Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Streso gal nepatiriu, nereikia kažko ypatingo.
Jei minčių maišalynė-sportas padeda, sakyčiau. O šiaip l geras dalykas pasakyti sau: pagalvosiu apie tai rytoj biggrin.gif
Kol visi sveiki, tol viskas mat jį bala, išsprendžiama
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 12, 11:18)
GitLab vadinasi. Tai nera kalendorius. Tai yra platforma uzduotims susirasyti, planuoti, sekti koks progresas ir pan.  Patogu, kad kiekvienai uzduociai gali priskirti milestone. Gali ideti linkus su informacija. Gauti email pries deadline priminimui ir pan.</p><p>As prie blanknotelio nebegrizciau.</p><p>MB sake sita programa programuotojai naudoja projektams „valdyti”. </p><p></p>

geras smile.gif mes dirbam su gitlab biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 11, 23:23)

autodraudimu kainas rasiau, mes mokam dabar uz viena apie  700, uz kita 800 i metus.

Tai kosmines kainos. Pries 8 metus Uk draudimas kainavo 180 eurui konvertavus i metus. Paskui pradejo brangti o dar auto pasikeiciau i galingesne. tai praejusiais metais jau buvo 400 euru. O dar keliu mokestis 250 euru. EIna jie nx
Dabar uz viena auto Lietuvoje moku 39 eur i metus o uz dzipa 54 eurus i metus. Dar cia anskciau buvo apribojimas kad i UK ar Airija vykti negalima... Paklausiau - sako jau panaikino, gali vazinet
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 12, 12:24)
<p>Man tai patinka, kad siaip Lutuke isivaizduoja, jog visas ligas galima isgydyti tinkamu maistu. Ir energija dar. 
O kai jau kalba apie Sirinskienes svori, tada j cia liga, nieko nepadarysi. Maistas ir svoris ne prie ko gi. Storeja nuo oro.</p><p>Man niekaip nesusirisa. Endometrioze galima gydyti veganizmu anot jos, o va antsvoris nulemtas hormonu, ligu ir belieka tik uzsivilkt geleta sarafana, susirist riebaluotus plaukus bei buti grazia is vidaus smile.gif </p>

Labai taiklus pastebejimas.
Gal Sirinskiene dar neatrado vegan mitybos.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 12, 11:24)
<p>Man tai patinka, kad siaip Lutuke isivaizduoja, jog visas ligas galima isgydyti tinkamu maistu. Ir energija dar. 
O kai jau kalba apie Sirinskienes svori, tada j cia liga, nieko nepadarysi. Maistas ir svoris ne prie ko gi. Storeja nuo oro.</p><p>Man niekaip nesusirisa. Endometrioze galima gydyti veganizmu anot jos, o va antsvoris nulemtas hormonu, ligu ir belieka tik uzsivilkt geleta sarafana, susirist riebaluotus plaukus bei buti grazia is vidaus smile.gif </p>

Anot manes? bigsmile.gif ar su Given nesumaisei?
Tu kazkaip viska supainiojai, nei as sakiau, kad VISAS ligas galima sutvarkyti per mityba, nei sakiau, kad Sirinskienei NEGALIMA butu pasigydyti. Konstatuoju tik galimybe, kad istorejusi ji yra ne del cepelinu valgymo , o tiketinai del kazkokiu ligu, ar gal vaistu salutiniu poveikiu, o kad neitu to pataisyti niekur nesakiau. mirksiukas.gif Labai daug eina ka pataisyti , jei desi pastangas, bet tai nera taip lengva, kaip ci akai kurios raso, tik mityba sutvarkyti daznai neuztenka.
O kas energija dar reiskia? blink.gif kokia energija kaip kur?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 12 vasario 2020 - 11:36
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 12, 11:32)
Tai kosmines kainos.

Tai čia Airijos mastu normalios kainos. Naujokams be no claim bonus virš 4000 quote pavaro
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvenokartabobute: 12 vasario 2020 - 11:36
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 12, 12:27)
Streso gal nepatiriu, nereikia kažko ypatingo.
Jei minčių maišalynė-sportas padeda, sakyčiau. O šiaip l geras dalykas pasakyti sau: pagalvosiu apie tai rytoj  biggrin.gif
Kol visi sveiki, tol viskas mat jį bala, išsprendžiama

Sitas geras. Jei ir neissisprendzia, tai kita diena bent nebe taip baisiai atrodo biggrin.gif
Atsakyti

Labai taiklus pastebejimas.
Gal Sirinskiene dar neatrado vegan mitybos.

Ir Monteverte lygiai taip pat, beje.

Onko ligoniukai serga del karmos, o Sirinskienes atsvoris pasirodo nuo meningito. 

Atsakyti
Aš galvojau galvojau ir nesugalvoju, kad kažką dėl streso daryčiau ar kad jį ypatingai patirčiau. Man padeda tai, kad aš nematau prasmės nervintis dėl to, ko negaliu pakeisti. O jei galiu pakeisti (ir noriu tai daryti), tai imuos veiklos ir darau. Tada nėr kada stresuot.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 12, 12:35)
Anot manes?  bigsmile.gif ar su Given nesumaisei?
Tu kazkaip viska supainiojai, nei as sakiau, kad VISAS ligas galima sutvarkyti per mityba, nei sakiau, kad Sirinskienei NEGALIMA butu pasigydyti. Konstatuoju tik galimybe, kad istorejusi ji yra ne del cepelinu valgymo , o tiketinai del kazkokiu ligu, ar gal vaistu salutiniu poveikiu, o kad neitu to pataisyti niekur nesakiau. mirksiukas.gif Labai daug eina ka pataisyti , jei desi pastangas, bet tai nera taip lengva, kaip ci akai kurios raso, tik mityba sutvarkyti daznai neuztenka.
O kas energija dar reiskia?  blink.gif kokia energija kaip kur?

Vartykis kiek nori, bet storejama nuo edimo ir taskas.
Vaistai kaloriju neturi, o ligos is oro riebalu negeneruoja.
O turint omeny, kad ji apsileidusi ne tik del svorio (ir ne apie makiaza cia kalbam) , tai tiketina, kad eda cepelinus.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 12, 11:32)
Tai kosmines kainos. Pries 8 metus Uk draudimas kainavo 180 eurui konvertavus i metus. Paskui pradejo brangti o dar auto pasikeiciau i galingesne. tai praejusiais metais jau buvo 400 euru. O dar keliu mokestis 250 euru. EIna jie nx
Dabar uz viena auto Lietuvoje moku 39 eur i metus o uz dzipa 54 eurus i metus. Dar cia anskciau buvo apribojimas kad i UK ar Airija vykti negalima... Paklausiau - sako jau panaikino, gali vazinet

Nu kokios yra biggrin.gif Kainos draudimu iskilo Ie, nes cia teismai labai dideles kompnesacijas israsineja nukentejusiem ir rinka daug mazesne nei Uk.
keliu mokestis man apie 600 lotuliukas.gif nes masina didesne biggrin.gif

Cia pilnas draudimas?
Tai ivaziuoti galima aisku , bet jei ggyeni ta jau negali su kitos slaie smasina vazineti, turi registurotis cia. bet matau nemazai Uk masinu cia, kas gali tempia guma neregistruoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 12, 11:36)
Tai čia Airijos mastu normalios kainos. Naujokams be no claim bonus virš 4000 quote pavaro

Zuliku valstybe. Manau vokieciai juos kada pritrumpins uz gudravimus su korporaciju mokesciais... Tada gal ir Airijos stebuklas baigsis
Atsakyti