiem kaip as ,kur ateina ne is pilnu 4 m studiju, kad pamazu isivaziuoti i sia sfera
dar viena gera radau tik man butu sokoladas ir kakava vietoj kavos
siaip gerai vyras programuotojas, gerai uzdirba, gali dirbti is namu, koreguotis grafikus ir t.t. kolegos labai daug prisideda prie namu, vaiku, seimos, kiek matau, nes turi tam geras salygas...
programer.jpg 20,52KB
0 Parsiųsta kartų
siuo metu taip tik fiksuoti kontraktai, cia po krizes, kai buvo labai mazai projektu ir pajamu, kas isidarbine iki krizes, tai turi labai superines salygas, dirba dar maziau valandu , nei as turi dvigubai duagiau atostogu ir dirba sau relaksuodami. o mano darbas yra paskui beck endo programuotojus, be ju as nelabai daug ka galiu padaryti.
dabar mes turim daugiau studijuojanciu phd, daranciu savo darbus, nei su tuo laipsniu, bet maciau skelbima ir kviecia po dokturanturos studijom, nelabai gilinausi, ka ten daro , vel kazkokie projektai kiek iznau ir gana rimti, dirba su nano technoogijom, smegenim, virusais zmones.
siaip geras startas musu istaiga tokiem kaip as ,kur ateina ne is pilnu 4 m studiju, kad pamazu isivaziuoti i sia sfera
Tai postdoc studijos yra laikini kontraktai. Tu sakei, kad pas jus PhD be problemu idarbina. Tai apie laikinus kontraktus kalbejai? Zinoma, kad postdoc'a gauti bele kur ne beda, bet truks metus-du ir eini lauk, vel kraustaisi i kita miesta, sali, kartais net zemyna, jei nori savo sriti sekti. O PhD baige buna min 27 m amziaus, tai jau metas, kai nebetinka gyventi ant lagaminu, kai laikas antrai pusei atsirasti. As kalbejau, kad po PhD sunku gauti nuolatini normalu darba mokslinese laboratorijose, kur tikrai daromas mokslas, o ne siaip research and development kur nors privaciai.
nu bet taip juk gydytojai sako, kad mankstis prisitaiko prie vyr org, ar ne? nu atmeskim ten jau kazkokius sutrikimus, jei normos ribose abu. juks jei pagidai pro maksti, tai tie raumenys gi super elastingi tokiu organu kaip vaikas tikrai nera...
Tai issiplest gali, kai susijaudini, bet ne susitraukt.