Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2020 02 10, 15:05)
Merūną puikiai pagarsina jo žmona mirksiukas.gif
O dėl Orlovos, tai ten iš viso keistas reiškinys. Pamačiau, kad tokia egzistuoja per Muzikinę kaukę. Daugiau nieko nežinau, nedomina ir nemačiau, kad kur koncertuotų labai. Tai vat irgi, tokia ir žvaigždė tada. Būtų gal didesnė, jei piarintųsi? Bet gal jai nereikia, gal tėvai labai turtingi ar vyras. Ar šiaip ji minimalistė. Bet ne visi tokie, kiti nori daug turėti. Ar tai blogai?

Tai kad jis iki jos jau su savo balsu isgarsejo. O kadangi ji turi puiku, tai jam zmonos pagalbos tikrai nereikejo.
O kas butu Bunke be savo vyru, vaiku, versliuku, straipsniu, TIK su savo balsu? mirksiukas.gif
Orlova daug koncertuoja uzsienyje , Lietuvoje turi savo nisa ir tiek. Reklamuojasi pop dainininkai, jiems reikia imti publika per skandalus, nes daugiau neturi kuo. mirksiukas.gif
Atsakyti
kur Burbanti dingo? ar vaikui kas nors atsitiko...ar jos 8m jaunesnei meilei...
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 10, 14:32)

<p>Tailande man ant nugaros nelaipiojo. Ir kiek stebejau, nemaciau nei karto masazisciu uzsilipusiu. Su svoriu masazuoja, alkunem, lenkia nugara savo p.edas iremus - taip, bet nelipa kojom.</p>

Guos nacionalinius masazus iskraipo visokie tipo deduliu Satju.

Viena karta buvau, daugiau ne man toks. Vienas tik patiko higiena. Po koju lietimo nuejo rankas nusiplove ir toliau lauzymai.
Va uz 10 $ valanda laiko viso kuna atpalaiduojamas masazas ant kranto papludimy- tai cia wub.gif .
Pas turkus ir egiptiecius masazu neeinu, seilejasi jie labai.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 10, 14:33)
Tai gal ir kirpykloj miegi?

Jo. Būna krūpteliu, kai užmiegu, pašoku biggrin.gif galėtų būti laikiklis koks galvai wub.gif
Atsakyti

Guos nacionalinius masazus iskraipo visokie tipo deduliu Satju.

Viena karta buvau, daugiau ne man toks. Vienas tik patiko higiena. Po koju lietimo nuejo rankas nusiplove ir toliau lauzymai.
Va uz 10 $ valanda laiko viso kuna atpalaiduojamas masazas ant kranto papludimy- tai cia wub.gif.
Pas turkus ir egiptiecius masazu neeinu, seilejasi jie labai.

Uz higiena tai ten tikrai moketi reikia. Mes labai kruopsciai rinkomes, nes nenorejau masazo ant kokio suplekusio ciuzinio gulint tarp desimties suprakaitavusiu turistu is kaires ir desines. :) 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 10, 14:32)
<p>Tailande man ant nugaros nelaipiojo. Ir kiek stebejau, nemaciau nei karto masazisciu uzsilipusiu. Su svoriu masazuoja, alkunem, lenkia nugara savo p.edas iremus - taip, bet nelipa kojom.</p>

man laipiojo biggrin.gif bet jos mazytes smulktes, kaip vaikai , as kai vaikai mazensi budavo prasydavau,kad palaipiotu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2020 02 10, 14:28)
man kambodžos masažas niekuo neypatingas pasirode. panašus i klasikini.
gaila, kad nepasiryžau tailandietiškam. ten, kur, gerai palaipioja.
nors valanda prabego kaip 30min.

kita kart isbandysi kitoki. O idomu kiek Lt kainuoja tokie masazai? zinau paparsti 20 e, o tie brangesni?

o siaip masazas yra geris, nors siaip joga, raumenu tempimas irgi labai gerai.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 10 vasario 2020 - 15:10
QUOTE(given444 @ 2020 02 10, 14:32)
cia vadinasi, demesio nekreipimas ir psižadejimas nelieti energijos.
žkb kaip ant delno.
kur buvai metus dingusi?

Eik na.x.ui, debile. Kryptis aiški?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvenokartabobute: 10 vasario 2020 - 15:09
Bobute grizo is nxui ir visiem siulo issijuosusi, patiko? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 10, 15:09)
Bobute grizo is nxui ir visiem siulo issijuosusi, patiko?  bigsmile.gif

Ne visiems.
Atsakyti
Dviems nupušėlėms atrodo, kad jos yra VISI. Vaje.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 10, 15:09)
Bobute grizo is nxui ir visiem siulo issijuosusi, patiko?  bigsmile.gif

Sexas yra geris. Sveika. Kadangi tu sausa bulka - todel ir vakuumavosi pas tave smegenine+ ankstyvas giminiu pylimas alkoholio paauglei.
Niekam neidomus nei tavo receptai, nei tavo masazai, nei tu kaip asmuo. Nyk is cia. Susikurk savo tema ir rasinekis ten su monteverte bei given.
Tavo pezalus ilgai scrolint reikia. Tik tiek.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 10, 15:11)
Ne visiems.

Tai dar palauk nespejo, tik pradzia, ar jautiesi jau nuskriausta, kad nepasiule? biggrin.gif
Va taip matyt meditavo metus, igijo vidines ramybes, susitvardymo ismoko biggrin.gif tai matai ir rekomenduoja kitiem, pirma geriausiom draugem aisku, neisizeisk mirksiukas.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 02 10, 15:14)
Sexas yra geris. Sveika. Kadangi tu sausa bulka - todel ir vakuumavosi pas tave smegenine+ ankstyvas giminiu pylimas alkoholio paauglei. 
Niekam neidomus nei tavo receptai, nei tavo masazai, nei tu kaip asmuo. Nyk is cia. Susikurk savo tema ir rasinekis ten su monteverte bei given.
Tavo pezalus ilgai scrolint reikia. Tik tiek.

Nu tau bele pasi** mes cia kulturingai apie turizma, Peru kaima, o tau kas galvoje doh.gif

Dar 150 k pakartok ir pamastysiu tada, ka cia man daryti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 10 vasario 2020 - 15:17