Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2020 02 10, 13:49)
Seilinuka uzsidedi besicekavindama?

ant tiek įdomaus ten nėra. Bet tau ten labai patiktų, nesidrovėk, nueik.
Atsakyti

Ane? O kaip pvz. koks Merūnas, Alina Orlova? Jiems nereikia triusikais mojuoti, užtenka gerą balsą turėti.
Na tik Merūnienė dėmesio ištroškus buvo, tai plaikstėsi. Bet vyrui garsumo tai nepridėjo.

Merunas apie savo santykius yra daves galybe interviu. Kad jis viena miela zmona susirado ir ja turi, tai cia jo laime. Jo net vaikai TV laidoje dalyvavo. Bunke saviski, kai gime tik is nugaros leido fotkinti. :)

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 10, 13:59)
tai ir neminek mano vardo be reikalo  mirksiukas.gif  biggrin.gif O jei mini, manau, nori mano demesio  mirksiukas.gif

Neaiškini ką man daryt ir eik na.x.ui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvenokartabobute: 10 vasario 2020 - 14:03
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 10, 13:54)
Kur aš apsiskelbiau, į delfį gal rašiau?  biggrin.gif  Net feisbuke žinok nesiskelbiau, man nereik kitų laikų ir patvirtinimų.  mirksiukas.gif
Jo, ne paskutinis, 98-tas nuo galo  tongue.gif  biggrin.gif

čia parašei. Vadinasi mes čia tau svarbesni, žvaigžde tu mūsų ryškioji biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Bet jai turbūt patinka būt siunčiamai, na vis šioks toks dėmesys..
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 10, 15:01)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72605454" data-time="1581335787"><div><p>Ane? O kaip pvz. koks Merūnas, Alina Orlova? Jiems nereikia triusikais mojuoti, užtenka gerą balsą turėti.
Na tik Merūnienė dėmesio ištroškus buvo, tai plaikstėsi. Bet vyrui garsumo tai nepridėjo.</p></div></blockquote><p>Merunas apie savo santykius yra daves galybe interviu. Kad jis viena miela zmona susirado ir ja turi, tai cia jo laime. Jo net vaikai TV laidoje dalyvavo. Bunke saviski, kai gime tik is nugaros leido fotkinti. smile.gif
</p>

Na aš tada blogai informuota, nes tikrai aktyviai neseku jų visų gyvenimų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 10, 15:02)
čia parašei. Vadinasi mes čia tau svarbesni, žvaigžde tu mūsų ryškioji biggrin.gif  4u.gif

Na tai kaip gi aš be jūsų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 10, 13:56)
Ane? O kaip pvz. koks Merūnas, Alina Orlova? Jiems nereikia triusikais mojuoti, užtenka gerą balsą turėti.
Na tik Merūnienė dėmesio ištroškus buvo, tai plaikstėsi. Bet vyrui garsumo tai nepridėjo.

Merūną puikiai pagarsina jo žmona mirksiukas.gif
O dėl Orlovos, tai ten iš viso keistas reiškinys. Pamačiau, kad tokia egzistuoja per Muzikinę kaukę. Daugiau nieko nežinau, nedomina ir nemačiau, kad kur koncertuotų labai. Tai vat irgi, tokia ir žvaigždė tada. Būtų gal didesnė, jei piarintųsi? Bet gal jai nereikia, gal tėvai labai turtingi ar vyras. Ar šiaip ji minimalistė. Bet ne visi tokie, kiti nori daug turėti. Ar tai blogai?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 10, 14:00)
ant tiek įdomaus ten nėra. Bet tau ten labai patiktų, nesidrovėk, nueik.

Rasiu tavo santykius su jorku?
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 10, 13:14)
Ir kada gi tu puoli zmogu, o ne diskutuoji i tema. smile.gif Na pvz visais atvejais virsuje. Cia per kelis puslapius perejau.

lygini visai nepalyginamus dalykus, ypac patiko atsakymas cambalai, ji tai tikrai matyt i tema diskutavo, o as siaip nei is sio nei is to jai taip parasiau lotuliukas.gif suprantu, kad norisi irodyti savo tiesas, kad as baisuokle agresore, cia visas izeidinejanti is eiles ir nediskutuojanti i temas, vat tk prisijungiu ir pradedu visas deti i suns dienas, siiap sau lotuliukas.gif , bet manau nei pati tuo is tikro netiki ar ne, o jei tiki tai ka tau parasyti galiu, nebent viena is auksciau mano cituotu zinuciu, gali issirinkti biggrin.gif nes dabar pati labai i tema diskutuoji ir prie manes visai nesikabineji ir neirodineji,kad as krokodilas lotuliukas.gif

bet norisi ar ne, tau buti protingai, paglostomai per galvele, giriamai, nepakeli jokios kritikos? bigsmile.gif Stai dabar stebiesiesi ir cituosi mano si posta, kaip pavzydi,kaip as kabinejuosi prie zmoniu, kaip nediskutuoju i tema, tik va kas siandien pradejo? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 10, 13:59)
Rasei. Kad Naujininkuose.
Miegojo, kol kita buta remontavom. Ir ka?

Laukiu kada pasipils gasdinimai buuuuu biggrin.gif .

operuok smegenis, Naujininkuose gal kokia klinika yra? biggrin.gif 4u.gif

ir nieka. Aš jaunesnė ir jau savo turėjau, o tuuu? Kas norėtų būti kaip tuuuu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 10, 13:18)
Omg, Is Sviesos, na kam visa tai? Ir netingi tu..

o prasviesiejimas uzpuole moteriske bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 10, 14:05)
Merūną puikiai pagarsina jo žmona mirksiukas.gif
O dėl Orlovos, tai ten iš viso keistas reiškinys. Pamačiau, kad tokia egzistuoja per Muzikinę kaukę. Daugiau nieko nežinau, nedomina ir nemačiau, kad kur koncertuotų labai. Tai vat irgi, tokia ir žvaigždė tada. Būtų gal didesnė, jei piarintųsi? Bet gal jai nereikia, gal tėvai labai turtingi ar vyras. Ar šiaip ji minimalistė. Bet ne visi tokie, kiti nori daug turėti. Ar tai blogai?

Na ok, visi cia suprato - tau zvaigzdes bonke, Jakutiene. Pagal viena vieta tapatinies i zvaigzdes.
Atsakyti